Астрологичен съвет за всяка зодия от HappyWoman.bg

Съвет за 30.04.2024 към всяка зодия

Съвет за 30.04.2024 към всяка зодия: Усмихвайте се. Бъдете глупави. Рискувайте. Забавлявайте се. Вдъхновявайте. Днес хванете вярната посока, последвайте вятъра на мечтата си и намерете поне 1000 причини да се усмихнете на живота! Така денят ще се усеща невероятен, светъл, топъл и цветен, изпълнен с красиви моменти! Точно днес ще срещнеш някой, който да ти каже “усмихни се” и подканя те за нов щастлив живот. Смело заявява “помогни си“…“огледай се“,щастието ти не е порок.Но не със думи ти го казва, а с усмивка ведра най-открито ти показва …радостта къде се крие….изпълва ти сърцето с обич най-чиста, съкровена и добра и възвръща по лицето с усмивка твоята красотата. Отново изпълва ти душата с аромата на цветя и забравяш за краката и поникват ти крила.Така света се разхубавява –разпръсква ярки цветове най-различни…и на облаците дори забранява да са мрачни, безлични.

Влиянието на мисленето върху физическото и емоционалното здраве

Ето какъв е вашият Съвет за 30.04.2024 според зодията:

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен, вашият Съвет за 30.04.2024, Решете да останете щастливи и вашата радост и вие ще образувате непобедима армия срещу трудностите.Душата, която благодари, може да намери утеха във всичко. Душата, която се оплаква, не може да намери утеха в нищо.Живота е безумно кратък! Просто прави , каквото те кара да се чувстваш щастлив.Няма значение на колко години си! Ключов мотив за деня е: Направи едно добро дело. Помогни на някого да се усмихне.Топлата усмивка е универсалния език на добротата.Нашето лице трябва винаги да бъде пистата, на която да се приземяват усмивките.

Телец-хороскоп за септември 2023

Телец 20 април – 20 май

Телец, вашият Съвет за 30.04.2024, Когато се съсредоточим върху благодарността си, вълната на разочарованието изчезва и нахлува вълната на любовта.Човек се нуждае от много малко, за да води щастлив живот: Всичко е вътре в теб и в начина, по който мислиш! Как да промените света? С по един случаен акт на доброта от всеки.Нашата съдба живее вътре в нас. Трябва само да сте достатъчно смели, за да я видите.Не се чувствайте глупаво, ако не харесвате нещо, което всички останали се преструват, че обичат.

близнаци-хороскоп за септември 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци, вашият Съвет за 30.04.2024, Всеки ден е един малък живот, всяко пробуждане – малко раждане, всяка нова сутрин е малка младост.Всеки ден имаш избор: да сбъднеш своя мечта или да направиш „малка“ добрина!Ако искате да се чувствате богати, просто пребройте всички свои неща, които не сте купили с пари. Не трябва да се страхувате от живота, а да взимате от него с пълни шепи. Ако се замислите за мечтите си и работити всеки ден върху това да ги постигате, ще живеете живота, който вие искате, а не живота, който просто трябва да живеете. Никога не трябва да се отказвате от нещо, за което мислите всеки ден.

рак-хороско за септември 2023

Рак 22 юни – 22 юли

Рак, вашият Съвет за 30.04.2024, Ако човек има вяра, таи надежда и прави всичко с любов, със сигурност ще намери своето щастие.Никога не се отказвай от мечтите си, заради времето, което ще отнеме осъществяването им.Бъдете като децата, тях не ги интересува нито времето нито за мнението на другите. Те просто се радват на живота.Колкото по-мотивирани сте да следвате мечтите си и да осъществявате целите си, толкова по-финансово стабилни и щастливи ще бъдете в бъдеще. Колкото повече работите върху себе си днес, толкова по-благодарни ще бъдете на себе си утре.

Лъв-хороскоп за септември 2023

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв, вашият Съвет за 30.04.2024, Бъдете благодарни за това, което имате, така в крайна сметка ще привлече повече. Ако се концентрирате върху това, което нямате, никога, никога няма да имате достатъчно.Всички ние сме тук по някаква специална причина. Спри да бъдеш затворник на миналото си. Стани архитект на собственото си бъдеще!Днес опитайте се да е бързате за никъде – обещайте си го. Колкото повече бързаш, толкова по-бързо минава животът.Опитайте се да усетите вкуса на всеки миг поотделно, защото точно там се крие чаровната магия на живота.Силата на човека седи в три неща: в неговата мисъл, в неговото чувство и в неговата постъпка.

