Астрологичен съвет за 16 април 2023

Астрологичен съвет за 12 април 2023

Съвет за 12 април 2023: Започнете денят си с мъдрост, мотивация и положителни мисли. Тогава животът ви няма да е толкова скучен, колкото ви се е струвало в началото.

Астрологичен съвет за 12 април 2023

Пролетна умора – 4 лесни стъпки как да се справим

Дневен хороскоп за 12 април 2023

Любовен хороскоп за 12 април 2023

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Време е да осъществите големите планове. Дори и да се чувствате тревожни, сега имате достатъчно енергия да действате. Силата и производителността са вашето гориво за днес. Междудругото, днес при всякакви взаимодействия ще чувствате комфортно ниво на интензивност.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Бъдете осторожни, това наистина е ден с повишен риск, по-добре е да изчакате. Не забравяйте, че все още няма гаранции и много неща изглеждат твърде добри, за да са истина. Използвайте здравия разум, когато се занимавате с въпроси, които ви изглеждат нереалистични.

Близнаци 21 май – 21 юни

Уверете се, че идеите, които генерирате, са наистина приложими. Има тенденция да се строят замъци във въздуха и да се отдалечавате от реалността. Обсъдете плановете си с приятел или колега – някой, който може честно да ви каже къде грешите. Като цяло денят е благоприятен за споразумения, преговори и компромиси.

Рак 22 юни – 22 юли

Любовта е вълшебно чувство, въпреки понякога да идва с редица трудности. Ако в този момент не върви гладко в романтичен аспект, знайте, че в бъдеще вашето чувство няма да ви подведе или разочарова. Вярвайте в магията на любовта, защото любовта е велика.

Лъв 23 юли – 22 август

Не винаги сте прави и това е добре. Днес си струва да слушате близки и да слушате повече, отколкото да говорите. В противоречиви ситуации е по-добре да заемете позицията на миротворец, а не на борец. Бъдете търпеливи и състрадателни.

Дева 23 август – 22 септем.

Заслужавате да бъдете с някой, който ви кара да се чувствате уважавани. Заслужавате да си с някой, който ви кара да се чувствате най-вълшебно. Вселената е на ваша страна и ви помага да намерите този човек, с който ще намерите истинско щастие.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Време е да се докажете като най-ярката и смела версия на себе си. Нещо ви подсказва, че скоро ще станете най-популярният човек в нещо и има защо. Хората на свободна практика могат да сключат добра сделка, а някои ще имат шанс да подобрят финансовото си положение.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Любовта идва във всякакви форми, размери и цветове. Днес трябва да покриете целия спектър на това чувство. Когато сърцето ви се разгърне, вие ставате фар за хората около себе си! На професионалния и творчески фронт, е време за нови приключения.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Ако се опитвате да започнете нова връзка или да продължите напред във вече съществуваща, определено имате късмет. Вие излъчвате положителна енергия, която привлича правилните хора, ресурси или ситуации към вас. Проблемите във връзката могат да бъдат преодолени изключително успешни.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Днес сте отворени за мисли, които обикновено не са ви достъпни. Те идват от сърцето ви или от някакво друго пространство. В този проблясък на единство ще преживеете нещо мимолетно и странно. Моментното усърдие се слива с обичайните ви дългосрочни амбиции. Нека вдъхнови деня ви.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Вие сте в състояние да вземате брилянтни решения в движение, което е истинска благодат за вашия професионален и личен живот. Между другото, денят ще отлети незабелязано, ако подадете ръка за помощ и общувате позитивно с хората.

Риби 19 февр. – 20 март

Ако нещо няма смисъл, то е защото не трябва да бъде. Време е за голямо прочистване. Вселената премахва от вашето съществуване всичко, което ви пречи да израствате. Вместо да се съпротивлявате на процеса на трансформация, отдайте му се.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 12 април 2023

на горе