5 зодии, чиято първа връзка рядко остава последна

5 зодии, чиято първа връзка рядко остава последна

5 зодии, чиято първа връзка рядко остава последна
Астрология Любов и партньорство

5 зодии, чиято първа връзка рядко остава последна

Почти всяка първа връзка обикновено се проваля, като малцина са тези, които успяват веднага да намерят сродната си душа. Наречете го играта на съдбата или плод на техния собствен характер, но някои хора просто не могат да направят така, че нещата да проработят от раз. Въпреки че първоначалната връзка е доста специална за всеки, тъй като е изпълнена с вълнение, детски емоции и дори води до пеперуди в корема, за някои тя носи несигурност.

Може да има много причини, които могат да прекъснат деликатната нишка на една първа връзка. Някои се коренят в характера на двамата, докато други в зодиакалния им знак. Според астрологията 5 зодии са ужасни в поддържането на първата си любовна връзка. Приемането на намеци от звздите за такива личности може да ви спаси, както от разочарование, така и от нещастна връзка.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето кои са зодиите, чиято първа връзка в повечето случаи не е за цял живот:

Стрелец

Стрелците са свободолюбиви души, които не искат да се оплитат в нишката на емоционалния безпорядък. И поради тази причина те не желаят да осигурят емоционална сигурност на партньора си. В резултат на това връзките завършват с раздяла твърде рано.

Освен това хората, родени под знака на Стрелец, са изключително егоцентрични поради своята авантюристична личност. Техните амбиции ги ограничават да споделят чувствата и емоциите си с партньора си. Те прекъсват своята първа връзка супер бързо.

Водолей

Въпреки че Водолеите са нетрадиционни и непокорни, във връзките те залагат на логично и рационално мислене. Те могат лесно да изхвърлят емоционалния багаж на партньора си и дори да бъдат помолени за съвет, няма да реагират правилно. Техният остроумен мозък им позволява да дават само логични отговори, които отдалечават партньора им емоционално.

Скорпион

Като воден знак, Скорпионите се управляват от интензивни и страстни емоции. Те се привързват към някого много бързо, което обикновено включва тяхната ревнива и несигурна природа. Освен това те няма да бъдат директни с емоциите си и по-скоро ще заблуждават партньора си. Когато тяхната първа връзка приключи, те могат да станат изключително манипулативни и с ледени сърца. Те са способни на всичко, за да го накарат да плати за болката, която им е причинил.

Дева

Като знак на Земята, родените под знака на Дева хора са силни, трудолюбиви и прагматични. Поради всички тези причини те често се ангажират с работата и задълженията си и не могат да отделят време на половинката си.

Освен това, те предпочитат да бъдат емоционално контролирани и не са склонни да демонстрират своята сантиментална страна с партньора си. Тяхната любов постепенно избледнява. Освен това те обичат да планират неща и да откриват най-малките грешки, които дразнят партньора им и ги правят студени. По тази причина много често Девата проваля своята първа връзка.

Телец

Точно като Девата, Телецът също е земен знак, което го прави твърд, силен и упорит по свой начин. Хората с тази зодия винаги се придържат към собственото си мислене и дори не се опитват да изслушат другата страна на историята. Тяхното нежелание да се приспособят или да разберат гледната точка на своя партньор е това, което ги държи далеч от дълготрайно дружество. Именно заради това първа връзка при Телеца често не е последната.

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Четирите зодии, които не толерират лъжи

Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шестте най-токсични зодии

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Мъжете говорят – какво прави жените добри в леглото

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица