Астрологичен съвет за 20 декември 2022 към всяка зодия

астрологичен съвет за 25 декември 2022
Астрология

Астрологичен съвет за 20 декември 2022 към всяка зодия

Астрологичен съвет за 20 декември 2022: Това е времето да бъдете себе си и да работите върху мечтите си.

Седмичен хороскоп 19-25 декември 2022

Дневен хороскоп за 20 декември 2022

Любовен хороскоп за 20 декември 2022

21 декември зимно слънцестоене – силно енергиен ден

Любовен хороскоп за януари 2023 – всички зодии

Месечен хороскоп за януари 2023 – всички зодии

Астрологичен съвет за 20 декември 2022

Астрологичен съвет за 20 декември 2022 ОВЕН

астрологичен съвет за 20 декември

Конфликт ли бушува в душата ви, Овни? Част от нея иска да постъпва правилно с другите, а част от нея иска да защити себе си. Само имайте предвид, че не трябва да закопчавате предпазния колан на друг човек, докато не сте закопчали своя. Да, и още нещо! Вашата интуиция рядко ви лъже. Спрете да пренебрегвате какво казват знаците на Вселената и вземете навременни мерки.

Астрологичен съвет за 20 декември 2022 ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 20 декември

Приливът е последван от отлив и след това всичко се повтаря. Периодът на борба често се заменя с признание и награда. Така че, или продължавайте да се борите, или се насладете на победата. Не се привързвайте обаче нито към едното, нито към другото. Днес звездите ви напомнят, че всяка ситуация може да се промени много бързо. Затова е важно да не приемате всичко присърце.

Астрологичен съвет за 20 декември 2022 БЛИЗНАЦИ

Отидете сред природата или в парка. Погледнете дърветата, слушайте пеенето на птиците. Сливането с утробата на майката природа ще ви помогне да възстановите жизнеността си. Астролозите препоръчват да се обърнете към творчеството. Вземете боите и рисувайте върху платното или излейте душата си върху бял лист.

Астрологичен съвет за 20 декември 2022 РАК

Вие сте едновременно главният създател и разрушител на живота си, Раци. Сега трябва да решите какво да завършите и какво да започнете. Навременните действия ще предотвратят евентуални щети. На първо място, се освободете от фалшиви привързаности и връзки, които са изтекли. Не позволявайте на носталгията да ви принуди да се придържате към нещо, което вече е изпълнило целта си.

Астрологичен съвет за 20 декември 2022 ЛЪВ

Вашата мисия в този свят е да бъдете себе си, колкото е възможно повече. Осветете тъмнината със светлината на душата си и вдъхновете другите за големи постижения. В момента ви заобикаля голяма енергия на проявление и Вселената работи извънредно, за да ви помогне да сбъднете мечтите си.

Астрологичен съвет за 20 декември 2022 ДЕВА

Вие търсите хора, които са дълбоки и значими за вас. Искате да говорите за всичко – от квантовата теория до мечтите, които сте имали като дете. Когато си с такъв човек, нищо не изглежда твърде странно. Това прави света около вас толкова красив! Днес звездите ви призовават да захвърлите маските и да се оставите да бъдете забелязани.

Астрологичен съвет за 20 декември 2022 ВЕЗНИ

Изминали сте дълъг път, за да станете това, което сте днес. Благодарете на миналото и опита си и продължете напред. Дадохте си малко почивка – това е достатъчно. Пред вас са нови цели. Всъщност, вие сами вече разбирате, че сте седели твърде дълго на едно място. Едно ново приключение ще донесе със себе си енергия и чувство за емоционално удовлетворение.

Астрологичен съвет за 20 декември 2022 СКОРПИОН

Използвайте вдъхновението максимално и се фокусирайте върху увеличаването на всичко, което е важно за вас в живота. Това, което трябва да запомните е, че няма единствен правилен или грешен път. Имате право да следвате повелите на душата си. Можете да зададете свои собствени правила.

Астрологичен съвет за 20 декември 2022 СТРЕЛЕЦ

Кой ви каза, че искате твърде много? Вслушайте се в това, което подсъзнанието ви казва. Не забравяйте, че като не изразявате чувствата си и не изразявате мислите си откровено, вие предавате себе си.

Астрологичен съвет за 20 декември 2022 КОЗИРОГ

Промяната започва от вас, Козирози. И започват днес. Вие решавате как искате да получите това, което ви се полага. Звездите ви призовават да се възстановите и да поискате своето. Разберете какво източва вашите резерви и го премахнете от живота си.

Астрологичен съвет за 20 декември 2022 ВОДОЛЕЙ

Разкъсвате ли се между желанието да бягате напред, към нови цели и постижения и съжаленията за минали грешки? По този начин няма да успеете. Дишайте и спокойно изразете истинските си желания, Водолеи. Вдишайте, издишайте…

Астрологичен съвет за 20 декември 2022 РИБИ

Ако ви се струва, че е време да промените нещо, значи е така. Време е да признаете, че сте способни на повече и вече сте готови да излезете на среща със съдбата си. Подкрепата на близките ще ви даде сили.

3 домашни, бабини, маски за растеж на косата

Коледна украса в целия дом

Tagged , ,
на горе