8 начина да превърнете свръхчувствителността си в суперсила - Щастливите жени - HappyWoman.bg

8 начина да превърнете свръхчувствителността си в суперсила

Емпати
Езотерика

8 начина да превърнете свръхчувствителността си в суперсила

Емпатите са високо напреднали души, които се инкарнират на земята във все по-голям брой, за да хвърлят светлина в тъмнината по време на трансформация. В момента на земята има повече емпати от всякога, пише авторът на книги и мотиватор в женското развитие д-р Кристиан Нортръп.

Всички емпати са силно чувствителни хора, но не си приличат. Например, емоционалният емпат усеща емоционалното състояние на другите. Физическият емпат е в състояние да разпознае физическите заболявания на другите.

Ако сте много чувствителни, може да го приемете като наказание. Истината е, че емпатията е дар и вие имате силата вътре в себе.

10 оздравителни мисли на Петър Дънов

Как и защо избираме родителите си, при които да се родим?

Ето 8 начина, чрез които можете да активирате емпатичната сила във вас:

 

1. Признайте, че сте емпат.

Ако сте такъв, състраданието е вашето призвание. Вие сте били твърдо свързани от раждането си да закотвите светлината на планетата.

2.Доверете се на интуицията си.

Като емпат вие сте силно чувствителни. Независимо дали можете да четете мислите на хората, да получавате психически образи, да улавяте миризми или усещания, е хубаво да се научите да се доверявате на себе си и на съобщенията, които получавате. Това ще ви помогне да избегнете енергийните вампири и да намерите здрави взаимоотношения.

3. Не играйте ролята на жертва.

Емпатите често са с ниска самооценка. След известно време нуждата ви да бъдете обичани може да се превърне в манталитет на жертва. Това обикновено се наблюдава в духовни и интимни взаимоотношения.

4.Поставете граници.

След като успеете да разпознаете енергийните вампири, които ви изтощават, ограничете времето, което прекарвате с тях. Забележете как се чувствате, когато сте с тях и след като останете сами. Едва тогава ще можете да си тръгнете завинаги и да възстановите ценната си енергия. Освен това ще имате много повече време, за да правите нещо, което обичате.

5.Медитирайте.

Емпатите имат нужда от време за презареждане. Медитацията е страхотен инструмент за емпатите и отнема само няколко минути. Дори няколкоминутната смедитация може да ви помогне да се почувствате центрирани в сърдечната си енергия. Това е чудесно за възстановяване на силата ви, когато започнете да чувствате претоварване. Не е нужно да седите, за да медитирате. Прекарайте време сред природата или вършете нещо любимо.

6.Дишайте.

Правете дихателна практика, при която просто седите и съзнателно дишате. Докато вдишвате, мислете за яснота и сила. Докато издишвате, мислете за освобождаване на отрицателната енергия. Можете дори да кажете „Аз вдишвам сила. Издишвам стреса и негативизма.” Правете това няколко пъти на ден, за да изчистите натрупания стрес в тялото ви.

7. Трансмутирайте отрицателната енергия.

Като емпати вие поемате много негативна енергия навсякъде, където отидете. Използвайте начини, с които можете да преобразувате отрицателната енергия в реално време. Например, внесете растения в работното си пространство, за да абсорбирате всяка отрицателна енергия. Можете също да опитате с кристали, които са естествени енергийни модулатори. Обградете се с красота. Опитайте се да говорите позитивно в трудна ситуация. Намирането на хумора в ситуация, когато е възможно, също може да преобразува отрицателната енергия. Друго нещо, което можете да направите, е да започнете всеки ден с утвърждение на благодарност, за да увеличите положителната енергия в живота си.

8. Обичайте себе си.

Като емпат, целта на живота ви е да се грижите за себе си. Това е всичко, което трябва да направите! Вслушването в собствените си мисли и емоции е самосъчувствие. Отделяйте малко време всеки ден, за да почетете чувствата си и да прегърнете чувствителността си. Признайте, че можете да бъдете уязвими и силни едновременно. Празнувайте всеки път, когато се вслушате в интуицията си или направите нещо, което ви помага да станете по-щастливи, силни и здрави. Не забравяйте, че когато изживеете пълния си потенциал, вие всъщност трансформирате живота на другите около вас.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица