Лятна мода – как да носите бял потник?

Лятна мода - как да носите бял потник?
Мода

Лятна мода – как да носите бял потник?

Бял потник никога не излиза от мода. Ако все още изработвате своя капсулен гардероб за лятото, има няколко елемента, които несъмнено трябва да бъдат включени – подходящ чифт дънки, дънково яке, ежедневни сандали и, най-важното, бял потник. Това скромно базово облекло може да се носи всяка година и да се оформя по безброй начини, особено когато става въпрос за лятото.

Най-добрата част от тази класика е разнообразието от стилове, налични на пазара. Има толкова много материи, кройки и дизайни, от които да избирате, че може да прекарате часове само в секцията с бели потници. Вашият гардероб определено ще се освежи, ако инвестирате в тази основна част от облеклото, а с голямото разнообразие от силуети, от които да избирате, най-малките детайли могат да направят голяма разлика.

Възможностите за оформяне на тази класическа дреха са наистина безкрайни, което може да бъде малко объркващо, когато трябва да се обличате бързо за излизане. Но не се панирайте, защото ние имаме няколко лесни предложения за вас, които да ви успкоят дори и в най-натоварения ви ден.

Спомняте ли си онзи потник, висящ в гардероба ви, който сте прибрали, защото са ви свършили начините да го носите? Ние сме тук, за да ви помогнем с 5 изцяло нови начина за оформяне на класическата визия.

Ето с какво да съчетаете бял потник:

Леопардова пола или дънково яке

бял потник
Лятна мода – как да носите бял потник? снимка: pinterest

Наличието на шарена долна част ще привлече вниманието към полата и вашата пола ще се превърне във фокусна точка на тоалета! Супер лесно е да облечете изискано или шарено долнище с вашия бял потник. Полата с шарки е идеална за тези, които имат горнище и искат да привлекат вниманието към дизайна на долната част.

Ако нямате шарена пола, друг лесен външен вид е да облечете дънково яке с черни плоски обувки. Дънковото яке е летен основен елемент, който никога няма да излезе от мода!

Бели дънки, потник и дънково яке

бял потник
Лятна мода – как да носите бял потник? снимка: pinterest

Лесен за сглобяване и шикозен външен вид, който е лесно постижим, е това, което повечето от нас търсят за ежедневен летен тоалет! Този монохроматичен, отслабващ и шикозен външен вид е изключително лесен за съчетаване с бял потник, ако бързате. Освен това този вид може лесно да бъде модифициран според вашия тип тяло. Това семпло, елегантно и униформено облекло е идеално за всеки повод в по-хладен летен ден или вечер!

Дънки и покривало

Това е лесен начин да облечете бял потник! Този вид не само ви прави по-слаби, защото ръцете ви са покрити, но е и много лек. В съчетание с голи квадратни токчета с котешки ток, тоалетът ви гарантирано ще привлече вниманието за по-ефектна и смела лятна визия.

Къси панталонки, бял потник и покривало създават илюзията за талия, което я прави идеална за слаби типове тела. Късите панталони са страхотни, ако краката ви са вашата черта, която обичате да показвате най-много. В допълнение към късите панталони, вашето покритие може да бъде леко, прохладно и бохо допълнение към цялостната визия!

Лятна офис визия и добавете подходящ блейзър

бял потник
Лятна мода – как да носите бял потник? снимка: pinterest

И накрая, този елегантен моден външен вид е идеален за вашите по-официални летни вечери! След като хвърлите блейзър върху вашия бял потник, вие сте готови за офис! Това облекло е чудесно за многократно използване на всеки тоалет. Подготвяте ли се за срещата в офиса в един горещ летен ден? Хвърлете блейзъра, след като стигнете до работа и ще сте готови!

Бял потник и дънкови шорти

бял потник
Лятна мода – как да носите бял потник? снимка: pinterest

Един класически и ежедневен начин да носите вашия бял потник е като го съчетаете с дънкови шорти.

Тази лесна комбинация създава спокоен и вечен външен вид, който е идеален за горещите летни дни. Семплата визия на белия потник позволява на дънковите шорти да заемат централно място, създавайки балансиран и шикозен тоалет.

За да завършите визията, добавете чифт сандали или маратонки и допълнете със слънчеви очила и сламена шапка за нотка лятна нотка.

Бял потник с копринена пола

бял потник
Лятна мода – как да носите бял потник? снимка: pinterest

Копринената пола постепенно се превърна в елемент от гардероба, който всяко стилно момиче иска да има в арсенала си. Можете лесно да облечете своята, като добавите към нея оребрен бял потник и любимите си черни аксесоари.

С изцяло бял цвят

бял потник
Лятна мода – как да носите бял потник? снимка: pinterest

Ако искате да изглеждате и да се чувствате цялостно, няма да сгрешите с изцяло бял тоалет. Има нещо толкова свежо и изчистено в свеж бял потник, съчетан с любимия ви чифт плътни бели дънки. Тази монохромна комбинация е квинтесенцията на лятната визия, която се носи безпроблемно от деня до вечерта – просто сменете плоските обувки с токчета за по-прибрана визия.

С чифт къси панталони по мярка

бял потник
Лятна мода – как да носите бял потник? снимка: pinterest

За дните, в които е горещо, но все пак се изисква цялостна визия, няма да сбъркате с горнище на анцуг и къси панталони по мярка. Това създава същото цялостно усещане като бял потник и панталон, но по един приятен за топлото време начин. Допълнете визията с колан и ще имате универсална основа, която можете да носите многократно.

Класическият начин за носене на бял потник е със сини дънки, но вие може да го разчупите малко по-различно и да го съчетаете с черни дънки с висока талия.

Професионален съвет: Играйте с пропорциите. Панталоните с висока талия правят краката ви да изглеждат по-дълги. Удължете тази дължина с чифт платформи.

Разберете какво работи за вас. Ако имате по-малка талия и по-пълни ханш и бедра, може да съчетаете деним с висока талия, за да подчертаете формата си и да избегнете досадната празнина в талията.Включете контрастна текстура с лесно и преходно кожено яке. Противопоставяйте се на инстинктите си, за да се държите непринудено. Ако искате лесна ежедневна визия, добавете забавна чанта (например вечерна или парти чанта), за да оживи визията ви.

Независимо дали носите бял потник като самостоятелна горна част или надеждно долно облекло – под жилетка , сако или палто – трябва да имате поне няколко бели потници, висящи в гардероба ви от съображения за практичност. В края на краищата ще посягате към тях по-често и никога няма да имате твърде много.

Това, което е най-важно да се отбележи, е, че най-добрите потници са тези, в които се чувствате най-комфортно, независимо дали става въпрос за стил в съседство с салона, за да се мотаете из къщата, или структурирана, оребрена дизайнерска опция за износване.

Подрязан бял потник с дънки

бял потник
Лятна мода – как да носите бял потник? снимка: pinterest

Не се страхувайте да покажете малко кожа, когато носите бял потник. Да, вече показваш ръцете си, но не се колебай да покажеш и корема си. Подрязаният бял потник е супер сладък и изглежда безпроблемно готин.

Носете го с дънки с ниска талия и колан или чифт широки панталони. Ако търсите малко повече покритие, съчетайте го с дънки с висока талия или долнище с талия от хартиен плик. Това е лесно облекло за лятото и идеалната възможност да покажете някои бижута за тялото.

Бял потник с аксесоари

бял потник
Лятна мода – как да носите бял потник? снимка: pinterest

Бижутата незабавно повдигат всяко облекло, а същото важи и за основния бял потник. Съчетайте потника си с каквото долнище искате и подобрете тоалета, като добавите любимите си бижута. Тъй като това е неутрално основно, всяко бижу ще изглежда страхотно с бял потник, но златните парчета са особено забележителни.

Изберете минималистично настроение и оставете най-добрите си бижута да блестят или възприемете максималистичен подход, като подредите всичките си най-добри гривни и огърлици. Това е лесен начин да превърнете основната част от облеклото в тоалет.

Какво да търсите при потниците?

Дебелина

бял потник
Лятна мода – как да носите бял потник? снимка: pinterest

Дебелината на изработката е ключова – това може да повлияе на ситуациите, в които се чувствате комфортно да го носите. Потникът трябва да граничи между достатъчно дебел, за да избегне сутиен и достатъчно тънък, за да диша.“

Деколтета

бял потник
Лятна мода – как да носите бял потник? снимка: pinterest

Добре е да обмислите внимателно деколтето на потника си, тъй като има гама от силуети, от които да избирате. Всеки дизайн дава различен стилов ефект, от лъжичка до квадрат до халтер, а външният вид ще варира в зависимост от типа на тялото. Някои деколтета (като халтера) може да затруднят скриването на презрамките на сутиена отдолу, което ще диктува възможността за носене.

Размер

бял потник
Лятна мода – как да носите бял потник? снимка: pinterest

Намирането на вашата идеална форма е от решаващо значение, когато става въпрос за потници. Предпочитате вашия изрязан или парагаден силует? Или може би гравитираш към прилепнали стилове, вместо към свободни и широки? Дешифрирайте предпочитанията си – и повода, в който най-вероятно ще носите потника най-често – и имайте това предвид, докато пазарувате.

Тенденции

бял потник
Лятна мода – как да носите бял потник? снимка: pinterest

Някои силуети изживяват своя момент в светлината на прожекторите като най-търсените стилове. В момента виждаме по-високи деколтета, които поемат водеща роля като стил „То“ в потниците“. Прогнозистът на тенденциите също така отбелязва, че класическият бял стил също преживява изключителен пик на популярност през 2024 г.

Комбинациите са безкрайни и има много възможности да носите белия потник през лятото. Единствената граница е въображението и желанията ви.

 

Tagged , , ,
на горе