Празници

5 трика за щастливи празници

Днес ще ви представим 5 признака за по- щастливи празници. В навечерието на Коледа и Нова година се въртим в цикъла на ежедневните дела. Често сме нервни, защото нямаме време да купим подаръци, да се разкрасим, да подготвим къщата за празниците и обилните трапези. Освен това трябва да решим къде ще празнуваме, с кого, какво ще облечем, кой ще гледа децата…

В резултат на това приближаваме към празничните дни уморени, изтощени, обидени от бездействието на близките. И това се повтаря година след година.

Омагьосаният кръг трябва да бъде прекъснат, ако искате да се насладите на празника, а не да броите истерично дните до края на декември.

Море от положителни емоции през 2023 г. за 4 зодии

Таро прогноза за 2023 г.: Каква ще бъдегодината за всеки зодиакален знак

Финансова стабилност през 2023 г.: Три зодии, които ще имат успех с парите

Коледа е и тайнството на Слънцето

Вижте тези трикокове за щастливи празници:

Трик 1 – за щастливи празници

Решете веднъж завинаги, че ще прекарате празниците така, както искате.

Мислете, фантазирайте. Може би са ви липсвали шумните компании в нощен клуб или пък мечтаете за тихо домашно парти за двама с котката. Празникът е ваш и само вие решавате как да го празнувате.

Помислете дали искате да готвите десет ястия или няколко мандарини и бутилка шампанско са ви достатъчни? Ще сте по пижама или официални? Ще изчакате до полунощ на Нова година или искате да си легнете в 21 часа с книга в ръка? Всичко е във вашите ръце! Избирайте!

Трик 2 -за щастливи празници

Споделете с любимите си хора вашето желание да празнувате Коледа и Нова година според вашите правила.

Няма значение как ще реагират. Делът на обективния егоизъм никога не е притеснявал никого. Ако искате да сте сами, кажете го. Обяснете, че това е важно за вас, че все още обичате близките си и ще им отделите време, но по-късно, след празниците.

Говорете каквото чувствате. Не си мислете нищо. Не е нужно да се преструвате на болни, за да не прекарате Новогодишната нощ в шумна компания или дори само с родителите си. Бъдете себе си.

Трик 3 -за щастливи празници

Не хабете енергията си в измисляне на подаръци за близките си. Най-добре е да попитате всеки какво би искал да получи като подарък. И това е, което ще дадете. Не се разстройвайте, ако ви поискат пари. Това не е защото вашите близки не се интересуват от вашето внимание, а тъй като времената не са лесни. Обмислете ситуацията.

Можете също така да купувате подаръците след празниците, когато няма да има тълпи в магазините, ще се наспите достатъчно, ще си починете. Можете да направите изключение за децата, които чакат Дядо Коледа. Нека вярват в чудеса, докато е възможно.

Трик 4 – за щастливи празници

Не се поддавайте на чувството за вина, дори ако всичките ви близки ще бъдат обидени, защото техните планове се разпростират върху вас. Вашият живот е само във вашите ръце.

И не изисквайте от другите пълно съгласие и подчинение на вашите нови правила. Те имат право да изберат коя почивка им харесва. Оставете децата да отидат при приятели, дайте възможност на съпруга да не отиде до магазина на 31-ви за майонеза например. Ще бъдете шокирани от резултата. Децата ще се чувстват по-зрели, защото им се доверявате. И съпругът ви ще ви обича още повече, доказано е.

Трик 5 – за щастливи празници

Ще имате приятна почивка. Отхвърлете всички съмнения относно избора си. Ако нещо не ви харесва, имате още много години пред себе си, за да опитате всички опции за празнуване, за които се сетите. Насладете се на всеки момент. Това е вашият избор и вашият живот. Чувствайте се свободни от задължения, ненужни традиции и гримаси на радост на лицето си. Станете истински щастливи на този празник.

Вашето настроение зависи само от вас! Не се съмнявайте в това нито за миг. Все пак, почивните и празничните дни са и за вас. Вие също ги очаквате с нетърпение, за да си починете, да се заредите за началото на новата година и да я започнете със замах, а не отегчени и затормозени от безкрайните дни, в които сте се съобразавяли с близки и роднини.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged
на горе