21 тайни на Раците
Астрология

21 тайни на Раците

21 тайни на Раците. Вижте тук какво прави представителите на знака толкова мистериозни и очарователни – 21 тайни на Раците. Родените под този уникален знак знаят, че тяхната чувствителност достига до неизмеримост. Зад тази чувствителна природа се крие един много сложен и интересен характер.

21 тайни на Раците

21 тайни на зодия Близнаци

21 тайни на зодия Телец

№ 1: Раците ще ви четат като отворена книга

21 тайни на Раците

Имат природната дарба да разбират от пръв поглед, когато някой е искрен с тях или се опитва да ги „подхлъзне“. Интуицията им работи безотказно, затова е добре да разчитате на нея във всяка житейска ситуация.

21 тайни на Раците: № 2: Раците са страстни любовници

Раците са много емоционални и действат импулсивно, което ги прави изключителни любовници. Дори Казанова би им завидял, ако случайно ги види в действие.

№ 3: Дълбоко чувствителните Раци имат дълги периоди на страдание

Поради чувствителния си характер, за тях е много трудно да преживеят раздяла и може да отнеме много време, преди да се хвърлят в обятията на друг човек, дори само за утеха. Предпочитат да преминат през мъката си и едва, когато са готови да продължат напред, допускат нов човек в живота си.

№ 4: Раците са безкрайно щедри

Ако имате близки приятели или роднини от зодия Рак, знаете техния навик винаги да се появяват с огромни пакети подаръци със или без повод. И причината не е, че се чувстват принудени да го направят. Не, те просто са заредени с енергия от усмивката, която ви носи този малък жест.

21 тайни на Раците: № 5: Ракът е загадъчен и потаен

Истинска мистерия за другите зодии. Или ги приемаш такива, каквито са, или не. Само не се опитвайте да ги превъзпитавате, ще свърши зле и за двама ви.

№ 6: Раците ще направят всичко за човека, който обичат от дълбините на сърцето си

21 тайни на Раците

Обичат да се чувстват желани и необходими на близките си, а меката им и чувствена природа привлича околните като магнит. Преди да имате време да погледнете назад, вие вече сте свързани един с друг, сякаш с невидими нишки.

№ 7: Раците са спокойни и приятни за разговор…, докато не бъдат провокирани

Работата с Рак е абсолютно удоволствие и вълшебно преживяване, но това в никакъв случай не означава, че ще ви позволят да се качите на главата им. Ако ги провокирате, пригответе се да бъдете поставени на място по начин, който само Раците могат да направят.

21 тайни на Раците

№ 8: Раци могат да изпитат светкавични промени в настроението

Тяхната безкрайно емоционална природа ги прави изключително нестабилни в настроенията си. Например, събуждайки се сутрин, те се чувстват страхотно като през лятото, но до вечерта в душите им най-вероятно ще се сменят още няколко сезона.

21 тайни на Раците: № 9: Раците са верни приятели

Раците са добри слушатели, но преди всичко са готови да зарежат всичко и да станат в 3 сутринта, за да помогнат на приятел в нужда.

№ 10: Раците са дълбоко сантиментални

Топли очи, разрошени коси, лоялност. Всичко докосва сърцето на Рака и в душата му се надига вълна от емоции, а сълзите се леят на поток, като дълго съхранявани извори на тъга и щастие едновременно.

21 тайни на Раците: № 11: Раците не влизат в случайни връзки

Раците обичат интимността и отдадеността на дългосрочните връзки и рядко ще ги видите в краткотрайни връзки. Те не си губят времето в подобни приключения, защото знаят истинската стойност на важните неща.

№ 12: Раците превръщат всеки дом в крепост

Домът на Рака е неговата крепост и няма друго място на света, където той да се чувства по-сигурен и спокоен. Ако прекрачите прага на къщата и тя се окаже едно от най-чистите, спретнати и уютни места, на които сте били, значи собственикът й е представител на зодия Рак.

№ 13: Когато Раците са нещастни, те се дистанцират

21 тайни на Раците

Дори и да е нещо незначително, в главата на Рака то има гигантски мащаб. Затова не забравяйте, че дори когато е ядосан заради нещо, което ви се струва незначително, той ще изгради стени около себе си, които трудно ще бъдат преодолени.

№ 14: Раците не търпят самохвалци

Има много малко хора, с които Раците не могат да общуват, но ако сте някой, който се опитва да им каже какво да правят, определено сте се досетили с кого си имате работа.

21 тайни на Раците

№ 15: Раците са по детски срамежливи, което ги прави очарователни

Ако Ракът не познава добре човека, който седи срещу него, тогава той няма да се отвори напълно и отстрани може да изглежда малко срамежлив. Дайте му малко време и той ще се покаже пред вас в целия си блясък.

№ 16: Ракът има уникално въображение

Мечтател по природа, умът на Рака не познава граници. Той е отворен за нови идеи и винаги внимателно подхожда към всеки аспект от живота.

 21 тайни на Раците: № 17: Ракът не забравя лесно болката, причинена от човек, на който е вярвал

Раците изповядват принципа: отнасяйте се с хората така, както искате да се отнасят с вас. Но ако някой го е обидил сериозно… не очаквайте скоро да му бъде простено или забравено.

№ 18: Раците са силни и издръжливи

Те могат да бъдат чувствителни и емоционални, но не бъркайте тези черти със слабост. Напротив, това е един от най-упоритите знаци на зодиака, който ще оцелее, каквито и трудности да му поднесе животът.

№ 19: Раците инстинктивно защитават хората, които обичат

21 тайни на Раците

Първото и най-важно нещо в света на Раците е тяхното семейство и близки. Затова дори не си и помисляйте да наранявате някого от семейството им, защото ще бъдете преследвани.

№ 20: Раците са сложни и загадъчни личности

Представителите на зодия Рак трудно могат да бъдат определени с една дума. Толкова многопластов е техният характер. Точно, когато си мислите, че ги разпознавате и знаете с кого си имате работа, те се появяват в съвсем различна светлина и напълно объркват първоначалната ви представа за тях.

21 тайни на Раците: № 21: Раците са безкрайно състрадателни

Един от най-грижовните представители на зодиака, е Ракът. Истински емпати, те веднага разбират, че любимият човек (без значение от разстоянието) не се чувства добре и правят всичко възможно, за да го утешат. Изключително разбиращи и любящи, те лесно умеят да се поставят на мястото на друг, особено, ако е заел специално място в сърцето му.

21 тайни на зодия Овен

21 тайни на Раците 12 растения в градината според всяка зодия

Tagged , , ,
на горе