Дневен хороскоп за 17.10.2021 неделя
Астрология

Дневен хороскоп за 17.10.2021 неделя

Овен

Тази неделя отношенията с другите са плавни и ръководени от чувство за лекота и радост. Внимавайте да не забравите да се отнасяте към интимните си привързаности с всеотдайност.  Може да си позволите неделя на дивана, защото като цяло няма да сте настроени за спорт и разходки.

 

Телец

Неделя в средата на есента, която ви вижда особено нахакани, но и късметлии. Утрото  рисува картина на сияйни цветове в семейната среда, секторът, който предпочитате преди всичко. Добри икономически резултати и вашето желязно здраве са приоритетите, които ще преследвате.

 

Близнаци

Октомврийска сцена, която ви вижда активни на всички фронтове. Вашата свежест на духа ще бъде най-доброто оръжие за бързи действия. Такива ще се налагат не само в семейната среда, в която ще прекарвате времето си, но и когато излезете навън да се видите с приятели.

 

Рак

Марс, Меркурий, Плутон продължават да бъдат лошо настроени и сеят различни препятствия, както в ежедневието, така и в емоционалната и семейната сфера. Днес към тях се присъединява и Слънцето от Везни, за да ви направи капризни. За щастие имате и една жизненост, която отмества фокуса към по приятни преживявания в интимната сфера.

Дневен хороскоп за 17.10.2021 неделя

Лъв

Ще можете да срещнете някои интересни хора. Във въздуха има усещане за нещо неочаквано.  Ще бъдете в добра форма, особено физически. Ако не се вземете твърде сериозно, ще можете да се измъкнете от широко разпространеното напрежение.

 

Дева

Търпението и постоянството са качествата, с които се гордеете. Вашият оптимизъм не е във възход и е време да помислите как ще привлечете добрите неща в живота. Има твърде много неща за вършене около вас, ограничете от някои. Ще имате и нервна умора, така че най-добре е да потърсите тишина и спокойствие.

 

Везни

Вашият небесен защитник Венера, който ви подкрепя от знака на Стрелец, успокоява отношенията с околните и осветява ума ви. Разрешаването на практически въпрос, който ви интересува, ще бъде съвсем просто. Остава само да обърнете внимание и на някой от близките ви, който ще потърси специално вашето внимание.

 

Скорпион

Особено благоприятна астрална сцена ви дава усмивка за целия ден. Луната в хармония от Риби е нотката на оптимизъм, който знаете как да внушите на тези, които се нуждаят от такъв в този момент. Оптимизмът като основа на пътя, който е лесен за вас и за вашите близки.

Дневен хороскоп за 17.10.2021 неделя

Стрелец

С красиво Слънце в приятелския знак Везни, нивото на вашата интелигентност и яснота на преценката се повишава. Ще бъдете сериозни, подготвени, отлични съветници, както в малки ежедневни действия, така и за дългосрочни проекти.

 

Козирог

Днес ще се наложи да изтърпите едно бавно, но сигурно изкачване. Както в професионалната сфера, така и в частната, вие се наслаждавате на тази специфична сила на волята, характерна за вашия знак и която ви подкрепя при всеки повод. Просто трябва да внимавате, днес е неделя и не е добре да гоните професионални ангажименти.

 

Водолей

Днес сте в състояние на равносметка и търсите да консолидирате резултатите, които сте постигнали през последния период. Това ви дава огромна допълнителна инжекция на самочувствие. Семейство и близките приятели също ще ви доставят така желаната радост.

 

Риба

Започвате деня с надеждни планетарни съюзници и те подобряват най-добрите ви качества: интуиция, креативност и гъвкавост. Ако се стремите да достигнете важни позиции, останете неподвижни за момент и се вслушайте в пословичния си инстинкт. Помислете за икономическа инвестиция, която да ви помогне в доходоносната част.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе