Любовен хороскоп за 17.08.2021 вторник
Астрология

Любовен хороскоп за 17.08.2021 вторник

Овен

Вие сте пълни с нови идеи как да подобрите отношенията с партньора си или да създадете нови партньорства (ако сте сингъл). Ще се отдадете изцяло на този аспект с неудържим ентусиазъм.

Телец

Прекаленият стремеж към притежание е причината за вашия дискомфорт. Време е да се запитате и да помислите какво трябва да направите, за да се отървете от този порок, за да можете да продължите в съгласие с любимия човек!

Близнаци

Вашият партньор се нуждае от вас днес. Вземете сериозно този призив и избягвайте да изглеждате твърде недостъпни… Дори ситуацията да изглежда лесна за разрешаване, разбирането върши чудеса!

Рак

За пореден път ви обземат съмнения за връзката ви. Време е да направите някои промени, но ги премислете добре, дали да са във вашето отношение към партньора или във вашето възприятие за връзките изобщо.

Лъв

Очевидните нюанси на вашето поведение и това, което казвате, укрепват силите ви на привличане. Можете да изпитате любов от пръв поглед! Ако сте двойка, ще има страст, ако сте сингъл ще я търсите.

Дева

Ако мислите твърде много, рискувате да загубите много добри възможности за започване на нова връзка… Защо си задавате толкова много въпроси? Тези безполезни съмнения поставят прът в колелото на романтиката.

Везни

Съблазнителните ви сили ще са във вихъра си. Това обаче няма да ви удовлетвори. На път сте да се промените, за да се опитате да подобрите връзката си. Ще имате възможност да поставите стабилна основа още днес.

Скорпион

В момента сте привлечени от всички форми на сетивно удоволствие, но вече сте се научили да бъдете по-взискателни. Живейте, без да се притеснявате за дългосрочното бъдеще, още не е моментът за такава стъпка във връзката.

Стрелец

Никога не забравяйте, че доброто отношение към вашия партньор ще ви се отплати. Вашето състрадание ще ви освободи от ограниченията, които вече няма да изпитвате. Днес е уникален шанс да познавате Любовта с главно Л.

Козирог

Ще се изкушите да поверите всичко на приятел, да се освободите от тайна, която става трудна да се пази. Ще трябва да анализирате довереника си много обективно, преди да признаете всичко. Грешната стъпка може да има неприятни последици за връзката.

Водолей

Ще се ръководите от инстинктите си и късметът ще бъде на ваша страна. Не се колебайте да създавате нови срещи и да инвестирате в това, което таите в себе си. Тези, които ви заобикалят всъщност носят новата възможност.

Риби

Много е вероятно да имате склонност да се изтощите и да се разпръснете в различни посоки днес. Ако сте във връзка, признайте, че трябва да излезете от коловоза за малко. Това няма да се понрави на партньора ви, но поне ще освободи напрежението, което се е натрупало у вас.

Tagged , , , , , , , ,
на горе