5-те десена и цвята, които ни правят по-слаби (и винаги са на мода)

Красота Тенденции и стил

5-те десена и цвята, които ни правят по-слаби (и винаги са на мода)

 

Ако искате да сте модерни и да изглеждате по-стройни, научете кои са  цветовете и моделите, които трябва да носите през следващите месеци. Това са тенденциите на сезона, които най-много стилизират.

Изборът на правилния цвят или модел на дреха е от ключово значение, ако искате тя да ви стои добре и да изглеждате по-високи и по-стройни. Това не е единственият въпрос, който трябва да вземете предвид, когато избирате облекло, което визуално премахва килограми – трябва също така да оцените детайли като падане на тъканта, материята, дизайна …

Сигурно сте чували хиляди пъти, че тъмните цветове, особено черният, създават оптичен ефект на дълбочина и ни карат да изглеждаме по-тънки. От друга страна, по-светлите нюанси придават обем. По този начин, играейки с контрастите, можете да оформите тялото си. Използвайте дрехи с тъмен цвят на частта от тялото, която искате да намалите и заложете на светли, в които искате да добавите пространство. Това ще ви помогне да изглеждате по-пропорционални.

 

СЕЗОННИ ЦВЕТОВЕ И ЩАМПИ С РЕДУЦИРАЩ ЕФЕКТ

Има още повече трикове, за да изглеждате по-стройни, като играете с цветовете. Знаете ли, че светлите тонове също могат да имат отслабващ ефект ? Така е. Получаването му е толкова просто, колкото да заложите на монохромен вид от главата до петите. Това са сезонните модели и цветове , които трябва да добавите към гардероба си тази есен/зима, ако искате да изглеждате по-стройни:

 

Малки цветя. Флоралният принт е една от тенденциите, които ще виждаме най-често на улицата. Ключът към стилизирането ви е да изберете дрехи, в които цветята са малки. Ако искате да постигнете обратния ефект, по-добре да са големи, които осигуряват повече обем.

Гингам квадрати. Малките квадратчета ще изпъстрят есенния ви образ. Ще ги видим в черно в панталони, поли, рокли… Най-хубавото е, че те стилизират моментално!

Геометричен принт. Този принт ще избухне този сезон и е идеален за стилизиране на фигурата. Това е модел, който успява да заблуди окото.Точно това е вашата тайна за сваляне на килограми.

Изцяло зелено.  Не всички зелени цветове ви вталяват, но зеленото на бутилката и зеленото каки са идеални за постигане на това.

Изцяло черно. Черното винаги е сигурен залог, когато искате да махнете килограми от визията си. Това е елегантен и вечен базов цвят, който може да ви измъкне от неприятности, когато изглеждате по-подути или просто искате да издължите малко фигурата си.

Продължавайте да четете, защото ние ще ви разкажем подробно защо тези цветове и щампи ще станат ваши съюзници, за да ви видим (още) по-красиви този сезон есен/зима 2021-2022.

 

ФЛОРАЛЕН ПРИНТ

Кой каза, че цветята са само за пролетта и лятото? Този принт също се вписва идеално в романтичната есен. И имате късмет, ако искате да изглеждате по-стройни, защото този сезон се носят малките и дискретни цветя, тези, които най-много засилват ефекта на свалянето на килограми.

ЕФИРНА РОКЛЯ НА ЦВЕТЯ

Вземете своята бохемска страна на разходка с феерична рокля на цветя. Този модел е идеален за настояшия сезон.

КАКИ ЗЕЛЕНО

Добра новина… Какито е един от печелившите цветове на сезона  и освен че е много ласкав, отнема килограми! Какво повече бихте могли да поискате? Ще го намерите във всякакви дрехи, но ако целта ви е да изглеждате по-високи и по-стройни, можете да изберете гащеризон.

 

РОКЛЯ – РИЗА КАКИ

Няма значение дали сте по-скоро рокля, пола, гащеризон или панталон. Ще намерите този цвят във всички видове облекла! Ако не искате да рискувате, изберете рокля-риза. Това е класика, в която ще се чувствате добре и стилно.  Страхотен начин за прикриване на няколко излишни килограма!

 

ГИНГАМ ЩАМПИ

Не сме спирали да ги виждаме през лятото и те нямат никакво намерение да си тръгват, нещо, което ни радва, защото благоприятстват оптическото смаляване на фигурата и ни позволяват да създаваме изискани и атрактивни тоалети . Можете да комбинирате тези малки квадратчета с жилетка или пуловер, друга тенденция на сезона.

ГИНГАМ ПОЛА

Свалете един размер с тази вталена пола с висока талия, завършена с волан. Коланът допълнително засилва редуциращия ефект.

ИЗЦЯЛО ЧЕРНО

Черното е безпогрешен ресурс, когато искате да стилизирате фигурата си. Ако искате да усъвършенствате бедрата си, поставете фокуса върху раменете. Заложете на черна дреха, която също има известен обем в тази област. Ще балансирате силуета си.

 

ЧЕРНА МИДИ РОКЛЯ

Винаги трябва да имате рокля риза в гардероба си … И ако е черна, много по-добре! Това е една от онези основи, от които ще се възползвате много през следващия сезон . Идеално е както да отидете в офиса, така и да отидете на вечеря с приятели. Сложете я в количката!

ГЕОМЕТРИЧЕН ПРИНТ

Геометричните фигури ще нахлуят в гардероба ви тази есен/зима. Неустоимият ретро въздух от 70-те се завръща, за да добави нотка на забавление и цвят към най-студените месеци от годината.

РОКЛЯ С ГЕОМЕТРИЧЕН ПРИНТ

Ако комбинирате геометрията с дълга миди рокля с риза с колан, ефектът за отслабване е осигурен . Женствена комбинация, която можете да носите с токчета, ботуши или маратонки. Страхотен успех!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
0 Споделено
Tagged , ,
на горе
Copy link
Powered by Social Snap