астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 21 ноември 2023 г.

Астрологичен съвет за 21 ноември 2023 г. за всички зодии: През този ден не трябва да бързате и да правите изводи относно събития и ситуации, всичко може да не е така, както изглежда на пръв поглед. Всичко трябва да се анализира сериозно.

Дневен хороскоп за 21 ноември 2023 г.

infomax-logo-50-15-HW Херцогинята на Съсекс Мегън Маркъл се завърна в Холивуд

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Съвет на деня за зодия Овен: въоръжете се с опит и воля за победа, вървете безспирно, направете всичко възможно да постигнете напредъка в личните финанси, за който мечтаете. Всичко ще се нареди, сега имате подкрепата на звездите.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Съвет на деня за зодия Телец: не се отказвайте доброволно от проект, идея, начинание, което ви притеснява толкова много. Всичко ще върви както трябва и ще получите това, което искате, но ще трябва да се мобилизирате и съсредоточите в този ден.

Близнаци 21 май – 21 юни

Съвет на деня за зодия Близнаци: имайте повече самочувствие и ще успеете да улесните нещата за себе си. Бъдете много внимателни да не развалите мечтите си, не спирайте. Сега не е време за почивки.

 

Рак 22 юни – 22 юли

Съвет на деня за зодия Рак: вероятно е време да рестартирате живота си. Ще ви се наложи много да започнете от нулата, независимо дали ви харесва или не, но това е единственият начин да намерите спокойствие и успех. Действайте последователно, започнете с това, което очевидно се обърква.

Лъв 23 юли – 22 август

Съвет на деня за зодия Лъв: в плановете ви може да се появят редица промени, но няма място за страх или паника, колкото по-бързо се адаптирате към новите ситуации, толкова по-бързо ще дойде успехът. Действайте според ситуацията и не се вкопчвайте в едно нещо.

Дева 23 август – 22 септем.

Съвет на деня за зодия Дева: знаете как се правят жертви и знаете как да се насладите на плодовете след тежък труд. Всичко ще бъде наред, поглезете се в този ден, направете си малък подарък. Помнете вашите желания.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Съвет на деня за зодия Везни: не рискувайте ресурсите, които са на ваше разположение. Дойде време да запазите всичко за бъдещи победи; в този ден просто останете външни наблюдатели. Намалете влиянието си на неща, които не ви засягат в краткосрочен план.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Съвет на деня за зодия Скорпион: в никакъв случай не си усложнявайте живота със ситуации, които не ви касаят пряко. Време е да направите важен избор и вие трябва да сте първи. Оставете всичко маловажно за тези, за които е насочено.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Съвет на деня за зодия Стрелец: емоционалното ви състояние няма да е най-доброто. Не позволявайте на околните да ви въздействат, днес се отдръпнете от песимистите и тези, които са заковани на едно място и не мърдат никъде, дръжте такива хора далеч от себе си.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Съвет на деня за зодия Козирог: ентусиазмът е полезен до известна степен, но ако всичко се прави навреме и в правилната посока, се полагат усилия. Сега не е моментът да правите драстични промени в живота си, оставете го за по-благоприятни дни.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Съвет на деня за зодия Водолей: ще направите, каквото трябва и ще стигнете там, където трябва. Не губете надежда, ще успеете, бъдете търпеливи. В настоящия астрологичен контекст можете да направите много във всички области на живота.

Риби 19 февр. – 20 март

Съвет на деня за зодия Риби: емоциите ще се засилват с наближаването на важно събитие, за което може дори да не подозирате още. Всичко ще бъде както искате, бъдете упорити, ако трябва отстоявайте мнението си.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 21 ноември 2023 г.

на горе