3 тайни на жените, които мъжете носят на ръце

тайната на жените
Любов и партньорство Психология

3 тайни на жените, които мъжете носят на ръце

Вероятно често сте забелязвали такива ситуации в живота: харизматичен, внушителен мъж до най-„обикновенa“ жена по общоприетите стандарти. И красиво, умно, успешно момиче, което отговаря на всички съвременни стандарти за женственост, в странна изолация. Каква е тайната на жените, които привличат достойни мъже? Очевидно не само в красотата, поддържането и умението да се представяш.

 

В тази статия ще ви разкрием тези тайни, според философията Транссърфинг.

 

ТАЙНА №1 – ПРАВИЛНО ИЗЛЪЧВАНЕ

Нека „нарисуваме“ портрет на идеално момиче във всеки смисъл в съзнанието на повечето мъже. Тя може да бъде богиня на красотата, победител в конкурса Мис Свят, успешен специалист, бизнес дама, интелигентен, интересен събеседник, креативна личност и в същото време добра домакиня, но .. ами ако с всички тези качества едно момиче постоянно ще бъде мрачно, неусмихнато и недоволно от всичко? Ами ако тя се оплаква от живота и упреква съпруга си по някаква незначителна причина? Най-вероятно всеки адекватен мъж рано или късно ще избяга от нея.

В крайна сметка най-важното нещо, което една жена е призвана да сподели с мъжа си, е лекота, радост, вдъхновение и хармония. Именно с тези качества жените, които са щастливи в любовта, щедро изпълват връзките си. В Транссърфинг това се нарича излъчване – когато действате от определено състояние и излъчвате енергия от определено естество. И тъй като мисията на жената е да украсява света около себе си със светлина и слънчева енергия, да подхранва мъжа си и да го вдъхновява, силните и успешни мъже са привлечени от такива момичета.

 

Скъпи дами, ако дълго време не можете да срещнете своя мъж, с когото да създадете силен и хармоничен съюз, или ако не можете да подобрите отношенията със съпруга си, запитайте се какво точно предавате? Живеете ли всеки ден от позиция на лекота и радост, изпълнени ли сте с любов и благодарност към света? Или по навик действате от позицията на жертва, обиден или боец, излъчвате раздразнение и недоволство и „заспивате“ в това?

Релаксацията дава просперитет – този постулат е особено подходящ за жените. Веднага щом едно момиче се отпусне, престане да надценява значението си, да предявява претенции към света и своя мъж, постоянно да изисква нещо – тя се научава да се доверява на Вселената и нейната енергия преминава на принципно ново ниво. Това не се вижда от обикновеното човешко око, но винаги искате да общувате и да прекарвате време с такава жена, искате да й правите комплименти и да й се възхищавате.

 

ТАЙНА №2 – ПОВИШАВАНЕ НА ЗНАЧИМОСТТА НА МЪЖА

Какви качества, все още неочевидни на пръв поглед, притежава една жена, която мъжете носят в ръцете си, независимо дали става дума за нейния приятел или нейния съпруг след двадесет години брак? Тази жена изпълва мъжа със сила и повишава нивото на неговата значимост. Прави го неусетно, но редовно, ден след ден, година след година. Тя отбелязва всички добродетели, успехи и победи на своя човек, не се фокусира върху неуспехите му, никога не го обсъжда негативно с приятели и роднини – и дори не мисли за своя човек в негативен план. Във всякакви конфликтни ситуации тя винаги невидимо заема неговата страна и самата тя никога не влиза в битка с него.

 

Защото веднага щом една жена заеме позицията на борец в махалото на всяка семейна кавга, тя по този начин отнема силата на мъжа си. Щом започне да доказва на партньора си, че е по-умна и по-добра от него, че винаги е права и винаги знае какво да прави, тя лишава себе си от мощната си женска енергия, а мъжа си – от сила.

Жена, която иска да има до себе си уверен и успял мъж, никога няма да го научи на живота: „Ти не знаеш как”, „Не го правиш добре!”, „Виж как трябва” , „Баща ми прави това различно“, особено в присъствието на други хора.

 

ТАЙНА  3 – ЛИЧНО ЕНЕРГИЙНО ПРОСТРАНСТВО

Всеки човек има свое собствено енергийно пространство, свои собствени дела, хобита, наклонности, навици. Когато мъжът и жената започнат да живеят заедно, техните пространства влизат в контакт и с течение на времето стават все по-обединени. И често срещана грешка, която много жени допускат на този етап е, че съзнателно или несъзнателно се стремят напълно да уловят пространството на мъжа.

И с течение на времето се оказва, че нито мъжът, нито жената просто имат свои хобита, приятели и интереси – само общи. Понякога това устройва и двамата партньори, но по-често някой в ​​двойката започва да се уморява от липсата на лично пространство. Особено ако съпругът или съпругата се стремят да го контролират във всичко. В края на краищата това нарушава основния принцип на здравите отношения: „Позволете си да бъдете себе си и позволете на другия да бъде различен“.

 

Щастливата жена в една връзка никога не се разтваря в личното пространство на мъжа, не се стреми да го подчини на себе си и не нахлува в неговата територия. Тя винаги дава известна свобода на своя спътник, защото самата тя не зависи от него. Тя има свои лични цели, желания, интереси и хобита. И ако съпругът иска да отиде на къмпинг или в командировка, тя лесно го пуска и по време на отсъствието му се грижи за себе си: реализира списъка си с цели, среща се с приятели и роднини, отдава се на творчетво, ангажира се в саморазвитието си и това, което й носи истинска радост и удоволствие, което я изпълва с енергия и вдъхновение.

Вижте още⤵️

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Визуален тест: Какво ви очаква в следващите 3 дни?

Ако не искате да сте болни, не живейте живота си тъжни

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Споделено
Tagged , , , , , , , , ,
на горе
Copy link
Powered by Social Snap