астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 4 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Човешкото здраве зависи от тези четири прости неща: от силата на духа, от добротата на неговата душа, от светлината на неговия ум и от мекотата на неговото сърце.

Най-добрите идеи за детска прическа за 15 септември 2023 г. (СНИМКИ)

infomax-logo-50-15-HW Тази нощ започват валежи и гръмотевични бури

 

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Вселената отваря своите източници за нас. Изобилието е в ръцете ни. Можете да се изпълните с това, от което се нуждаете: горещата енергия на творчеството и страстта, нежната капка и обгръщащ поток на любовта, упоритата сила и увереността на комфорта.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Денят е добър за общуване, но не бива да го губите в празни приказки само за да убиете време. Хората са настроени да общуват, използвайте това, за да говорите от сърце до сърце и да разрешите онези проблеми, които не са могли да бъдат разрешени преди.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес, всеки който положи достатъчно усилия, за да постигне целите си, ще има късмет. Днес е добър ден за работа във всяко отношение. Колкото по-нестандартно и с душа подхождате към задачите си, толкова по-ефективно ще ги решавате.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Опитайте се да сте в добро настроение през целия ден. Не бива да се пренатоварвате нито физически, нито психически. Особено от сутрин до следобед. По-добре е да отложите важните въпроси за втората половина на деня.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Вярвайки в собствените сили и възможности, поради което Вселената покровителства такива хора. Понякога, дори и да не съзрете веднага плодовете на своя труд, вашата творческа природа никога няма да спре да превръща безжизнената почва в зелена и цъфтяща градина.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес всеки може да почувства желание за промяна. Може да искате да промените нещо в себе си, да трансформирате всичко, което ви пречи да живеете както искате или да имате това, което искате. Чувствайте се свободни да се променяте – в този ден ще ви е лесно да осъзнаете от какво точно трябва да се откажете.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Най-доброто, което можете да направите днес, е да поискате прошка от всички, които сте обидили, и мислено да простите на всички, които са ви обидили. Това ще изчисти Душата от енергийни остатъци и ще направи живота ви по-лек.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: В крайна сметка това, което вдишвате, е наистина бъдещето, а това, което издишвате, е миналото. Вдишайте бъдещето и това, което искате да създадете. Издишайте миналото и с него всички ограничения, които сте си наложили. Бъдещето не трябва да има нищо общо с миналото.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Като се съсредоточите върху това, което искате, можете да разрешите проблеми, които не са били решени от дълго време. Бъдете изключително събрани и целеустремени и ще успеете! Основното нещо е да не се разпилявате върху много неща наведнъж.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: За да избегнете нещо, отделете време. Ако някоя идея ви вдъхнови толкова много, че искате да я вземете и да я осъществите, тогава намерете сили и търпение в себе си да не действате веднага. Особено ако изисква големи инвестиции: временни или материални.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Бъдете като истински анализатори. Не вярвайте на всичко, което чуете, понякога информацията се приема в изкривена форма. Намалете темпото и се огледайте. Дишайте дълбоко и се заемете с нещо любимо. Трябва да постигнете хармония и да погледнете на света по нов начин.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Неочакваните възможности могат да изплашат онези, които предпочитат ситуацията да е проста и предсказуема. Е, вие не се страхувайте! Не тъгувайте по миналото, ако романтични спомени от далечното такова ви настигнат. Нека бъдат ваше истинско вдъхновение.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 4 септември 2023

на горе