Съдбата се усмихва 5 зодии през новата седмица 9-15 септември

Съдбата се усмихва 5 зодии през новата седмица 9-15 септември
Астрология

Съдбата се усмихва 5 зодии през новата седмица 9-15 септември

В нашите седмични хороскопи участват мощни сили, включително няколко ретроградни външни планети, които държат всички в здравата си хватка. И все пак пет зодиакални знака имат най-добрата астрологична прогноза за новата седмица 9-15 септември . Започваме седмицата с основен астрологичен транзит на 9 септември с навлизане на Меркурий в Дева. Не се изненадвайте, ако откриете, че сте по-любознателни от обикновено и измисляте гениални решения на проблемите, измъчващи хората около вас.

Луната също ще повлияе на новата седмица 9-15 септември, тъй като преминава през зодиакалния знак на Скорпион към Водолей. Този преход ще направи фокуса ви по-подобен на птичи поглед и далновиден. Може също така да искате да пътувате повече през този период или да се потопите в разговори, преживявания и възможности, които ви помагат да станете по-светски. Облегнете се на това и избягвайте твърде много лична драма. Светът е твоята стрида, ако искаш да бъде такъв.

09.09 Какво ще ни донесе вълшебната огледална дата

Хороскоп за 2025 г. за всички зодии

Петте зодии с най-добри възможности през новата седмица 9-15 септември

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Най-добрите зодии за зодия Рак през новата седмица 9-15 септември : зодия Овен и зодия Лъв

Най-добрият ден от седмицата за Рака: 13 септември

Рак, хороскопът за новата седмица 9-15 септември е за изследване отвъд зоната на комфорт. Научаване на нови неща и постигане на напредък към по-светло, по-спокойно и благословено бъдеще. Ще бъдете интуитивно насочвани накъде трябва да отидете, като по този начин ще промените живота си.

Втората половина на новата седмица 9-15 септември ще бъде още по-силна за вас. Всяка цел, която си поставите, ще се прояви. Така че се уверете, че не се фокусирате върху негативни мисли или страхове, тъй като те също могат да се сбъднат! Позволете на сърцето ви да ви води, независимо дали ядете любимото си ястие, гледате отново любим филм или просто се потапяте във ваната с хубава музика на фона.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Най-добрият зодиакален знак за зодия Скорпион, с който да общува през новата седмица 9-15 септември: зодия Лъв

Най-добрият ден от седмицата за зодия Скорпион: 13 септември

Скорпион, хороскопът за новата седмица 9-15 септември е смел и готов да реализирате желанията си. Бъдете внимателни, докато прекарвате дните си! Първата половина на седмицата ви изисква да бъдете яростни и уверени. Така ще надхвърлите и най-смелите си мечти и очаквания за себе си. Това е вашата космическа благословия.

Втората половина ще бъде по-релаксираща, но също така ще предложи възможности за растеж и задълбочаване на връзките в романтичната арена или във вашите отношения със семейството и скъпи приятели. Изберете какво е важно за вас и се облегнете на това.

Овен

 

Късметче за вашата зодия Овен

Най-добрата зодия, с която Овен да общувате през новата седмица 9-15 септември : зодия Риби

Най-добрият ден от седмицата за Овен: 12 септември

Овен, хороскопът за новата седмица 9-15 септември е свързан с това да знаете от какво сте направени и след това да крачите напред с нова сила и вяра в себе си. Първата половина на седмицата ще предостави възможности да се отървете от страховете си и да напишете съдбата си.

Може също така да имате шанса да достигнете ново ниво и по-висока стратосфера. Втората половина обаче ще бъде по-интровертна. Вместо да общувате, отделете повече време за лични занимания. Воденето на дневник и оставянето на творческата ви страна да работи свободно също ще ви бъде от полза.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Най-добрата зодия, с която зодия Телецът да общува през новата седмица 9-15 септември : зодия Рак

Най-добрият ден от седмицата за зодия Телец: 10 септември

Телец, време е да обърнете внимание на талантите си и да се облегнете на духа на увереността! Първата половина на новата седмица 9-15 септември изисква от вас да бъдете проактивни и по-социални. Това ще отвори нови врати и ще донесе нови възможности. Много от вас ще разширят социалния си кръг и ще научат много интересни неща, докато се наслаждават на нови приключения.

Втората половина на новата седмица 9-15 септември обаче ви кара да бъдете по-внимателни, когато общувате с хората. Бъдете по-щедри и мили навсякъде, където можете. Бъдете светлината, която носи надежда, дори ако можете да помогнете само на един човек. Това ще има силен вълнообразен ефект върху живота ви. Всяка капка прави океана.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Най-добрата зодия за зодия Риби, с която да общувате през новата седмица 9-15 септември: зодия Водолей

Най-добрият ден от седмицата за зодия Риби: 9 септември

Риби, хороскопът за новата седмица 9-15 септември е свързан с изцелението и повдигането на себе си. Призовава се да бъдете по-интровертни от обикновено и да се съсредоточите върху незараснали рани, които може да изискват вашето внимание. Задачата ще бъде трудна и може да не бъде изпълнена за една седмица, но ще повлияе значително на бъдещето ви, особено чрез премахване на блокажи за ваш късмет.

Втората половина на новата седмица 9-15 септември ви кара да преобърнете сценария и да бъдете по-общителни. Всичко, което научихте през по-ранен период, ще ви направи по-уверени и сигурни в себе си.

Tagged , ,
на горе