4 зодии, които лекуват разбитото си сърце с работа
Астрология Любов и партньорство

4 зодии, които лекуват разбитото си сърце с работа

След раздялата хората могат да се чувстват така, сякаш са загубили контрол над живота си, и да се чувстват съкрушени заради разбитото си сърце. Въпреки че всеки се справя с края на дадена връзка по свой собствен начин, някои хора имат доста сходен подход. Има такива, които вярват, че съсредоточаването върху работата и кариерата им може да им даде контрол над живота и чувство за удовлетворение. Донякъде това зависи, както от характера им, така и от зодиакалния знак, с който са родени.

Тези зодии често потъват в работа, за да се разсеят от скръбта и болката, които изпитват от разбитото си сърце. Фокусирането върху работата може да им даде посока и да им помогне да отклонят вниманието си от емоционалната болка, която може би изпитват.

infomax-logo-50-15-HW Адриана Лима стана глобален посланик на ФИФА

infomax-logo-50-15-HW Пинк издаде деветия си студиен албум Trustfall

За да научите повече, разгледайте тези 4 зодиакални знака, които се отдават на работата и кариерата си, за да се справят с разбитото си сърце:

Лъв

лъв - разбитото си сърце

Лъвовете  често дават приоритет на гордостта и личностното си израстване над всичко останало в живота си. По тази причина те виждат в раздялата възможност да работят върху усъвършенстването си и да покажат своята стойност и ценност на партньора си.

Този огнен знак е склонен да внася енергия в практически всяка задача, с която се заеме, особено след раздяла. Веднъж започнали, вече тези хора няма как да бъдат спрени. Това им помага да се справят, както с разбитото си сърце, така и да напреднат в кариерата.

Дева

дева - разбитото си сърце

Девите държат под контрол емоциите си, като пренасочват цялата си енергия към професионалния си живот, след като са преживели раздяла. Те смятат, че да поемат отговорност за живота и делата си е по-добре, отколкото да скърбят за разбитото си сърце и да преследват партньора си в опит да си го върнат.

Представителите на тази зодия винаги работят неуморно и неотклонно, без да губят време за напредък, независимо от предизвикателствата, с които се сблъскват в живота. Именно техният манталитет на работохолици им помага да не мислят за болката от раздялата и постепенно да я преодолеят.

Скорпион

скорпион - разбитото си сърце

Скорпионите са склонни да бъдат по-скоро самостоятелни и да осъзнават своите нужди, независимо дали става въпрос за кариерата им или за нещо друго. Тези самоуверени хора се стремят да докажат своята стойност на партньора си и да го изпреварят с постиженията си, особено след раздяла.

Този воден знак обича да поема колкото се може повече предизвикателства и да се съсредоточава върху оперативни задачи в работния си профил. По този начин той изразходва енергията си в правене на нещо продуктивно, вместо да се впуска в нови връзки, преди още да е излекувал разбитото си сърце. Този подход е много полезен, защото рядко нова връзка би била успешна, ако не е преодоляна старата.

Водолей

водолей - разбитото си сърце

Дори след края на една връзка Водолеите никога не забравят да признаят основната си причина за съществуване, която обикновено е страстта към знанието в този свят. Те често се потапят в работата и кариерата си, за да блокират болката от раздялата и разбитото си сърце. Те разбират как да балансират между личния и професионалния си живот и по същество са целеустремени.

Въпреки че ангажирането с работата и кариерата може да осигури някои ползи на всеки за справяне с разбитото си сърце, важно е да се намери здравословен баланс. Претоварването може да доведе до прегаряне и да окаже отрицателно въздействие върху други области на живота, като взаимоотношенията и личното благополучие.

Важно е да преработят емоциите си, да потърсят помощ от близки или терапевт и да се занимават с дейности за грижа за себе си, като например упражнения, медитация или хобита. Само по този начин ще успеете наистина да излекувате разбитото си сърце и да се насладите на щастлив и пълноценен живот.

Вижте още:

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе