Топ модни идеи за преходния сезон

Топ модни идеи за преходния сезон
Мода

Топ модни идеи за преходния сезон

Има някои модни идеи за преходния сезон, в които ще изглеждате зашеметяващо. Това е времето от годината, когато дните започват да изстиват и листата започват да се обръщат. Няма нужда гардеробът ви да бъде подложен на цялостна ревизия за есенния сезон. Преходът от лято към есен може да бъде без усилие с правилните основни неща за гардероба, които съчетават комфорта със стила.

Съчетайте вашата рокля без ръкави с пуловер или яке или добавете няколко олекотени слоя към раздялата за преходен външен вид ще ви запознаем с универсални тоалета, които ще ви пренесат през променящите се сезони с лекота и усет. Пригответе се да прегърнете красотата на есента, докато се придържате към последната част от лятото! Нека поговорим за лесни идеи за преход от няколко тоалета от лято към есен.

Променете гардероба си за новия сезон, така че да имате стилни тоалети независимо от времето. Ако придавате уют на визията си за есента, обличате се за зимна топлина, подобрявате естетиката си за пролетта или се опитвате да постигнете перфектен летен стил , ние имаме набор от изключително гъвкави капсулни гардероби , които трябва да имате, които ви карат да изглеждате страхотно през цялата година.

За тези, които не са запознати с чудесата на капсулния гардероб, бързо съчетаната преходна мода може да бъде успешна. Въпреки това, с няколко трика в ръкава си, можете да изберете набор от тоалети, които се вписват модерно в променящите се сезони.

Независимо дали става дума за нашите фънки аксесоари за оформяне на летни дрехи след по-дългите дни или уютни плетива за небрежно зимно облекло, вие със сигурност ще привлечете възхищение със своя сезонен стил. Едно от предизвикателните времена за хората, които нямат достатъчно място в гардероба си, е периодът на сезонен преход . Не знаете какво да облечете, когато времето понякога се променя по-рано от очакваното. Поддържането на стилни тоалети, които никога не се объркат, винаги е страхотна идея. Това е една от другите причини, поради които имате нужда от капсулен гардероб .

Модни идеи за преходния сезон – какво е преходен капсулен гардероб?

модни идеи
Топ модни идеи за преходния сезон снимка: freepik

Преходният капсулен гардероб означава да имате няколко качествени артикула, които можете да носите през всеки сезон от годината само с няколко промени, като например да ги съчетаете със сезонни основни продукти и аксесоари.

И така, без повече шум, нека да разгледаме начините и модни идеи, по които можете лесно да трансформирате гардероба си от лято в есен, есен в зима, зима в пролет и пролет в лято.

Поли за всеки сезон

модни идеи
Топ модни идеи за преходния сезон снимка: freepik

Полите са невероятна капсула в гардероба и смяната им за всеки сезон е възможно най-лесна! Хванете тен, като оставите краката си голи през лятото и покажете летния си лак за педикюр с едни фънки сандали . След това, когато листата покафенеят, добавете ефектен чорапогащник и очарователни боти до глезена за шикозен есенен външен вид.

Масивните ботуши до коляното могат да направят тоалета ви с пола още по-уютен за зимата, докато сладките обувки или кецове могат да пренесат полата ви елегантно в пролетта. Тези модни идеи са именно за този преходен сезон.

Кажете Да на Жълтото

модни идеи
Топ модни идеи за преходния сезон снимка: freepik

Жълтите, като горчица и шафран, са невероятни вечнозелени (или всички жълти?) цветове, които работят през цялата година, така че поддържането на няколко жълти артикула във вашия капсулен гардероб е брилянтен начин винаги да останете в преходен стил.

Съвпадайки с лютичетата и нарцисите на пролетта, сияещото слънце на лятото и свежите листа с цвят на горчица на есента, жълтото винаги е в сезон и е от тези модни идеи, с които ще се отличите от останалите! Дори през зимата, когато може да не виждаме много от цвета в природата, някои жълти плетива могат да бъдат идеалният начин да освежите мрачния зимен ден.

Вечно кожено яке

модни идеи
Топ модни идеи за преходния сезон снимка: freepik

Поддържайте топлината по начин, който винаги е изключително хладен с модерно кожено яке : друг фаворит в капсулния гардероб. Тяхното по-остро излъчване може да ви помогне да облечете любимата си рокля или горнище за вечерно излизане, позволявайки ви да се насладите на най-добрата си пролетна или лятна парти рокля и през есента и зимата! Вечното кожено яке е от тези модни идеи, които никога не излизат от мода.

Не подминавайте роклята Pinafore

модни идеи
Топ модни идеи за преходния сезон снимка: freepik

Роклите Pinafore са фантастична преходна мода за напластяване, което ги прави страхотно допълнение към вашия целогодишен капсулен гардероб.

Те могат да се носят така, както са през лятото или с тениска с къс ръкав или плавна блуза през пролетта. След това, когато времето се охлади, съчетайте пинито с пуловер с ролка или плетена жилетка за лесна визия, която надхвърля стила и възрастта през есента. Всичко, от което се нуждаете, е чифт масивни ботуши, за да му придадете малко предимство и имате стилно зимно облекло. Това е от тези модни идеи, с които няма как да останете незабелязани.

Преходни туники

модни идеи
Топ модни идеи за преходния сезон снимка: freepik

Туниките са прекрасни за излъчване на безпроблемна бохо мода през цялата година. Носете ги като разкошна мини рокля през по-горещите месеци, а след това ги съчетайте с дънки или клин за жизнено есенно или зимно облекло.

И ако бохемската визия е вашият стил на избор, нашите съвети за бохо капсулен гардероб и модни идеи ще бъдат идеални за вас.

Междусезонни ризи и блузи

модни идеи
Топ модни идеи за преходния сезон снимка: freepik

Ризите и блузите са друга целогодишна капсула в гардероба. Завържете ги на талията като сладко лятно горнище, носете ги леко разкопчани и развяващи се през пролетта, пъхнете ги в панталоните или полата си за допълнителна изолация през есента и ги стоплете през зимата със зашеметяващ блейзър . Тези модни идеи са подходящи за преходния сезон.

Не забравяйте палтото си!

модни идеи
Топ модни идеи за преходния сезон снимка: freepik

Топлото палто върху тоалет е най-добрия тоалет в по-студените дни. Ако отивате някъде с прекрасно вътрешно отопление, облечете се толкова безгрижно, колкото желаете (в разумни граници). Но се увийте топло, когато излизате навън, като използвате леко преходно яке през пролетта и есента или изберете луксозно палто от изкуствена кожа или елегантно палто през зимата. Тези модни идеи са изключително популярни.

Семпла лятна риза с широки дънки

Един от най-лесните начини да оформите преходните си тоалети от лято към есен е като облечете обикновена бяла тениска с широки дънки. Можете да сложите риза с копчета върху това облекло или да добавите пуловер в по-прохладното време. Тези модни идеи са изключително модерни за преходния сезон.

Свободен плетен пуловер + дънки + велурени обувки

модни идеи
Топ модни идеи за преходния сезон снимка: freepik

Пуловерът с широка плетка е точното решение, когато не е достатъчно студено за режим на пълен, едър пуловер. Стилизирайте вталена или голяма широка плетка върху чифт дънки и велурени обувки в цвят лате (есента е идеалното време от годината за супер мек велур) за изчистен външен вид, който също е изключително удобен.

Преходните летни/есенни месеци също са чудесно време за неутрални, когато светлите, ярки материали и цветове на лятото изглеждат извън сезона, но не сте напълно готови за богатите, наситени материали и цветове на есента. Тези модни идеи са изключително популярни за преходния сезон.

Никога не подценявайте аксесоарите

модни идеи
Топ модни идеи за преходния сезон снимка: freepik

Няколко прости, но стилни аксесоара могат светкавично да актуализират тоалета за новия сезон:

Зашеметяващ шал и плътен колан придават с лекота на визията ви малко есенно излъчване.

Прекрасен чифт ръкавици във винтидж стил и сладка шапка го пренасят безпроблемно в зимата.

След това, когато цветята започнат да цъфтят, зарежете тези по-уютни аксесоари за деликатни бижута, за да внесете пролетно настроение със свободен дух.

А през лятото поддържайте прохлада с невероятна широка шапка за слънце и шик чифт сенки.

С подходящия аксесоар, като чорапи , тези прекрасни сандали, закупени през топлите месеци, все още могат да се носят. Но ако сандалите не са част от вашия стил, ключът към перфектната есенна визия е да ги замените с чифт ботуши : от бойни ботуши , отново главни герои на този сезон, до ботуши с квадратни пръсти с квадратни пръсти или високи до коляното ботуши…

Създаването на преходни визии може да бъде сложно дори за пристрастените към модата, между слоевете материи, цветове и шарки, но (за съжаление или за щастие) това е само кратка фаза, която неизбежно ще бъде последвана от смяна на гардероба за зимата.

В студените месеци, когато всички се разхождат по улицата между срещите, не самото облекло се отличава от тълпата, а връхните дрехи. Най-външният слой на всяка уважаваща себе си визия в средата на сезона ви позволява да останете топли и прохладни, особено ако сте навън цял ден и често преминавате от студена в топла среда. Така че да преминем към поп цветове, оптични десени, с улична или класическа кройка, винтидж, дънкови якета и персонализирани тренчкоти с надписи и апликации, нокти от еко кожа, палта. Изборът е безкраен.

Всеки има свой собствен личен и уникален начин за създаване на тоалети, но идеалният модел на преходен външен вид обикновено следва ред, при който първият слой вижда основите на лятото да полага основите, върху които е изграден втори слой „сигурност“, с жилетка , лек пуловер или качулка . Третият слой, външният, добавя индивидуалност и защита от студ към ансамбъла, където аксесоарите ще заемат своето място като черешката на тортата. Следвайте тези модни идеи, ако искате да изглеждате зашеметяващо.

Tagged , , ,
на горе