8 стъпки, с които не само ще изглеждате страхотно, но и ще се чувствате здрави отвътре и отвън

8 стъпки, с които не само ще изглеждате страхотно, но и ще се чувствате здрави отвътре и отвън
Добра форма

8 стъпки, с които не само ще изглеждате страхотно, но и ще се чувствате здрави отвътре и отвън

Предлагаме ви 8 стъпки, с които не само ще изглеждате страхотно, но и ще се чувствате здрави отвътре и отвън.  

Стъпка 1

Упражнявайте се редовно. Започнете с малки натоварвания, като постепенно ги увеличавате. Може да заложите на всякакъв вид упражнения, които ви харесват или просто да потанцувате.

Стъпка 2

Хранете се правилно. Кожата, косата и ноктите веднага ще приветстват трансформацията. Избягвайте преработените храни, кофеинът и прекомерната консумация на алкохол също трябва да се избягват. Ако имате възможност да си приготвяте храната у дома, това е най-добрият вариант. Не забравяйте, че правилното хранене не означава строга диета. Достатъчен е просто здравословния избор на храни.

Стъпка 3

Използвайте подходящ грим. Не забравяйте, че по-малкото е повече! Също така, гримът не трябва да отнема твърде много време. Необходими са само няколко минути. Нанесете грим на лицето си, за да изравните тена на кожата и да скриете някои несъвършенства като пъпки или тъмни кръгове под очите. Използвайте спирала, за да подчертаете миглите си. Добавете червило или гланц за устни. Вече сте перфектни.

Стъпка 4

Съсредоточете се върху ноктите си. Ноктите могат драстично да променят външния вид. Ако имате добре поддържани нокти, вие създавате много по-добро впечатление. Правете маникюр и педикюр на всеки 2-3 седмици.

Стъпка 5

Обезкосмяване. Има много методи за обезкосмяване. Резултатите от кола маската могат да продължат до четири седмици. Не забравяйте да придадете форма и на веждите си.

Стъпка 6

Сменете прическата. Една ефектна, нова прическа може да е точно това, от което се нуждаете. Дори само да промените дължината или да добавите малко повече обем, промяната ще ви освежи. Колкото до цвета на косата, най-добре е да изберете цвят, близък до вашия естествен – това ще озари визията ви, а същевременно ще изглежда естествено.

Стъпка 7

Грижа за вашата кожа. Ако е суха, намерете си добър овлажнител. Мазната кожа може значително да се подобри, ако редовно си правите подходящи маски. Проблемното акне лекувайте с медикаменти, но задължително след посещение при дерматолог.

Стъпка 8

Осигурете си подходящ гардероб, без да влизате в излишен преразход. Купете нещо, което е удобно за носене и в което се харесвате. И двата показателя са важни, така че, не прибързвайте, разгледайте опциите на спокойствие и ударете право в целта!

Tagged , ,
на горе