7 лайф хака за грим от Тик ток, които трябва да опитате

Красота Лайфстайл

7 лайф хака за грим от Тик ток, които трябва да опитате

 

Кой знае по -добри трикове за грим от популярните тиктокъри?

Популярната Камила Дмитриева (@kamillatasty) предлага следните опции за трансформиране и коригиране на грима:

Много устойчиви сенки. За да направите цветните или блестящи сенки за очи по -дълготрайни и легнали по -добре, можете да използвате матово червило: смесете го с четка с много тънък слой и след това нанесете продукта. Така цветът ще бъде много по -ярък.

Ефект на лисиче око. За да създадете ефекта на „лисичи очи“ , можете да залепите пластир или да поставите лист хартия върху окото – и да нарисувате сенки и очна линия, сякаш използвате шаблон.

Цветна очна линия. За да експериментирате с цветна очна линия, можете да нанесете всяко матово червило на китката си и да ги нарисувате с четка.

 

Близначките Катя и Настя (@twinsrussian) от своя страна обръщат внимание на други аспекти на грима и споделят своите тайни на перфектния външен вид:

Нанасяне на червило. Червилото понякога може да се използва като руж или сянка за очи. Опитайте – става много нежно и свежо.

Маркер за вежди. Сега естествеността е на мода, така че можете да подчертаете естествената форма на вашите като внимателно добавите със специален маркер косми. Основното нещо е да изберете правилния нюанс, който да съответства на тона на косата, така че всичко да изглежда естествено.

Лайф хак срещу спирала, която се размазва под очите. За да не се отпечата и размазва спиралата под очите, след завършване на грима, внимателно нанесете пудрата под очите с четка от естествени четина. По този начин черните следи не остават през деня.

Бяла очна линия. Това е много актуална тенденция: изглежда много хубаво, особено върху загоряла кожа.

Tagged , , , ,
на горе