4 от непопулярните истини за връзките
Любов и партньорство

4 от непопулярните истини за връзките

През живота си сте чували всякакви мъдрости и истини за връзките. Някои от тях може би са ви помагали, други – не чак толкова. Със сигурност сте откривали себе си в някоя поучителна история и сте търсили как да намерите чрез нея по-добрия развой на отношенията ви с вашата половинка. Хубаво е обаче да сте наясно, че всяка една връзка е строго индивидуална и трудно можете да приложите някои закони навсякъде. Затова добре анализирайте собствената си ситуация и тогава прибегнете до това да използвате истините за връзките, които вашите приятели ще ви кажат.

Не се опитвайте да пресъздавате живота на някой друг, защото това е невъзможно. Една двойка ще е безумно щастлива, ако обикаля света, за други обаче това няма да бъде идеалният начин да изживее живота си.

infomax-logo-50-15-HW Лолита, любимата на Григор Димитров, стана готвачка

infomax-logo-50-15-HW Царската внучка Мафалда – българската перла в испанската корона

Далеч от популярните истини за връзките сега ви предлагаме някои, които също могат да ви бъдат много полезни:

Нормално е да сте разстроени, когато една връзка приключи

Една от коментираните истини за връзките е много ценна, за вашето мислене като цяло. Преминаваме през един постоянен цикъл на тъга, че някой ви е напуснал или че някой, с когото сте били на няколко срещи, е решил да сложи край. Някои жени се обвиняват за това, че са депресирани, а после тъгата им се превръща в разочарование. Може спокойно да се каже, че следващото нещо, което знаем, е тези хора да се превърнат в една голяма развалина.

Всеки човек би ви посъветвал да спрете да се обвинявате, че връзката е приключила. Независимо дали една връзка е продължила месец или година, разстройващо е да загубиш човек, когото си представял в бъдещето си в каквото и да е качество. Дайте си време да се натъжите и ще ви бъде много по-лесно да го преодолеете, отколкото да го затворите в себе си.

истини за връзките

Краят на една връзка не е „провал“

Това също е една от полезните и непопулярни истини за връзките. Просто е веднага да се запитаме „Какво направих погрешно?“, когато една връзка е приключила. Обвинявате себе си, вероятно за големи и малки неща. Има много хора, които са любители на мисленето, насочено в двете крайности. Много жени са склонни веднага да приемат най-лошото и да действат така, сякаш са съсипали всичко.

Взаимоотношенията не са толкова линейни и е невъзможно да се провалиш в тях, защото е невъзможно и да спечелиш. Никога не чувстваш, че „печелиш“ във връзката си, защото отношенията често са като движеща се цел. Винаги работите заедно и се развивате – дори 90-годишни двойки казват, че все още се учат един за друг.

истини за връзките

Всички взаимоотношения, подобно на хората, имат положителни и отрицателни страни. Ако всичко беше положително, щяхме да сме адски отегчени, нали? Като се съсредоточаваме върху това как взаимоотношенията постоянно се колебаят между положителните и отрицателните, е по-лесно да разпознавам много лесните начини, по които една връзка може просто да не е подходяща за вас и за другия човек.

Това също е една от споменаваните истини за връзките, но не е толкова популярна, особено сред младите. Ако установите, че се чувствате несигурни за това къде се намирате с половинката си, че се карате  или че не сте един за друг, е добре да направите крачка назад, за да разберете, че една връзка не е някаква съвършена единица. Тя не е и игра, която можете да спечелите или да загубите, може да повлияе на начина, по който виждате другия човек. Една връзка, която виждате като провалена, може да ви подготви по-добре за това, което ви предстои в живота.

Силната химия невинаги означава, че той е „единственият“

Това е една от тези истини за връзките, които е добре да запомните. Да намериш човек, който веднага да разбере всяка част от теб, за съжаление е малко трудно. Затова много от нас се обръщат към химията в началото на връзката, за да определят дали този човек е подходящ. Ако всичко е страхотно и си допадате по този начин, обикновено чувствате, че това е съвпадение. Това обаче невинаги е вярно.

истини за връзките

И още една от тези истини за връзките – бъдете уязвими с партньора си, но не бързайте

Чували сте много подобни истини за връзките. Това, че веднага сте се разкрили пред някого или той е направил същото за вас, не означава, че връзката ви е тръгнала в правилната посока. Отварянето отнема време. Макар че има вихрени, бързи романси, които се свързват бързо и остават завинаги заедно, ако забележите, че това се случва и при вас, може би е добра идея да опитвате да намалите темпото от време на време.

Връзката, която отнема време, може да е точно това, от което се нуждаете, за да изградите доверие и приятелство с някого, ако сте свикнали да се движите бързо, за да стигнете до всички хубави моменти възможно най-скоро. Вместо това направете така, че всички монотонни части на първите срещи, неловките прегръдки и остроумните шеги в текстовите съобщения да ви доставят удоволствие, а не да се страхувате от тях.

Ако търсите истини за връзките, то комуникирайте с вашите приятели. Допитайте се до приятели, които са заедно от дълго време, защото те имат какво да ви посъветват. Не забравяйте обаче, че всичко е и много индивидуално, затова не подценявайте и непопулярните истини за връзките.

Вижте още:

Как преживяват раздяла земните зодиакални знаци

Четирите най-неорганизирани зодии

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Жените от тези три зодии винаги опитват да помогнат на мъжете си финансово

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Оценете тази статия
Tagged ,
на горе