астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 17 юли 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Ако неочакваната новина, е че не можете да промените обстоятелствата, то нека добрата бъде, че ви избирате как да реагирате.

3 съвета за преодоляване на хроничната умора

Реки от ЗЛАТНИ ВЪЗМОЖНОСТИ през новата седмица 17-23 юли 2023 за шест зодии

Астрологичен съвет за 17 юли 2023 Как да поддържате хладна спалня през лятото

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Това е специален ден за вас, ден, в който осъзнавате, че около вас има прекрасни хора и каквото и да се случи, добрите новини винаги ще идват за вас от тях. Бъдете благодарни, че ги имате!

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Вземете решение, което подкрепя вашето най-висше и най-голямо благо. Вярно е, че понякога неизвестното може да бъде плашещо. Приемете това за напомняне, че трябва да проявите търпение и да си позволите да направите няколко стъпки към неизвестното.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Започнете да се интересувате от себе си и света около вас. Разширите границите и хоризонтите по начин, по който никога не сте го правили. За някои от вас това ще се окаже истинско съкровище.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Ако се чувствате сякаш вървите през тъмен тунел, вероятно е така. Въпреки това, както всичко останало в живота, това чувство, което изпитвате, е само ефимерно. Всичко зависи от вашето възприятие.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Прекарвайте свободното си време с приятели и споделяйте съмненията си с тях, за да разберете по-добре вашите терзания. Това е добро решение, ще успеете да подходите спокойно към задачите и целите.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Трябва да забравите миналото, да го оставите за вас и да продължите напред. Душата ви има нужда от това, особено днес, когато всичко около вас ще заблести и ще се появят нови и нови шансове.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Оставете малките неща настрана и се насладете на топлината на любимите си хора, техните мили думи, прекрасни моменти, оценете възможността да прекарате време с тях.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Оставете предпазливостта си поне за днес. Не се притеснявайте за подробности, които не трябва да разглеждате сега, когато всичко изглежда спокойно. Защо позволявате на негативните мисли да ви завладеят?

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Никога не забравяйте онези моменти от животът ви, когато сте били истински щастливи и когато не е трябвало да се преструвате пред целия свят.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Още сте развълнувани от изненадите, които Вселената ви поднесе преди няколко дни и това ви дава голяма решителност да продължите напред. Имате пълното право да мечтаете за всичко, което ще бъде по-добро за вас!

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днес е специален ден за вас. Ще получите много внимание от партньора си в живота и това е свеж вятър във връзката. Помислете и му подарете нещо мило и специално.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Останете насаме със себе си. Не се страхувайте да подредите професионалните си ангажименти и да се фокусирате върху личностното ви развитие.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 17 юли 2023

на горе