Ако един мъж ви обича или кого си струва да имате до себе си

ако един мъж ви обича
Любов и партньорство

Ако един мъж ви обича или кого си струва да имате до себе си

Ако един мъж ви обича, той ще има нужда от вас. След няколко месеца връзка той ще знае всичко за вас и ще попива с интерес всеки детайл от живота ви. Какви цветя харесвате, кой е любимият ви цвят и какви филми предпочитате да гледате. На кой герой симпатизирате и коя книга с удоволствие препрочитате.

Ако един мъж ви обича, той ще се интересува от всеки във вашето обкръжение. Ще знае кой как да се отнася към вас и дали случайно някой би могъл да ви навреди. Той ще е внимателен и няма да остави нито едно обаждане или съобщение без отговор. Ще се интересува как е преминал денят ви и дали сте спали добре през нощта.

Ако един мъж ви обича, той ще уважава външния ви вид и никога няма да посмее да каже нещо лошо за него. Дори понякога да не изглеждате в топ форма, той пак ще каже, че никой не е по-добър от вас. Той никога няма да ви нарани с лоша дума.

Ако един мъж ви обича, той ще попита по кое време ще се освободите от работа, за да се срещнете и да ви отведе у дома. Той ще си спомни, че, примерно, в сряда имате уроци по танци, затова сам ще приготви вечерята, за да ви нахрани, когато се върнете уморени вкъщи. Той ще се погрижи да сте винаги топло облечени и ще ви покрие с дрехата си, ако изведнъж рукне дъжд или се извие виелица.

Ако един мъж ви обича, той ще ви научи на правилните неща, които не знаете как да правите. Той ще ви каже как е най-добре да действате и ще ви помогне с мъдри съвети. Или ще го направи сам, ако това е в неговата власт. Ще ви завие с меко одеяло и ще ви приготви горещ чай, ако имате температура. Ще бъде там и ще се погрижи за вас.

Ако един мъж ви обича, той ще се стреми да направи живота ви по-интересен. Ще ви гушка като малко момиче и ще ви прощава дребните капризи. Ще казва на своите приятели: „Тя е малко своенравна, но аз я обичам такава!“

Не губете в живота си тези мъже и не забравяйте имената им.

А ако търсите човек до себе си, спрете се на този, които наистина се нуждае от вас, а не на този, който си е добре и без вас.

Tagged ,
на горе