астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 2 юли 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Думите, изречени на глас, имат повишена сила, така че внимавайте с речта си. Пожелайте на този ден на другите това, което пожелавате на себе си. Да се ​​оплаквате от живота, оплакването е категорично противопоказано!

4 зодии, които процъфтяват, докато се грижат за семейния бизнес

Астрологичен съвет за 2 юли 2023 5 грешки при боядисване вкъщи

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: не ограничавайте своите мисли, мечти, спрете да се съмнявате. Действайте и късметът със сигурност ще дойде при вас! Днес в съзнанието ви се формират уникални идеи и мисли. Обмисляйте внимателно всяка идея, която ви хрумне, или още по-добре – запишете я на хартия.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: за да се движите хармонично в потока на Вселената, е много важно да разберете истинската цел на живота си, да намерите своята целта,  която ще ви даде сила, вдъхновение, енергия и щастие.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: днес е чудесен ден за решаване на онези дела и задачи, които започват да ви натоварват със своята незавършеност. Ако има някакъв ангажимент, за който не можете да си „спомните“ по никакъв начин, поемете го днес, с цялата решителност. Ще успеете.  

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: днес всички поставени цели ще бъдат ускорени. Всичко, от което се нуждаете, е да разберете – какво искате да направите и да получите? След това запишете първите стъпки, които можете да предприемете точно сега.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: ако винаги сте били даващият, обърнете внимание откъде идва този модел. Въпреки че способността да подкрепяте другарите си е наистина похвална, в дългосрочен план може да доведе до дисбаланс. Позволете си да се отпуснете малко.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: днес Вселената ви напомня да помислите как бихте искали да ви помогнат близките на сърцето ви хора. Чувствайте се свободни да изразите своите нужди и желания пред тях.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: помислете за нещата, за които държите, и историите, с които вече нямате връзка. Пуснете каквото е необходимо. На път сте да започнете да пишете сценария за следващата глава от живота си и сега е моментът да започнете да създавате място за това.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: всички имаме своите страхове и несигурност. Днес Вселената ви призовава да обърнете погледа си навътре и да поставите точката на i. Навлизате във време, когато ще стане необходимо да споделите работата си в публична платформа. Само си помислете колко хора бихте могли да вдъхновите.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: не винаги всичко върви според нашите планове, защото в някои събития участват други хора – хора със собствено мнение. За да постигнете синергия, ще трябва да се освободите от своята твърдост в някои неща, заедно с идеите си за това как трябва и как не трябва да бъдат нещата.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: вътрешният ви самоконтрол може да бъде подложен на изпитание. Въпреки всичките ви усилия да продължите напред, има вероятност да се натъкнете на няколко пречки. Вместо да се поддавате на хаоса, отделете малко време, за да преразгледате плана.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: ако нищо не се движеше, всичко щеше да остане неподвижно. Ако всичко остане неподвижно, ситуацията ще започне да затяга. Така че, отделете малко време, за да бъдете благодарни за всички промени, дори и да се появят на прага ви под формата на хаос.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: пътят към една мечта не винаги е лесен, нали? Пълно е с всякакви препятствия и изпитания, Риби. Вместо да се отказвате при първите неуспехи, запитайте се: „Защо се случи това?“. Спомнете си защо сте избрали този път, защо сте поели определен ангажимент.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 2 юли 2023

на горе