Новолунието на 6 юли 2024: Благоприятен период за няколко зодии

Новолунието на 6 юли 2024
Астрология

Новолунието на 6 юли 2024: Благоприятен период за няколко зодии

Новолунието на 6 юли 2024 ще бъде благоприятен период за повечето зодиакални знаци. През този ден Луната ще бъде в знака Рак и ще бъде силно повлияна от Сатурн – планетата, свързана с труда и аскетизма, притежаваща мощна и тежка енергия.

Луната ще бъде между Земята и Слънцето, а осветената й страна ще бъде невидима от Земята.

Астрономите препоръчват да използвате това време за наблюдение на звездите, тъй като липсата на лунна светлина ще ви позволи да видите по-добре дори най-слабосветищите от тях.

Новолунието на 6 юли 2024.: Въздействие и възможности

Въздействие върху взаимоотношенията

Процъфтяващите връзки може да изпитат трудности. Може да почувствате, че не сте толкова ценени, колкото бихте искали. Важно е да си дадете почивка и да послушате сърцето си.

Новолунието на 6 юли 2024 и Ефекти върху здравето

Тялото и умът изискват специално внимание и любов. Посетете спа центрове и козметични процедури. Пречистването на тялото ви ще помогне да освободите ума си от негативността.

Възможности по време на Новолунието на 6 юли 2024

Астролозите на списание HappyWoman отбелязват, че този период е идеален за интроспекция и личностно израстване. Сега е добър момент да преосмислите своите ценности и цели. Въпреки това, 3-ти и 5-ти лунен ден са по-подходящи за поставяне на цели.

Най-добре е да избягвате драстични промени, но това време създава солидна основа за бъдещ успех. Луната в Рак предлага отдих за заетите с работа: важно е да оставите нещата и важните сделки настрана, за да не пропуснете нещо наистина значимо. Това също е добро време за семейни дела и укрепване на отношенията с любимите хора.

Работа и бизнес по време на Новолунието на 6 юли 2024

В работата преходите към друга позиция в същата компания са благоприятни, но не и смяната/ промяната на работата в друга посока. През това време е лесно да бъдете повишени благодарение на междуличностните връзки, а не само на професионалните умения.

Новолунието на 6 юли 2024: какво да правите и какво да не правите

Препоръки

На този ден е благоприятно да започнете цикъл от физически упражнения, лечебно гладуване или диета. Всички предприятия през този период ще получат допълнителна енергийна подкрепа.

Стремете се да преодолеете негативни качества като гняв и скъперничество, за да реализирате успешно нови начинания.

На новолунието на 6 юли 2024 трябва да бъдете по-внимателни при даването и заемането на пари, тъй като може да има дълго чакане за връщане на средствата. Предвид повишената емоционална чувствителност през този период е важно да се отнасяте към близките си тактично и внимателно – това само ще укрепи взаимоотношенията ви.

За развитие на духовните сили по време Новолунието на 6 юли 2024 се препоръчва автотренинг, медитативни практики и молитва.

Забрани

На новолунието на 6 юли 2024 избягвайте да сте в лошо настроение и да бъдете прекалено строги към себе си. Лесно е да се увлечете в самокритиката и да изпаднете в депресия, затова е важно да контролирате емоциите си. Емоционалните изблици могат да бъдат ирационални и да доведат до действия, за които по-късно да съжалявате. Също така избягвайте физическо пренапрежение, преяждане и пиене на алкохол, за да предотвратите възможно отравяне и алергични реакции. Настроението може да се промени бързо през Новолунието на 6 юли 2024, така че дори малки събития могат да причинят радост или разочарование.

Какво очаква всяка зодия по време на Новолунието на 6 юли 2024

Преди всичко положителната енергия е върху нас. Успехът, щастието и късметът могат да бъдат намерени в личен или професионален план според астролозите от списание HappyWoman.

Прочетете, за да научите повече за Новолунието на 6 юли 2024 и какво означава то за вашия зодиакален знак, според прогнозите.

Овен (21 март-19 април)

Късметче за вашата зодия Овен

Овен, пригответе се за Новолунието на 6 юли 2024, което предлага нов хоризонт около домашните и семейните въпроси.

Някои от вас може би сега решават да се преместят или вместо това да направят важна промяна в жизнената си ситуация. Това може да е план за обновяване, реконструкция или предекориране или дори преместване на местожителство.

Тъй като семейството ви също е в центъра на вниманието, астролозите казват, че това е добър момент да се свържете с роднините си и да си прекарате време на спокойствие и домашен уют.

Телец (20 април-20 май)

Късметче за вашата зодия Телец

Отворете ума си за много нови идеи. Тъй като Новолунието на 6 юли 2024 подчертава много интелектуален сектор за вас, нови концепции и визии ще изпълнят главата ви.

Астролозите добавят, че сега можете да започнете да работите по важен проект, свързан с комуникациите, като ребрандиране на уебсайт, преобразяване на социални медии или инициатива за писане или говорене. Скоро може да се появят и договори, така че се пригответе за промяна към по-добро от Новолунието на 6 юли 2024.

Близнаци (21 май-20 юни)

Късметче за вашата зодия Близнаци

Парите са в ума ви веднага щом Новолунието на 6 юли 2024 навлезе. Това означава, че скоро бихте могли да видите промяна в доходите си, като например нова оферта за работа, странично получаване на нови доходи, повишение или доходоносен клиент.

Астролозите добавят: трябва да оценете приходите и разходите си и вижте как можете да изградите по-голям просперитет през следващата година.

