Лъв-хороскоп
Астрология

21 тайни на Лъвовете

21 тайни на Лъвовете. Питали ли сте се защо Лъвовете са толкова… лъвове? Лесно е да ги наречем повърхностни или твърде суетни, но всъщност едва когато ги опознаете по-добре, разбирате колко необятна и интересна е тяхната природа.

Днес ще се опитаме да ви запознаем с малка част от тези очарователни същества, като ви разкрием 21 тайни на Лъвовете.

21 тайни на зодия Овен

21 тайни на зодия Телец

21 тайни на Лъвовете

№ 1: Сърцето на Лъвовете е топло и огромно.

Лъвовете са изключително състрадателни, безкрайно добри и щедри към всички същества на земята. За тях е достатъчно да виждат щастието в очите на другите хора.

№ 2: Лъвовете няма да се поколебаят да излеят гнева си върху вас, ако се опитате да се възползвате от добротата им.

Винаги ще има хора, които ще злоупотребяват с тяхната щедрост. Инстинктът на Лъвовете обаче работи безотказно и щом надушат нечестивите ви намерения, ще се срещнете с истински ядосан звяр.

№ 3: Когато Лъвът е намислил нещо, той ще го направи независимо от всичко.

21 тайни на Лъвовете: Те са безкрайно упорити и решителни и когато решат, че искат да постигнат нещо, влагат цялата си душа в него, което е сигурен знак, че ще го постигнат.

№ 4: Преданост е второто име на Лъва.

Всеки човек, дори и да не се интересува от знаците на зодиака, може уверено да каже за Лъва, че това е най-верният знак на зодиака. След като спечелите доверието му, считайте, че имате завинаги истински съюзник.

№ 5: Лъвът е пазител по душа и хората винаги се чувстват сигурни в негово присъствие.

Лъвовете винаги ще се втурват в битка, за да защитят своите близки. Няма нещо, което не биха направили за своите близки. Вярно, тогава ще чакат хвалебствени и благодарствени речи, но какво от това, защото така или иначе ги заслужават.

21 тайни на Лъвовете

№ 6: Лъвовете са родени лидери.

21 тайни на Лъвовете: Подобно на царя на животните, лъва, представителите на тази зодия умеят да се развиват и адаптират във всяка ситуация и в крайна сметка винаги се оказва, че другите ги следват и изпълняват командите им, искрено вярвайки, че го правят за добро на обществото.

№ 7: Лъвът е открит и директен в изявленията си.

Лъвът няма да си губи времето с лицемерие и бърборене зад гърба на хората. Това е под достойнството му. Той ще каже всичко в очите, както си е, и как ще реагират на думите му не е негова грижа.

№ 8: Лъвът е социално същество, което обича да общува с други хора.

Лъвовете много обичат да общуват с хората и за тях няма по-голямо щастие от това да бъдат заобиколени от любимите си приятели. Те винаги могат да разкажат интересна история и да станат душата на компанията.

№ 9: Факт е, че Лъвовете имат нужда и от време за себе си.

21 тайни на Лъвовете: Въпреки, че общуването с хората носи на Лъвовете незабравими спомени и емоции, често това неусетно изцежда енергията им.

№ 10: Лъвовете обичат да са център на вниманието.

Няма нищо на света, което Лъвовете да обичат повече от това да бъдат център на вниманието. Обичат да се чувстват необходими и мразят, когато някой ги игнорира.

21 тайни на Лъвовете

21 тайни на Лъвовете 

№ 11: Винаги можете да разчитате на представител от зодия Лъв.

Лъвовете притежават безценни качества като надеждност и отговорност. Дори и да сте се обърнали към тях с наглед непосилна задача или молба, считайте, че тя вече е изпълнена.

№ 12: Лъвът е непоправим оптимист.

21 тайни на Лъвовете: Няма да видите нито един Лъв, който да седи и да се оплаква от проблеми в живота. В каквато и трудна ситуация да попадне, той винаги ще намери положителна страна в случващото се.

№ 13: Лъвът ще ви омае с чар.

Няма смисъл да отричаме, че когато един Лъв реши да ви очарова, той ще го направи, така да се каже, с натискането на бутон с надпис „чар“. Вие също искате такъв бутон, нали?

№ 14: Лъвът не таи злоба в себе си.

Той е толкова примитивен, колкото и животното, което представлява. Дори и да влезе в ожесточена битка с друг човек, след като бурята утихне, той ще забрави за неприятните чувства и ще се съсредоточи само върху последствията.

№ 15: Силната чувствителност на Лъва се крие зад маската на неговата самоувереност.

21 тайни на Лъвовете: Когато за първи път срещнете представител на тази невероятна зодия, ви прави впечатление, че той е безкрайно хладнокръвен и самоуверен. Но не правете прибързани заключения. Зад тази маска се крие чувствителна и лесно ранима душа.

№ 16: Кой е кралят на купоните? Лъвът, разбира се.

Едва ли ще скучаете, ако имате приятел Лъв. Той е непредсказуем и приключенският му дух гарантира луди парти вечери и вълнуващи дни, пълни с радост и забавление.

21 тайни на Лъвовете

№ 17: Лъвът обича адреналиновите приключения.

21 тайни на Лъвовете: Лъвът жадува за живот и е готов да вкуси всичките му прелести и опасности. Монотонността и скуката на ежедневието бавно го убиват, затова често търси начин да разнообрази живота си, дори и да скача с парашут.

№ 18: Лъвовете имат уникален и изтънчен вкус.

Ако в стая, пълна с жени, забележите дама, която се отличава със стилен тоалет и обноски, бъдете сигурни, че е родена под зодия Лъв. Същото важи и за мъжете Лъвове.

№ 19: Лъвовете често изразяват своите мисли и емоции чрез шеги и сарказъм.

Хуморът е любимо средство за комуникация за Лъва. Сарказмът е тяхната визитна картичка, особено когато искат да покажат колко абсурдна е тази или онази ситуация.

№ 20: Лъвът има състезателен дух.

Лъвът е роден да побеждава и това личи във всеки негов ход. Никога не подценявайте Лъвовете като съперници, защото лесно могат да ви скъсят крилата.

№ 21: Лъвът е спонтанен, страстен и непредсказуем любовник.

21 тайни на Лъвовете: Лъвовете обичат да експериментират в любовта, поради което са и едни от най-предпочитаните партньори. Те са страстни и игриви и винаги ще ви държат нащрек, защото няма да знаете какво да очаквате от следващия им ход.

21 тайни на зодия Близнаци

21 тайни на Раците

Tagged , , ,
на горе