9 начина да преодолеете бивше гадже, което ви е наранило
Любов и партньорство

9 начина да преодолеете бивше гадже, което ви е наранило

Раздялата и превръщането на партньора, за когото сте давали всичко, в бивше гадже никога не е лесно. Прекарали сте толкова много време с този човек и сте го направили неразделна част от живота си. Затова прекъсването на връзката и превръщането ви обратно в непознати е много трудна задача. Ако това е приятелска раздяла, тогава добре. Но ако бившият ви партньор е изневерявал, манипулирал или не се е отнасял правилно с вас, тогава той не заслужава място в живота ви.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

По-долу са изброени стъпките, които ще ви помогнат да преодолеете вашето бивше гадже:

Приемете

Приемането е първата голяма стъпка към постигането на всички цели, които си поставяме, Приемете, че е свършило, че той вече не е до вас, че имаш тази странна празнота и че той няма да се върне. Приемете, че всичко е приключило завинаги, че ще бъдете на много по-добро място, след като тази фаза приключи.

Спрете да поддържате връзка с вашето бивше гадже

Да, не се хващайте на капана „все още можем да бъдем приятели“. Това е бавна отрова и вероятно най-лошото нещо, което можете да си причините. Обещайте си, че няма да се увлечете от емоциите си и да се съгласявате на всичко при неговите условия.

Блокирайте го незабавно и вижте как ще ви олекне. Да, няма лошо да останете приятели с няколко след раздялата, но не и ако е имало токсичност във връзката ви.

бивше гадже

Унищожете всичко, свързано с него

Унищожете всичко, което ви напомня за вашето бивше гадже. Неговата снимка, вашите снимки заедно, подаръците, които той трябва да ви е подарил. Това ще ви помогне да бъдете по-щастливи.

Поглезете се

Да, заслужавате го, дори и в момента вероятно да не мислите за нещо такова. Заради всичко, което той ви е накарал да изживеете, имате цялото право да се преоткриете и да си направите нова премяна.

Резервирайте си час за СПА процедура или променете прическата си. Оставете вашето бивше гадже да разбере какво е загубил, когато вървите по улицата, карайки главите на всички да се обръщат след вас.

Отдайте се на пазаруване

От време на време леко неразумното харчене на пари е оправдано. Пазарувайте от любимите си марки, купете си нова чанта и обувки, както и роклята, която отдавна гледате. Удовлетворението, което сърцето ви ще получи, след като го направите, е чувство, което е несравнимо.

бивше гадже

Отидете на почивка

Нищо чудно, че пътуването е толкова високо оценено! Това е най-добрият начин да наберете инерция и да откриете по-нова версия на себе си. Подарете си ваканция. Не е задължително да е скъпо пътуване в чужбина. Може просто да е някъде на няколко часа път или бягство през уикенда! Ефектът върху вас ще бъде огромен и ще се върнете по-силен човек.

Танцувайте

Най-добрата терапия за тъгата е танцът. Правете го така, сякаш никой не ви гледа. Танцувайте за себе си, независимо дали вкъщи или с компания навън, Ще видите, че чувството ще бъде като никое друго и ще ви накара да се откъснете от мислите за вашето бивше гадже.

Яжте любимата си храна

Без да измервате калории, без да се притеснявате за теглото си, просто яжте това, което ви е вкусно. Има причина добрите десерти да са толкова скъпи, защото те се свързват директно с душата. Без майтап. Вземете огромна вана с двоен шоколадов сладолед и ще усетите наслада, не само за стомаха, а и за душата си.

Излезте с приятели

Повярвайте ни, това работи. Няма по-добър начин от това да преодолеете бивше гадже от времето, прекарано с най-добрите приятели. Бъдете откровени пред тях и не се притеснявайте да им разкажете всичко, което мислите и чувствате.

Разкажете им и за онези неща, които вероятно сте им спестявали в опит да защитите вашето бивше гадже, докато сте били заедно. Кажете им всичко и почувствайте как се изпълвате с удовлетворение.

Вижте още:

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Зодиите, които са обсебени от партньора си и не му дават пространство

Малките тайни на идеалните двойки

Четирите зодии, които харесват да излизат с интроверти

Четирите зодии, на които липсва логическо мислене

Четирите зодии, които са склонни да слагат край на настоящите си връзки заради минали такива

Четири съвета как да изберете перфектния партньор за вас

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе