Признаци, че сте открили близък човек от минал живот

признаци че сте открили близък човек от минал живот
Интересно

Признаци, че сте открили близък човек от минал живот

Прераждането е тема, която буни духовете и ни вълнува от векове. Съществува ли друг живот след смъртта, на какви закони се подчинява той, ами ако краят на земния ни път е всъщност своеобразно ново начало?

Тези и други въпроси си задават милиони хора по света и въпреки че по тематиката не липсват литературни източници, на тях все още никой не е успял да даде еднозначен отговор.

От време на време се сещаме за тези въпроси, но бързо ги забравяме, налегнати от баналните си грижи. Нямаме време да задълбаваме. Животът си тече в естествен ход – борим се, разрешаваме конфликти, падаме, ставаме, правим пари, оцеляваме…

И един ден, съвсем ненадейно, то, „чудото“, просто се случва. Ей така – неочаквано, непотърсено, нежелано, но за сметка на това плашещо истинско. Срещаме някого, когото не познаваме, а усещаме изненадващо силна връзка. Сякаш отдавна изгубен близък приятел неочаквано се е завърнал при нас.

Езотериците твърдят, че всъщност това е точно така и подобно уникално усещане е възможно да изпитаме само с онези, които са били важна част от наш минал живот. Именно това обяснява необяснимото – как така, без да се познаваме, толкова лесно и някак си напълно естествено намираме общ език с тях.

Странни съвпадения

Усещането при среща с някого, когото „познаваме“ от минал живот е на енергийно ниво. В момента, в който две близки енергии се срещнат, те безпогрешно се разпознават и настъпва „чудото“. Можете да си говорите за всичко, сякаш се познавате от дълги години и вече отдавна знаете важните неща един за друг. А общото е много – от любимата топла напитка, до общите житейски ценности, мисия и цел в живота. Това е нещо, което умът няма как да приеме, но подсъзнанието ни „крещи“, че не грешим.

Кои са най-явните признаци, че сте срещали някого от минал живот:

С него губите представа за времето

Времето престава да съществува или започва да тече с изумителна скорост. Прекарали сте минимално време заедно, но ви се струва, че вече сте се срещали милиони пъти. Всеки един разговор, всичко, което правите съвместно ви кара да искате да избягате заедно от целия свят. Чувствате се прекрасно, спокойно, сигурни, както никога досега. Да сте откровени един с друг е най-естественото и лесно нещо на света, въпреки че по природа може да сте мнителни и недоверчиви.

Познавате се плашещо добре

Още от самото начало на срещата. Ако сте срещнали някого от минал живот, ще се учудите как изведнъж сте придобили „свръхсили“ и започвате да „виждате невидимото“. Отчитате и най-фините движения, най-дребните жестове, които другият дори не забелязва. Усещате се с изумителна точност – когато някой от двама ви е угрижен или просто в недобро настроение, другият го „засича“ с невидим за окото радар. Често знаете от какво другия се нуждае в момента, а при определени обстоятелства можете дори да „прочетете“ мислите му.

Бързо сближаване

По-скоро бързо осъзнаване, че сте се намерили. Чувството е, че сякаш сте били разделени за дълго време и сега, най-накрая, сте се събрали отново. Разбирате се перфектно, сякаш никога не сте прекъсвали комуникация.

Трудно е да криете чувствата си от него

Още един от ясните признаци, че сте открили близък човек в минал живот – по никакъв начин не можете да скриете чувствата си от него. Единственият възможен начин да изразите емоциите си в присъствието му е да ги разкриете напълно. Този процес е двустранен – другият усеща същото и отвръща. Не е изключен дори момент, в който да започнете да плачете без видима причина. Но, всъщност такава има – отдавна не сте се виждали. По никакъв начин не можете и да се удържите постоянно да изразявате чувствата си към този човек, защото, когато не го правите, изпитвате непонятна душевна болка.

С него изпитвате необяснимо чувство за сигурност

С него винаги сте у дома, без значение къде се намирате. Подобна връзка е една от най-феноменалните и същевременно е най-сигурният знак, че сте били заедно в минал живот. Този човек ви разбира напълно и е готов да направи всичко по силите си, за да сте щастливи.

Дори и да не го търсите, този, когото сте познавали в минал живот, рано или късно ще ви намери. Само бъдете нащрек, за да не пропуснете срещата.

Tagged , , ,
на горе