21 тайни на Скорпионите
Астрология

21 тайни на Скорпионите

21 тайни на Скорпионите. Ако търсите тайни в света на Зодиака, вие гледате право в очите на Скорпиона – най-потайният и страстен знак, често бъркан с огнен, заради огромната енергия, която се съдържа в него. Но въпреки това, е воден знак, който получава цялата си енергия от своята емоционална, умствена и психическа сфера. Често остава неразбран, заради своята потайност и емоционална интелигентност, характерът на Скорпиона е може би най-сложният от всички зодиакални знаци.

21 тайни на Скорпионите. Вижте кои са те:

21 тайни на Везните

21 тайни на Девите

21 тайни на Скорпионите
21 тайни на Скорпионите

№ 1: Скорпионите са невероятно привлекателни

Очевидното не може да се отрича! Но не бързайте, защото изграждането на отношения с тях не е лесно. Просто е невъзможно да се устои на Скорпионският магнетизъм, който буквално струи от тях. В същото време, дори екстравагантният вид няма да ги спре. Опитите за съпротива от противоположната страна, почти винаги остават безуспешни.

№ 2: Контролираща доминанта

Когато започнете да излизате със Скорпион, веднага ще разберете, че той контролира нещата, както и вие. Той е способен на всичко, за да постигне нещо. Важното е, че успява да постигне целта си. В същото време не се отпускайте твърде много, ако ви се струва, че той е изгубил от поглед ситуацията. Това не е така, той просто ще ви изпита и след това ще продължи острото си наблюдение.

№ 3: Почти винаги печели

Тези упорити хора имат силна воля. Скорпионът е изключително находчив. Той знае отлично как да постигне това, което иска, и ще направи това, което е намислил, независимо от всичко.

21 тайни на Скорпионите 

№ 4: Поверителността е важна

Скорпионите имат тайни, но няма да ви ги разкрият. Това важи особено за личните отношения. Тeзи хора няма да позволят някой да се бърка в личния им живот.

21 тайни на Скорпионите
21 тайни на Скорпионите

№ 5: Наблюдатели, от чиито поглед трудно ще убегне нещо

Когато общува с човек или е във връзка, Скорпионът научава всичко възможно и невъзможно за своя събеседник, партньор или човек, към когото имате интерес. Той се нуждае от информация, за да си направи собствено заключение. Но не мислете, че можете да го заблудите, той ще продължи да проверява последователността на своите впечатления и заключения дълго време.

№ 6: Интересните факти го привличат

Много Скорпиони са запалени по тайнството, езотериката и окултните науки. Пригответе се за това.

21 тайни на Скорпионите 

№ 7: Имат ярко изразено чувство за хумор

Именно Скорпионът може да избухне в смях там, където е напълно неуместно. Обърнете тази ситуация в положителна насока, порадвайте се на веселието му с него.

№ 8: Няма значение какво мислят другите

Скорпионът не се опитва да угоди на другите, той мисли и за себе си. Освен това, не го интересува какво мислят другите за него. Той ще търси своето щастие.

№ 9: Много честен

Хубаво е, когато човек е честен. Скорпионът е приятелят, партньорът, сродната душа, за който всеки мечтае. Истината на Скорпиона обаче е друга, жестока, безцеремонна. Няма да скрие нищо или да изглади остри ъгли. Той ще каже, ще покаже всичко, както си е. Не всеки е в състояние да издържи.

№ 10: Сякаш има способността на чете мисли

Предчувствие, интуиция – на това разчитат тези личности. Благодарение на своята наблюдателност и специален инстинкт, те са в състояние да предсказват бъдещето.

21 тайни на Скорпионите 

№ 11: Истински ценител на истината

Ярката личност на Скорпиона определено ще намери и унищожи нарушителя. Той ще ви дари с много утеха и обич, които не сте очаквали. Но в същото време не се опитвайте да подкопаете доверието му или да помислите за предателство, той ще насочи цялата си сила срещу вас, определено ще почувствате ефекта от постъпката си.

№ 12: Чудесен партньор

Чудесен партньор, добър приятел. Започвайки да общувате със Скорпион, вие започвате да му се доверявате безкрайно и с добра причина той ще ви помогне във всеки един момент.

№ 13: Истински детектор на лъжата

Това е истински сензор с вграден детектор на лъжата. Безсмислено е да ги лъжеш, те усещат лъжите отдалеч. По този начин само ще го предизвикате, което ще има обратен ефект върху вас.

21 тайни на Скорпионите
21 тайни на Скорпионите

№ 14: Скорпионът е много находчив

Умел организатор, който знае как да постигне заслужено уважение.

№ 15: Изпитва уважение към личността си

Наблюдателният Скорпион няма да пренебрегне пропуските и предателствата. Те прекрасно знаят как да се отнасят с кого и защо. Не очаквайте снизходителност.

№ 16: Едно е сигурно

Скорпионът ще остави ярка следа в живота ви, не можете да я изтриете от паметта си. Дали обаче това ще са най-ярките или необичайно горчивите спомени зависи от човека, който е влязъл във връзка с личността на тази стихия.

21 тайни на Скорпионите 

№ 17: Загадъчност

Нивата на тази личност са толкова дълбоки и богати, че може да бъде трудно да ги разберете дори в близък контакт. И използват силата на интуицията си, за да вземат по-добри решения.

№ 18: Скорпионите умеят, да се свързват с другите на по-дълбоко ниво

Те могат да проявяват уникална емпатия и състрадание. Проблемът възниква, когато нуждата да бъдат вездесъщи надделее над способността им да поддържат стабилни и релаксиращи взаимоотношения от всякакъв вид с другите.

21 тайни на Скорпионите
21 тайни на Скорпионите

№ 19: Скорпионите могат да бъдат обсебващи

Не се чудете защо Скорпионите са толкова обсебващи, помислете за техните най-изявени характеристики: те са силни, страстни, притежателни и много, много потайни. Добавете към това привлекателния им чар и ще разберете, че те винаги се стремят да правят нещата, както искат.

№ 20 от 21 тайни на Скорпионите: Отворени към хората

Скорпионите са отворени към хората. Първоначално може да ви изглеждат дръпнати, особено ако не ги познавате добре. Но след като ви опознаят по-добре и се влюбят във вас, те стават много отдадени.

№ 21: Скорпионите ценят верността

Ако сте във връзка със Скорпион, направете всичко възможно да останете верни, защото ако направите нещо, което предадете доверието им, много трудно бихте възстановили изгубеното.

21 тайни на зодия Близнаци

21 тайни на зодия Телец

21 тайни на зодия Овен

Tagged , , ,
на горе