06.06. – какво ще ни донесе огледалната дата?

06.06 - огледална дата
Астрология Интересно

06.06. – какво ще ни донесе огледалната дата?

06.06. – утре очакваме първата огледална дата за лятото на 2022 г. В този юнски ден цели две шестици ще ни напомнят за себе си. Трябва да се отбележи, че енергията на числото 6 се свързва с позитивност и креативност, с честност, доброта и просветление.

Нумерология – Числото на Душата от 1 до 9 

НУМЕРОЛОГИЯ: Кармични прояви на характера, според името ви, с които трябва да се справите в този ви живот 

В това отношение с помощта на Нумерологията, ще разберем, дали подобно съвпадение е не особено добра поличба и какво е значението на числото 6 за всеки един от нас.

06.06 - огледална дата

06.06. – какво ще ни донесе огледалната дата?

В астрологията шестицата има много важно и мистериозно значение, дарявайки ни, например със силни усещания в любовта.

Значението на числото 6 в нумерологията.

Това число може да бъде разделено на две тройки или три двойки, т.е. е едновременно четно и нечетно. В този смисъл числото 6 символизира баланс, симетрия и единство на противоположностите. Смята се, че се управлява от планетата Венера, която отговаря за любовта, красотата и благополучието.

Положителните качества, които носи в себе си, включват:

= емпатия;

= чувство за съпричастност;

= силно развито чувство за дълг;

= привързаност към дома и семейството;

= хуманизъм.

Всъщност, положителното влияние на това число се изразява във факта, че човек проявява внимание и грижа към другите, получавайки от това обратен положителен импулс, който го изпълва с оптимизъм.

Другата страна на числото 6:

Венера е древногръцката богиня на любовта и красотата. Тя е била много известна с избухливият си нрав. Нищо чудно, че тази планета се движи в обратна посока, не като Земята и другите планети от Слънчевата система.

В буквален смисъл те стават обект на най-очевидните човешки страсти: власт, полово влечение и пари.

06.06: Каква е символиката на огледалната дата?

6 юни ще бъде първата огледална дата на за лятото на 2022 г. Самата шестица представлява дом, общност, единство, силна любов, взаимоотношения, дълбоки чувства и състрадание.

Комбинацията от две шестици в календарната дата криптира мощната енергия, относно физическата природа на човечеството. Шестицата ще предава енергията на земята на хората, ще призовава за духовност, откритост, безкористност, честност и справедливост.

Какво може и не може да се прави на огледалната дата 06.06?

6 юни ще насърчи хората да променят обичайните си реакции към много неща. Числото ще ви подтикне да промените характера си, да преразгледате обичайните си възгледи, да се научите да анализирате какво се случва наоколо. В много отношения ще трябва да разчитате на ума си, но да не забравяте и за емоциите. Трябва да се отбележи, че на такава дата е по-добре да изхвърлите негативните, тъжни, депресивни и апатични мисли от себе си.

Първата огледална среща ще позволи на хората да се съберат и да се освободят от оковите на страха, несигурността и лошите навици. За да се сбъднат всичките ви мечти, е важно не само да очертаете ясен план за постигането им, но и да разберете, че ако искате да получите нещо, трябва да дадете нещо.

Често в този случай хората си мислят, че ще трябва да дадат нещо скъпо и ценно, но това не е така. Ще бъде достатъчно да се откажете от хора, които влияят негативно на живота ви, кариерата ви, вашето отношение и приемане на себе си. Също така и да се опитате да подредите пространството около себе си – да се отървете от негативните нагласи, да разберете, че заслужавате щастие толкова, колкото и всеки друг човек на този свят.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе