астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 24 юли 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Не забравяйте за закона за привличането – подобното привлича подобно. Затова, когато говорим негативно, ние автоматично привличаме към себе си негативни хора и ситуации. Промяната си заслужава!

Дневен хороскоп за 24 юли 2023

Любовен хороскоп за 24 юли 2023

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес изберете спокойно време, най-добре, когато почувствате, че имате нужда от почивка. Отпуснете се и проследете своите мисли, без да се опитвате да ги спирате или променяте съзнателно. Помислете за първото нещо, което „видяхте“ в ума си.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Всеки ден вземаме решения, като преценяваме настоящото си удовлетворение и бъдещите последствия. Ако те съвпадат, толкова по-добре, но не е ли така, може да забавите, това което е предназначено за вас.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес имате възможност да редактирате собствения ви сценарий. Представете си, че изживявате травмираща случка отново и отново. Но днес постъпете по различен начин – заменете травмата с щастливо събитие. Много скоро ще усетите положителния ефект.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Ако мислите, че много често ви разбират погрешно (нещо типично за Раците), не приемайте, че има правилен или грешен начин. Просто съществуват две гледни точки. Разликата идва от различните тълкувания на случилото се.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Забързани в натовареното ежедневие, не усещате как допускате драмата. Но, когато позволите на малките драми да ви завладеят ума, губите вълшебството и чудото на мига и красотата на вашите най-скъпи моменти. Помислете върху това.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес следвайте следното утвърждение. Аз забелязвам доброто навсякъде около мен. Аз насърчавам другите да ми помагат, защото и аз съм склонен да им помагам.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Ако доста често поставяте щастието си в зависимост от онова, което другите хора могат да направят за вас, то днес заменете това със следното: какво сте в състояние сами да сторите за себе си и вашето собствено щастие.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Един ден нещата ще са във ваша полза, друг – не. Цялото съществуване е изпълнено с възможности и когато ги отразите, сами ще разберете, че провалите не са нищо повече, освен ценни уроци, които ви помагат да израснете.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Не е щастие винаги да сте прави. Когато откриете как да направите нещата по-добре, как да направите някого щастлив, как самите вие да се зарадвате, но същевременно да останете верни на себе си – струва си.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Ако изпитвате някакво съмнение, си напомнете, че едно от най-важните неща за всеки от нас, е че знае и разбира, че сме съвършени такива, каквито сме.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Няма нищо лошо в това да се върнете за кратко назад във времето. Особено, ако искате да пресъздадете ситуация, която да събуди вашата радост и страст. Но ще доведе ли реализирането на това желание до нещо добро в дългосрочен план? Повярвайте, очаква ви нещо по-добро.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес звездите ви призовават да надхвърлите ограниченията на логичния си ум и да приемете възможността, че съществува нещо свръхестествено. Знаците са навсякъде около вас, просто трябва да се научите да ги разпознавате и тълкувате възможно най-точно.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 24 юли 2023

на горе