11 грешки, които Рибите често правят във връзките си

11 грешки, които Рибите често правят във връзките си

11 грешки, които Рибите правят във връзките си
Астрология Любов и партньорство

11 грешки, които Рибите често правят във връзките си

Във връзките си Рибите често правят грешки, както повечето зодиакални знаци. Истината обаче е, че отношенията между хората са сложни. Мнозина имат склонност да плачат за най-малките неща в съществуващата им връзка и да се стремят към някоя по-вълнуваща. Трябват обаче взаимни компромиси, за да се получат нещата.

Връзката става по-лесна, когато вие и вашият партньор сте готови да разберете характера на другия.

Добре е да знаете и потенциалните грешки, които сте склонни да правите във връзките си и да ги избягвате.

Като говорим за Риби, това е воден знак, който се слави с голяма емоционалност. Жената Риби инвестира твърде много във връзка и дори се губи в процеса. Въпреки че притежаването на чувствителна и интуитивна страна е блаженство за личността, това понякога пречи.

Наличието на твърде много интензивни емоции може да доведе до влакче в увеселителен парк за настроението. Същевременно това оказва влияние върху връзката.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Прочетете, за да разберете за 11-те грешки, които Рибите от правят във връзките си:

Липса на граници

Тъй като са силно емоционални, Рибите жонглират с границите на своите чувства и емоции. Жената от тази зодия се забърква твърде много в собствените си чувства, че забравя за тези на партньора си. Липсата на емоционални граници води до нездравословна взаимозависима връзка.

във връзките си

Не се изправят пред реалността

Управлявани от планетата Нептун, Риби са известни със своите големи способности за фантазиране във връзките си. Тези хора са мечтатели и имат креативно мислене, което продължава да създава фалшиви сценарии в главите им. Това качество ги прави нереалистични по отношение на връзките и дори не искат да излязат в реалността. Това е така, защото не искат да нарушат очакванията си.

Носят се по течението

Рибата на зодиака е причудливо създание, което следва стъпките на сърцето си и вярва в това да се носи по течението. Тяхната спонтанна природа ги кара да се борят да се придържат към плановете. Рибите обаче трябва да обърнат повече внимание на своя партньор и на общите цели в отношенията.

Постоянно променят емоциите си

Тъй като са променлив воден знак, Рибите са с постоянно променящи се чувства. Този емоционален поток ги кара да бъдат нерешителни във връзките си, което води до проблеми и конфликти.

Не могат да декодират чувствата си в думи

Рибите са доста добри в това да бъдат интуитивни и емоционални. Това обаче не важи, когато става въпрос за изразяването на чувствата им с думи. Това създава бъркотия във връзката. Очакването партньорът им да чете мислите им може да доведе само до неразбиране. Рибите трябва да се опитат да изразят чувствата си. Споделянето е ключът към добрата връзка.

във връзките си

Да бъдеш силно чувствителен

Повишеното ниво на чувствителност идва естествено с емоционалните водни знаци. Поради това те често приемат малките неща присърце. Лошата им комуникация никога не им позволява да кажат чувствата си на партньора си, което им създава множество проблеми във връзките си.

Променят се заради другия

Хората от зодия Риби са интензивно настроени с партньора си, така че винаги разбират дори и най-малките негови нужди и желания. Въпреки това, промяната на себе си и трансформирането в нова версия, за да угодите на някой друг, не е добро за връзката. Отстоявайте това, което сте и не позволявайте на някого да ви превърне в друг човек.

Не преценяват реално партньора

Това е зодиакален знак, който се управлява от планетата Юпитер. Този факт прави Рибите изключително оптимистични към всичко и всички. Но понякога, поради това, те не могат да възприемат истинските цветове на партньора си. Те често му се доверяват сляпо и после остават разочаровани във връзките си.

във връзките си

Бягай по време на стресови моменти

Ако Рибите не са доволни от връзките си, те няма да се опитат да разрешат проблемите с партньора си. Освен това, по време на разгорещени спорове и непреодолимия период, те предпочитат да избягат, отколкото да изяснят проблема.

Изключването и напускането обаче може да доведе само до дезорганизация. Това допълнително може да създаде множество неразрешими конфликти. Комуникирайте и изяснете проблемите си, не се опитвайте да ги заобикаляте.

Не отделят време за разпускане

Знакът Риби е свързан с чувства и страстни емоции. Следователно те забравят да се презареждат. Във връзките си обаче двама души се нуждаят от собствено пространство и време като начин да се възстановят и да бъдат по-добри. Без значение колко спокойствие придобивате с партньора си, изключително важно е да си починете и да се заредите сами.

във връзките си

Те се съсредоточават само върху скъпоструващия романтичен материализъм

Рибите са сантиментални и емоционални същества, които са силно романтични във връзките си. Те дори фанатизират мечтателни и сюрреалистични сценарии в главата си с партньора си.

Поддържането на една връзка с Риби понякога е малко скъпо, тъй като те обичат подаръци от висок клас и романтични срещи от време на време. В това няма нищо лошо, стига да им е приоритет пред истинските отношения с партньора.

Рибите са емоционална и страстна зодия, която внася топлина и комфорт в отношенията. Ако сте от тази зодия, обърнете внимание на гореспоменатите грешки, за да не ги допускате във връзките си.

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Четири неща, които трябва да знаете, преди да си паднете по Дева

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Мъжете говорят – какво прави жените добри в леглото

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица