5 малки неща, с които да засилите връзката с партньора в леглото

5 малки неща, с които да засилите връзката с партньора в леглото
Любов и партньорство

5 малки неща, с които да засилите връзката с партньора в леглото

Да засилите връзката с партньора си в леглото е особено важно, особено за двойки, които са от години заедно. Обикновено те са пленени в капана на рутината, но това може да се промени. Няма значение какъв стил предпочитате под завивките. Може да сте любител на „Петдесет нюанса сиво“ или по-скоро да харесвате на класическата романтика на Никълъс Спаркс. Който и от двата варианта да ви харесва, винаги има начини да направите преживяванията си в леглото по-добри.

Дори когато сте напълно доволни от интимния си живот, може да се изненадате колко голяма разлика може да направи дори и най-малката корекция.

Едно от най-големите предимства на правенето на любов, освен физическото удоволствие е, че задълбочава връзката между вас и вашия партньор. Така че не е изненадващо, че промяната на няколко неща в рутината в спалнята ви може да доведе до изцяло ново ниво във вашата връзка.

Мария Бакалова е музата на световноизвестен дизайнер, облече я в рокля за 6 000 долара

Гришо и Лолита – разделени за празниците

да засилите връзката с партньора в леглото

Ето и някои неща, които може да направите, за да засилите връзката с партньора си в леглото:

Изведете домашния си любимец от спалнята

Въпреки че много хора обичат да се гушкат с косматите си приятели през нощта, това не е начин да засилите връзката с партньора в леглото. Затова опитайте да извадите домашния си любимец от спалнята по време на интимност. Не само, че е много неудобно да хванете погледа на кучето си по средата на делото, но някои кучета дори могат да станат агресивни.

Те не знаят какво се случва и могат да гледат на това като на някой, който напада техния собственик. Кучетата имат инстинкт да защитават супер своите стопани, независимо кои са те. Затова е по-добре, преди да се разгорещите, да заведете любимеца си в другата стая. Ще видите как това ще помогне да засилите връзката с партньора в леглото.

Забравете за телефоните

Случвало ли ви се е да прекъснете интимно изживяване с партньора си, за да проверите телефона си? Може би чакате телефонно обаждане или важен имейл, но без значение как го наричате, това не може да ви оправдае. След като проверите екрана на телефона си, вие разваляте настроението веднага и в спалнята.

Уверете се, че не се разсейвате от телевизора, компютъра или телефона си. Разбира се, освен ако не е за да пуснете някои любовни мелодии. Това може да направи чудеса, за да засилите връзката с партньора си в леглото.

Като включите телефона си в безшумен режим, вие гарантирате, че ще се съсредоточите върху половинката си и само върху нея. По този начин ви очаква невероятно преживяване, което няма да забравите.

Дишайте дълбоко, за да засилите връзката с партньора в леглото

Вдишайте и издишайте, докато сте в леглото.  Поемането на дълбоко въздух може да направи вашето преживяване с партньора безкрайно по-интимно. Това повишава възбудата ви и ви кара да осъзнавате допълнително всички усещания, случващи се около вас.

да засилите връзката с партньора в леглото

Дръжте очите си отворени

Докато са интимни или се целуват, повечето хора затварят очите си, но това не е нужно да е така всеки път. Не казваме, че трябва да гледате в ококорените очи на партньора си през цялото време, прекарано в спалнята. Но чрез поддържането на зрителен контакт за няколко секунди може да засилите връзката с партньора си повече, отколкото сте предполагали.

Установяването на зрителен контакт на близко разстояние, например по време на любовен акт позволява на хората да установят по-дълбока връзка. Просто го усетете и се уверете, че очите ви не се задържат твърде дълго. Все пак не искате да го направите неудобно и да развалите настроението.

Не мълчете в леглото

Опитайте се да вдигате малко повече шум от обикновено по време на правене на любов, дори и да се смятате за резервирана между чаршафите. Това не означава, че трябва да крещите с пълно гърло (но ако това ви устройва, давайте). Вместо това започнете, като уведомите партньора си какво ви харесва. Като му давате насоки, вие му разкривате неща, които само той ще знае, сближавайки ви двамата.

Всичко това са на пръв поглед 5 малки неща, които обаче ще помогнат да засилите връзката с партньора в леглото.

да засилите връзката с партньора в леглото

Вижте още:

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Мъжете говорят – какво прави жените добри в леглото

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе