Най-добрият ден за всяка зодия през 2022
Астрология

Най-добрият ден за всяка зодия през 2022

С настъпването на новата година сме изпълнени с надежди, че ще имаме хубави моменти, на които да се насладим и да забравим за проблемите около нас. Повечето хора имат любими числа и разчитат те да им носят благополучие. Зодиите също имат своето влияние върху това късмета и спрямо тях може да разберем кога през 2022 година имаме най-големи предпоставки за успех.

Ето кой се очертава да бъде най-добрият ден тази година за представителите на всеки един знак:

Овен. Най-добър ден: 24 май.

Бихте могли да се почувствате напълно заредени с енергия за справяне с всичко в този ден.  Често не знаете как да постигате целите си, тъй като сте прекалено емоционални и избухливи, н този път ще можете да изиграете картите си правилно. Това е чудесен ден да поискате повишение, да направите бизнес предложение или да започнете ново начинание.

Телец. Най-добър ден: 25 октомври.

Новата година за вас ще бъде изпълнена с промени и нови начинания. При конкретното слънчево затъмнение, което се случва в Скорпион на 25 октомври, което се пада във вашия седми дом на партньорства, може да ви очаква съдбовен момент в любовта или романтиката.

Близнаци. Най-добър ден: 20 юни.

Вие по природа сте уверени комуникатори, Близнаци. Точно в този ден звездите ще се подредят така, че да можете да покажете ясно и умело точно тези ваши умения. Това е добър ден да блеснете, може би в очите на обществото, в социалните медии или докато сте заобиколени от любими хора. Ще се почувствате като най-истинската форма на социалната пеперуда, каквато сте.

Рак. Най-добър ден: 13 ноември.

В този ден Раците ще са окрилени от голям прилив на енергия, която ще ги подтикне да поставят основите на ново начало, което са отлагали толкова дълго време по една или друга причина. Не само, че луната, вашият планетарен управител, ще бъде във вашия знак на 13 ноември, но също така ще образува голям воден тригон със слънцето, Меркурий и Венера всички в Скорпион, като същевременно ще създаде благоприятен аспект както с Юпитер, така и с Нептун в Риби. С цялата тази свободно течаща, водна енергия, Раците са призовани да обмислят плодородието и съзиданието.

Лъв. Най-добър ден: 28 юли.

Новолуние във вашия знак с полезен тригон от Юпитер в Овен носи свежа енергия в този ден. Това може да отбележи важно ново начало за всеки Лъв, който търси нова работа, кариера или подобряване на публичния имидж, тъй като ще имате способността да се преоткриете. И като се има предвид вашата силна и уверена личност, вероятно ще се насладите на тази възможност да влезете отново под светлината на прожекторите.

Дева. Най-добър ден: 2 март.

Звездите са подредени така, че да изпитате удоволствие от партньорствата в този ден, Дева. Основният фокус ще бъде върху взаимоотношенията с любимия ви, макар да имате успех и в други сфери. Романтиката, удоволствието и любовта ще бъдат на преден план, така че ще изживеете много страстни мигове.

Везни. Най-добър ден: 19 октомври.

Балансът и хармонията са това, за което копнеете във всички аспекти от живота си и в този ден звездите са подредени точно за това. Това е страхотен ден за вас да споделите добри новини, независимо за какво се отнасят или да направите друго голямо съобщение. Ако скоро преди това сте започнали нова връзка, може да я обявите, като публикувате ваше щастливо селфи в социалните мрежи, без да се притеснявате кой какво ще каже. Все пак вие сте щастливи и искате целият свят да го знае.

Скорпион. Най-добър ден: 25 януари.

Очаквайте щастлив ден в любовта и общуването. На този ден ще имате смелост да изразите това, което чувствате и да заявите най-истинските си намерения към обекта на желанията си. Може да получите обяснение в любов в този период или да започнете нов флирт. Ако вече сте обвързани, очаквайте различни проявления на страстта, които да доминират в този период.

Стрелец. Най-добър ден: 17 август.

Светът може да изглежда оживен от възможности и приключения в този ден. Влизането на Венера в Лъв във вашия девети дом на пътуване, култура и образование създава космическата сцена за бягство в края на лятото. Независимо дали става въпрос за семейно пътуване, екскурзия с половинката или самостоятелно пътешествие, вие ще получите така необходимата ви и чакана от дълго време почивка и релаксация. Възползвайте се максимално.

Козирог. Най-добър ден: 25 септември.

Може би повече от всеки друг знак се наслаждавате на победа в кариерата. И в най-добрия ден на 2022 г. за вашия зодиакален знак можете да видите възможност, благодарение на новолунието във Везни, което активира вашия 10-ти дом на работа и публична личност. Да не говорим, че луната се противопоставя на Юпитер, насочвайки неговата експанзивна енергия и прави още по-вероятно кариерата ви да направи голяма крачка напред.

Водолей. Най-добър ден: 6 март.

За Водолей този ден отразява благоприятно начало на чисто нова глава в любовния ви живот, независимо дали това ще стане с настоящия ви партньор или ще започнете нова връзка. Кажете „да“ на всички планове или срещи на този ден или в тези около него, тъй като това просто може да доведе до нещо магическо, за което след това няма да съжалявате.

Риби. Най-добър ден: 26 април.

Риби, това е най-добрият ден през 2022 г. за вашия зодиакален знак, макар като цяло да ви предстои една розова и безоблачна година. По същество космосът носи цял куп добри вибрации за вашия знак. На този ден ще можете да разрешите голям проблем, с който не сте могли да се справите досега. Това ще ви позволи да затворите даден етап от живота си и да поставите ново начало, било то в кариерата или любовта.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе