Дневен хороскоп за 17.08.2021 вторник
Астрология

Дневен хороскоп за 17.08.2021 вторник

Овен

Като цяло приемлива небесна картина, която ще ви помогне да се отървете от част от умората или безпокойството, натрупани през предходните дни. Слънцето в приятелския знак на Лъв ви дава семейна хармония и интимно спокойствие.

Телец

Слънцето и Сатурн, с добавен Юпитер към тях, продължават да ви носят някои моменти на досада и нервност, които пък създават безпокойство и лошо настроение. Тези, които сте се върнали от ваканция, сякаш се чувствате по-уморени. Затова помислите за кратко пътуване извън града през идния уикенд.

Близнаци

Вие сте в добро настроенит от позицията на Венера, разположена на нейния трон, а това ви оживява и осветява пътя ви с чувствителност, лекота, успехи в светския живот. Блестящо слънце ви поддържа в прекрасна форма, така че нямате причина да не се възползвате от това.

Рак

Прекомерната ви наивност може да ви доведе до преразход във финансов план. Събудете чувството си за мярка днес. Другите завиждат на вашата физическа форма в началото на седмицата. Карайте спокойно и си позволявайте тънки шеги с колегите днес.

Лъв

Вие сте по-импулсивни от обикновено. Избягвайте екстремните спортове и бурните дискусии. По-удобно ви е със себе си и можете да слушате по-добре нуждите си. Днес трябва да пиете повече течности и да имате по-лека диета, за да запазите иначе слънчевото си излъчване.

Дева

В небето е написана положителна фаза на транзитите, която ви вижда как напълно възстановявате доброто си настроение. Говоренето без такт може да предизвика искри. Необходимо е открито и спокойно да се създават нови контакти в професионалната сфера.

Везни

Днес имате основа за оптимизъм и цялостно психологическо спокойствие. Имате желание за нови и интересни книги, които да прочетете. Изведнъж те обзема чувство на свобода. Избягвайте да вземате важни решения днес, но по-скоро презаредите батериите си.

Скорпион

Освен някои леки препирни в семейството, които може да доведат до по-сериозен конфлик, денят е написан според звездите като доста спокоен, особено от гледна точка на приятелства и нови професионални връзки.

Стрелец

Моментът от средата на август е белязан от благоприятни аспекти. Вашата вътрешна доброта ще ви донесе късмет, ще се почувствате полезни и услугата ще ви се върне. В крайна сметка ще проведете много положителни разговори, които ще ви донесат енергията, която сякаш липсваше.

Козирог

Чувствате нужда от релаксация и тишина, вероятно ако сте се налагали да се занимавате с партита, социален живот или да се събирате с различни хора. Тази умора положително изисква тишина, интимност, мир. Вие се укривате в страниците на добра книга или се отдавате на качествена и приятна музика.

Водолей

Изглежда лесно да се справите с препятствията и по-специално знаете как да избягвате другите. Вие инвестирате цялата си енергия в конструктивни действия. Днес предприемате действия с възприемане на другия, с компромиси в социалната сфера и в създаването на още по-близки приятелства.

Риба

Макар положението постепенно да става все по-розово за вас, изглежда, че около вас има някакво напражение. Не се включвате. Оставете се на положителните влияния върху здравето, благосъстоянието, физическата ви сила от звездите и не осланяйте на думите на другите.

Tagged , , , , , , ,
на горе