Рак (21 юни-22 юли)

Късметче за вашата зодия Рак

Избери автентичността, Рак ! Най-важното е Новолунието на 6 юли 2024 за годината пристигна за вас, защото на него е вашето име.

Това означава, че ще ви бъде дадено „космическо рестартиране във всички отношения“, което се обяснява, че би могло да ви помогне да изчистите праха от вашата визия и да прецените какво искате най-много през следващата година. Астролозите също добавят, че трябва да влезте в светлината на прожекторите, заявете себе си и знайте, че това, което инициирате сега, има дългосрочен потенциал.

Лъв (23 юли-22 август)

Късметче за вашата зодия Лъв

Поеми си въздух, Лъв ! Новолунието на 6 юли 2024 е време да обърнете вниманието си върху вас.

Време е да се скриете и да презаредите батериите си. Обичаш да бързаш и всичко да се случва сега и на момента, но астролозите казват, че Новолунието на 6 юли 2024 ти казва стъпвай бавно, но сигурно и уверено!

Ще забележите, че вселената сякаш „ви говори в синхроничност и в сънища“, насърчавайки ви да фантазирате за това, с което бихте искали да се захванете, щом настъпи сезонът на рождените ви дни. Затова трябва да обърнете внимание на интуицията си и да се съсредоточите върху подобряването на емоционалното си здраве.

Дева (23 август-22 септември)

Късметче за вашата зодия Дева

Празнувай добрия живот сега, Дева ! Изгасете негативността, животът ще се почувства като празник!

Докато Новолунието на 6 юли 2024 зарежда социалния ви живот с енергия, астролозите предвиждат, че скоро може да присъствате на празнични партита, събития за нетуъркинг и великолепни събирания. Ако искате да разширите кръга си, сега е фантастично време да го направите.

Астролозите на списание HappyWoman ви съветват – дръжте очите си отворени! Защо? Защото има възможност за преследване на важен стремеж, който може да се появи сега. Вълнувайте се! Живота е празник!

Везни (23 септември-22 октомври)

Късметче за вашата зодия Везни

Фокусирайте се върху амбициите си, Везни!Голям импулс в кариерата е точно зад ъгъла за вас, тъй като Новолунието на 6 юли 2024 поставя името ви в светлина! Ще ви бъде дадена възможност да се издигнете в работата или индустрията си, което може да донесе повече признание и богатство.(Астролозите предвиждат, че могат да бъдат предложени награди или повишения, ако са заслужени!)

Въпреки това, ако се чувствате в застой в позицията си, е време да потърсите или направите нещо ново. Избършете праха от автобиографията си, защото в дните след това Новолунието на 6 юли 2024 може да се появи невероятна възможност.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Късметче за вашата зодия Скорпион

Насочи очи към небето, Скорпион !

Новолунието на 6 юли 2024 попада в друг Воден знак, което астролозите прогнозират, че това ще ви накара да се почувствате толкова свързани с Вселената. Така че разперете криле и летете! Щастието и късметът са с вас.

Явно имате нужда да излезете от зоната си на комфорт и да разтърсите нещата, така че го направете сега! Включването в медийни проекти, пътуванията на дълги разстояния, духовността или академичните среди ще ви даде доброто настроение, което търсите, предвещават астролозите.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Късметче за вашата зодия Стрелец

Прегърни меката си страна сега, Стрелец !

Къде се намирате във вашите значими взаимоотношения ще бъде от изключително важно да се оцени в този момент. От една страна, може да се „сближите“ с някого – но ако сте преживели раздяла, астролозите предвиждат, че сега може да бъде постигнато споразумение и заключение.

Друг начин, по който това Новолунието на 6 юли 2024 може да ви повлияе, е като ви предизвиква промяна във вашите активи или инвестиции. Така че помислете за начини да се развивате!

Козирог (22 декември-19 януари)

Късметче за вашата зодия Козирог

Съсредоточете се върху стабилен съюз, Козирог .

Астролозите предвещават, че партньорствата ще бъдат подчертани по време на Новолунието на 6 юли 2024, което означава, че вашите съществуващи взаимоотношения – в бизнеса, любовта или сътрудничеството – може да претърпят промяна, към по-добро!

Вече може да имате ангажимент или възможност за преместване и сближаване. Ако обаче не сте в съответствие, звездите ще го направят особено ясно сега. Всичко ще бъде за ваше добро, просто прегърнете промяната.

Водолей (20 януари-18 февруари)

Късметче за вашата зодия Водолей

Обърни си внимание, Водолей ! Време е да ускорите темпото, тъй като предстоящите ви седмици изглеждат много натоварени.

Може да ви се даде възможност да вземете повече часове, проекти или клиенти на работа, прогнозират астролозите. Ако го направиш, те могат да станат бижута в короната ти.

Енергията на Новолунието на 6 юли 2024 може да насочи вниманието към вашето физическо здраве, така че да обмислите начини да подобрите вашата физическа форма или диета.

Риби (19 февруари-20 март)

Късметче за вашата зодия Риби

Нека сега магията те омагьоса, Риби !

Животът ще бъде вълшебен след това Новолунието на 6 юли 2024, тъй като удоволствието и страстта са от първостепенно значение. Астролозите казват, че това е най-важното време от годината за несемейните да подредят варианти за срещи и за двойките да запалят отново искрата си.

Ако сте артистичен или участвате в спортни или развлекателни хобита, астролозите казват, че можете да станете много заети с тези начинания в този момент. Ако имате деца или възнамерявате да имате деца, астролозите прогнозират, че тази мисъл „ще бъде в ума ви“. Нека магията на живота ви започне да ви води само към положителни промени!

Tagged , ,
на горе