7 зодии ще имат късмет с парите тази седмица 12.12-18.12

Астрология

7 зодии ще имат късмет с парите тази седмица 12.12-18.12

Късмет с парите през тази седмица 12.12-18.12 ще имат 7 зодиакални знака. Вслушвайки се в съветите на звездите, не забравяйте да ги прилагате правилно в живота. Така най-големият успех може да бъде постигнат от вас.

Кои знаци на зодиака 2023 г. готви трудно изпитание

Три зодии ще имат голям УСПЕХ през 2023 г.: мечтите им ще се сбъднат

Ето кои зодии ще имат късмет в парите през тази седмица 12.12-18.12

Овен

Важно решение на представителя на елемента Огън ще определи какво очаква до края на седмицата: финансова стабилизация или парични загуби, но Овенът определено има късмет с парите през тази седмица 12.12-18.12.

На работа във вторник мениджърът ще ви изненада с приятна новина за увеличение на заплатата. В четвъртък хороскопът съветва да вложите пари на депозит или да ги инвестирате в покупка на недвижим имот.

В събота Овните трябва да бъдат внимателни, така че вероятността да харчат парите си за закупуване на некачествени стоки трябва да бъде сведена до минимум.

През почивните дни има голяма вероятност да получите печалба под формата на подарък от близки. Късметът в парите ще се усмихне на Овните тази седмица 12.12-18.12 под формата на хубава малка печалба от тотото.

Телец

В понеделник това съзвездие най-накрая ще има късмет с парите и ще успее да върне старите дългове. Късмет с парите през тази седмица 12.12-18.12 ще ви донесе и празнично настроение.

Хороскопът съветва да управлявате тази сума пари разумно, така че да отидат за бъдещето. За да може всичко да работи успешно, това съзвездие ще трябва да работи усилено, особено около четвъртък.

Астролозите не препоръчват вземането на заеми за голяма покупка.

Получаването на финансиране от банка ще доведе само до финансово затруднения в бъдеще. Късмет с парите ще се усмихне на Телеца в събота, ще му бъде предложена техника на много конкурентна цена.

 

Близнаци

Благодарение късмет с парите през тази седмица 12.12-18.12 и на успешна сделка представителят на стихията Въздух ще получи очакваната печалба в сряда. Близнаците ще бъдат похвалени на работа, тъй като директорът ще забележи работата му.

Тази седмица 12.12-18.12 това съзвездие трябва да спести пари и да не харчи пари там, където можете да правите без допълнителни разходи.

Харченето на пари за любим човек и зарадването му в неделя на 18.12 ще бъде особено важно.

Лъв

Тази седмица хороскопът съветва да не взимате пари назаем от познати или приятели. Ще бъде полезно за Лъва да управлява правилно финансите и да актуализира гардероба си в петък. Късмет с парите през тази седмица 12.12-18.12 ще придружава знака на Огъня.

Интересен факт е, че именно за Лъва тази седмица 12.12-18.12 ще бъде най-благоприятна за пробив в кариерата. Късметът ще бъде на тяхна страна и директорът ще забележи такива усърдни усилия. Печалбата ще се увеличи поради факта, че шефът ще издигне Лъва нагоре по кариерната стълбица или ще вземе решение за увеличение на заплатата.

Везни

Късмет с парите през тази седмица и за Везните. Представителите на елемента Въздух внимателно проучи финансовия хороскоп за тази седмица 12.12-18.12, той ще разбере къде си струва да спестите пари и къде, напротив, да инвестирате пари.

В петък Везните ще могат да закупят битова техника с добра отстъпка, което ще бъде истински късмет за тях. Струва си да се въздържате от желанието да харчите пари в кафенета и други заведения.В работата ще трябва да положите много усилия, за да установите контакт с нов клиент. Късметът обаче ще придружава Везни и ще бъде възможно да получите желаната печалба в края на седмицата 12.12-18.12.

Козирог

Ако земният знак реши да закупи билет от тотото тази седмица, той ще спечели двойно. Първо, истински късмет с парите го очаква под формата на приятна отстъпка, и второ, сбъдната заветна мечта да отиде там, където иска.

В четвъртък ще бъде уместно да харчите пари за предмети за декорация на дома. Печалбата на Козирога ще се удвои, ако се съгласи на нова работа. Може би заплатата няма да е голяма веднага, но в бъдеще той ще бъде доволен от парите.

През уикенда хороскопът съветва да не пилеете пари, а е по-добре да ги спестявате за по-важна покупка.

Риби

Представителите на водната стихия ще успеят да хванат късмет с парите през тази седмица 12.12-18.12 за опашката само ако уловят момента.

Възможно е да получите финанси в бъдеще след успешна бизнес среща. Клиентът ще хареса идеите на Риби и с радост ще подпише договора.

В петък трябва да похарчите пари за ново нещо или процедура в салона, за да се зарадвате. Такава идея ще ви развесели за целия уикенд и ще ви даде нови сили и енергия.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе