любовен хороскоп
Астрология

Любовен хороскоп за 6.09.2021 понеделник

Овен

Най-голямото добро ще бъде вашата вродена нежност. Ще останете доволни от връзката си и ще бъдете търпеливи за нейното развитие. Всичко, което се случва днес, е резултат от предишните ви действия.

Телец

Днес атмосферата ще бъде електрическа … Изпитвате или предстои да изпитате вълна от страст. Нямате какво да губите, а само да спечелите, ако насочите всичките си усилия към обекта на вашия интерес. Ако не опитате, просто ще бъдете разочаровани.

Близнаци

Преминавате през фаза на интензивно размисъл, което ще ви позволи да направите равносметка и да се фокусирате отново. Внимавайте, защото рискувате да отчуждите някой, към когото сте много привързани. Изразете се ясно, преди да създадете съмнения, ще избегнете гнева.

Рак

Силата на вашето либидо ви подтиква към много изкусителни рискове… Така че внимавайте ако имате стабилна връзка. Ако сте сингъл, имате време за много флиртове днес.

Лъв
Партньорът ви изведнъж става взискателен … Няма да е само, за да ви ядоса! Не се съмнявайте колко много се нуждае той/тя от вас. Проявете този път вашата благодарност.

Дева

Нарастващата ви привлекателност ще ви улесни да постигнете успех,това важи особено за сингъл Девите. Относно тези във връзка, днес ще потърсите повече подкрепа в семейството си.

Везни

Способността ви да правите жертви за хората около вас ще бъде полезна. Това ще ви позволи да създадете дълготрайни емоционални връзки. Искате ли такава да бъде и връзката ви в интимен план?

Скорпион

Можете да се насладите на щастието си в атмосфера на спокойствие, заобиколен от любимите си хора. Този благоприятен климат ще превърне денят ви в спокоен пристан що се отнася до интимните взаимоотношения.

Стрелец
Днешният акцент ще бъде поставен върху проектите на двойката по отношение на дома, ремонта, децата и т.н. Време е да обсъдите подробностите с партньора си. Преминете директно към същността на въпроса. За сингъл Стрелеца, няма много добри изгледи за успех днес.

Козирог

Ще се изкушите да бъдете нестандартни в любовта днес. Не се страхувайте да се отклоните от утъпканата пътека. Имате средства да съживите връзката си … или да започнете нова, която е близо до мечтите ви.

Водолей

Ще се изкушите да поверите всичко на близък приятел, да се освободите от тайна, която е трудна да се пази. Чувствате голяма нужда от интимност и глезотия. Забавлявайте се с партньора, имате нужда.

Риби

На път сте да се промените, за да се опитате да подобрите връзката си. Все още имате съблазнителни сили, които ще зададат нова насока във връзката ви. Ако сте сингъл, нова среща звучи добре.

Tagged , , , , , , , ,
на горе