дева-хороскоп

Дева 23 август – 22 септем.

Дева, вашият Съвет за 30.04.2024, Най-забавното нещо в живота е, че след като започнеш да забелязваш нещата, за които си благодарен, започваш да губиш от поглед нещата, които ти липсват.Светът има достатъчно красиви планини и ливади, невероятни небеса и спокойни езера. Има достатъчно буйни гори, цветни поля и пясъчни плажове. Има много звезди и обещание за нов изгрев и залез всеки ден. Това, от което светът се нуждае повече, е хората да го ценят и да му се радват.Никога не се предавай!Предават се само щафети и ключове.Не страдай, ако някои от плановете ти са разрушени! Кой знае, може би те са щели да разрушат теб?! Не вярвай , когато някой ти кажи Късно е….докато дишаш! Обичай!Това е вълшебното хапче за здраве и прегръщай със сърце..с ръце може всеки!

везни-хороскоп

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни, вашият Съвет за 30.04.2024, Приеми хода на природата: нейната тайна е търпението.Не отивай там където пътят може да води, вместо това иди там, където няма път и остави следа.Ентусиазмът е майката на усилието, и без него нищо велико не е било постигнато. Ако светът имаше повече хора като теб, щеше да е по-добро място. Вие правите разлика сред тълпата!Когато тъгата почука на вратата ти…отвори с една хубава усмивка и кажи: съжалявам, но днес щастието и късметчето пристигнаха първо!

Скорпион-хороскоп

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион вашият Съвет за 30.04.2024, Щастлив ще си, ако си благодарен. Избери да бъдеш благодарен. Тази благодарност ще ти позволява да бъда щастлив.Животът е серии от моменти. Ако изпуснеш моментите, изпускаш живота.Всички идваме на този свят, носейки своето вързопче обич. Развържи го!Великите сърца постоянно изпращат напред тайните сили, които непрекъснато привличат велики събития.Щастлив е чуващия човек, нещастен е говорещия човек.Този, който всеки ден не преборва някой страх, не е научил тайната на живота.

стрелец-хороскоп

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец, вашият Съвет за 30.04.2024, В изкуството, ръката никога не може да пресъздаде нещо по- голямо от това, което сърцето може да си представи.Малките умове имат малки тревоги, големите умове нямат никакво време за тревоги.Злият човек е като мръсния прозорец, никога не позволява на светлината да премине.Пазете душите и сърцата си от нечистотиите, които понякога могат да се изпречат на пътя Ви.Подарете им вашата усмивка и им изпратете любов и светлина..Те имат нужда от това, защото си нямат !

козирог-хороскоп

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог, вашият Съвет за 30.04.2024, Забавлявайте се, работете здраво и парите ще дойдат. Не губете време – грабнете шанса си. Гледай позитивно на живота. Когато не е забавно, продължете напред.Не е щастлив този, който има всичко. Щастлив е този, който може да намира по нещо всеки ден и да му се радва! Щастието не принадлежи на тези,
които имат всичко.Принадлежи на тези, които знаят как да ценят това, което имат.Най-мощната сила на света – вярата.Най-стимулиращият дар – надеждата.Единствената реалност – любовта.

Водолей-хороскоп

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей, вашият Съвет за 30.04.2024 , Докато изразяваме своята благодарност, никога не трябва да забравяме, че най-високата оценка не е да изричаш думи, а да живееш според тях.Когато започнете да броите благословиите си, целият ви живот ще се преобърне.Веднъж щом вземеш решение, вселената ни заговорничи да го осъществи.Нашата главна нужда е от някой, който да ни вдъхновява да бъдем това, което знаем, че можем да бъдем.

Риби-хороскоп

Риби 19 февр. – 20 март

Риби, вашият Съвет за 30.04.2024, повтаряйте си всеки път в труден момент „Всяко зло за добро“ или бъди оптимист, трудностите все някога ще свършат и ще започне по-добро време, а защо не и зад всеки облак се крие именно слънцето, светлината, топлината.Не отлагай за утре това, на което можеш да се насладиш сега.Нищо не се повтаря…денят, късметът и преживяванията!От теб зависи да откриеш красотата, дори и в най-мрачните дни.Създайте си навик да казвате на хората „благодаря“. Да изразите признателността си искрено и без очакване на нещо в замяна. Наистина ценете хората около вас и скоро ще намерите много други около вас. Наистина ценете живота и ще откриете, че имате повече от него.

Тагове: 

на горе