5 неща, които трябва да опитате поне веднъж в леглото
Любов и партньорство

5 неща, които трябва да опитате поне веднъж в леглото

Вероятно има неща, за които знаете, че трябва да опитате поне веднъж в живота, като същото важи и за преживяванията в леглото. Някои хора обичат да експериментират и това за тях не е нещо ново. Но дори и да сте от тези, които се придържат към рутината, пак не трябва да подминавате този списък.

Има много събития и поводи, с които може да обогатите интимния си репертоар. Без значение от резултата, всяко едно от тези преживявания ще създаде незабравими спомени. Със сигурност ще ви научи на нещо и ще разпали страстите под чаршафите (или на друго място, ако предпочитате.

Мисис България получи в леглото любовно послание- букет от 202 рози

Моника Белучи се забърка с мафията

Продължавайте да четете, за да откриете някои неща, които трябва да опитате поне веднъж в леглото:

Интимност за рожден ден

Може би най-горещото нещо в това да правите любов за рожден ден е, че е ясно кой ще свърши цялата работа, за да достави „подаръка“ на почетния гост. Това очакване да бъде ухажван и поглезен може да накара получаващия партньор да се почувства безумно привлекателен. Даващият пък ще се наслаждава на контрола, който притежава, работейки специално, за да угоди на партньора си по специалния повод.

Ако не сте го правили, трябва да го опитате поне веднъж в живота. А ако пък ви хареса, хубавата новина е, че имате два повода в годината, за да го повтаряте – вашия рожден ден и този на партньора ви. Това е перфектният подарък.

поне веднъж

На забранено място

Има подходящи и крайно неподходящи моменти за правене на любов. Но поне веднъж в живота си се осмелете да прекрачите тази граница за малко забранено забавление. Може да се измъкнете в отделна стая на домашно парти или пък го направите на обществено място, но без никой да ви види. Този тип интимност ще вдигне адреналина ви. Има нещо в това да бъдеш палав извън комфорта на спалнята си, с допълнителен риск да бъдеш хванат, което създава незабравимо оргазъм.

Включване на нови неща поне веднъж

Вашият първи път с партньор е придружен от тръпката от откритието. Интересно ви е да научите как се движи и чувства новият ви любовник, да му покажете своята уязвимост и да синхронизирате емоционалната си връзка. Но когато откриете своя ритъм чрез добре дошла практика, е лесно да потънете в рутина от пози и да загубите онова първоначално спиращо дъха усещане. Върнете енергията в любовния си живот, като изпробвате нещо ново. Така ще намерите нов начин да стимулирате сетивата си.

поне веднъж

За сдобряване

Това не означава, че да скочите в леглото е отговорът на проблемите ви, но може да стане твърде горещо. Ако караница с партньора ви наистина ви кара да се чувствате някак възбудени, има причина за това. Когато спорите, гневът повишава тестостерона, както при мъжете, така и при жените, като интимното желание ще бъде по-силно.

За щастие, не е нужно да имате голяма свада, за да изпитате повишено либидо. Участието в състезателна дейност с партньора ви също  може да имитира тези чувства на възбуда и напрежение без емоционалния стрес, който идва със сериозната кавга. И така или иначе, ще завършите вечерта с победа. Поне веднъж, когато имате конфликт, трябва да опитате да потушите напрежението по този начин и няма да съжалявате.

За правене на бебе

Преди да сте готови да разширите семейството си, интимните преживявания са просто инструмент за разтърсващо тялото удоволствие. Но когато решите да го направите с намерението за бебе, атмосферата се променя, за да внесе интензивна емоционална връзка в сесиите ви за правене на любов. Забавя движенията ви, целувате се повече и зрителният ви контакт никога не се колебае. Това са видовете сесии, които ще ви накарат да постигнете оргазъм, а след това да плачете със сълзи от щастие и любов.

Запалете няколко свещи, пуснете си релаксираща музика (може би вашата сватбена песен) и легнете лице в лице в леглото. Съсредоточете се върху целуването и поддържането на зрителен контакт, преди да започнете същинските действия.

поне веднъж

Вижте още:

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Малките тайни на идеалните двойки

Четири гарантирани признака, че той няма да забрави за вас след раздялата

Клишетата във връзките, които мъжете харесват

Четирите зодии, които не стават за лидери

Четири съвета как да изберете перфектния партньор за вас

Tagged , , ,
на горе