любовен хороскоп за 1 януари 2023
Астрология

Любовен хороскоп за 28 декември 2022

Любовен хороскоп за 28 декември 2022: Днес най-ярката тенденция на деня е желанието за изолация и независимост до такава степен, че дори една топла прегръдка може да изглежда като плен. Вероятността от конфликти на базата на желанието за лична свобода е висока. За да не завърши денят с излишно напрежение, хороскопът ви съветва да действате възможно най-деликатно. Време е за среща с приятели.

Седмичен хороскоп 26 декември 2022-1 януари 2023

Дневен хороскоп за 28 декември 2022

Четири зодии, чийто интимен живот през 2023 г. ще бъде по-добър и страстен

Сродни души – хора преродили се от миналото

Как знаците на Зодиака разпознават своята сродна душа, без да я объркат?

Любовен хороскоп за 28 декември 2022

Любовен хороскоп за 28 декември 2022 Овен

любовен хороскоп за 28 декември 2022

Днес 28 декември 2022, Овните ще имат възможност да демонстрират своята любов и грижа. Вашата мила половинка ще изисква вашето внимание и подкрепа. Колкото и натоварен да е деня ви, хороскопът съветва Овните да намерят време да помогнат на близък човек. Ако не успеете да бъдете благоразумни и да предизвикате конфликт, тогава рискувате да бъдете емоционално нестабилни. Не е нужно да показвате на партньорът ви егоистичен характер, особено в този Светъл празничен ден. Не си създавайте излишни тревоги за дълго време.

Любовен хороскоп за 28 декември 2022 Телец

любовен хороскоп за 28 декември 2022

Любовният хороскоп за зодия Телец обещава горещ ден днес, но не става думи за интимни сцени. Недоразумение за глупости или нещо по-важно с любимия човек е напълно способна да се превърне в неприятно допълнение към закуската или вечерята. За да избегнете конфликта, хороскопът ви съветва да се опитате да сдържате своята язвителност. Днес много Телци ще бъдат повлияни от нея. Можете да тренирате разума си в друг ден, но днес е по-добре да прегърнете още веднъж сродната си душа.

Любовен хороскоп за 28 декември 2022 Близнаци

любовен хороскоп за 28 декември 2022

Ако сте отлагали сериозен разговор с любимия ви човек, днес е времето за него. Няма смисъл да отлагате повече: бъдете решителни, обмислете аргументите и давайте! Колкото и сложна да е темата, днес е най-доброто време за обяснение. Този ден е подходящ и за любовни признания. Ако свободният Близнак има някого в предвид, заявете отношението си – поканете го на среща. По-добре е да бъдете отхвърлени и да отидете на ново търсене, отколкото да губите време напразно. Въпреки това, хороскопът обещава, че вероятността от провал е много малка.

Любовен хороскоп за 28 декември 2022 Рак

Любовен хороскоп за 28 декември 2022

Днес, 28 декември 2022, не бива да бъдете безразлични към човека, който ви търси от дълго време. Освен това, чувствата ви са взаимни. Достатъчно, за да изпитате търпението му, по-добре е да му подарите романтична вечер. И няма значение къде отивате двамата, основното е, че ви е добре да сте заедно. Това ще бъде най-красивата вечер в годината. Ще получите много приятни впечатления и много интелигентно общуване.

Любовен хороскоп за 28 декември 2022 Лъв

Любовен хороскоп за 28 декември 2022

Днес, 28 декември 2022, любовният хороскоп ви предупреждава за опасността от попадане в пленен на собствените ви илюзии! Днес ще тълкувате погрешно думите или действията на любимия. За да не се излъже в очакванията си през този ден не бива да придавате твърде голямо значение на произволни комплименти или обещания, дадени под натиска на обстоятелствата. Днес се опитайте да запазите мислите си ясни, а емоциите дръжте на къса каишка!

Любовен хороскоп за 28 декември 2022 Дева

Любовен хороскоп за 28 декември 2022

Ако днес възникне трудна ситуация, опитайте се да не губите самообладание. Може да се наложи да вземете решение за двама: за себе си и за любимия човек. И тук е необходимо да се покаже емоционална стабилност. Основното нещо е да не се бъркате. Ако можете, тогава вашият партньор ще бъде горд и възхитен от вас. И ще чуете много комплименти от него.

Любовен хороскоп за 28 декември 2022 Везни     

Любовен хороскоп за 28 декември 2022

Днес, 28.12.2022, мъжът Везни ще бъде просто неустоим. Ще бъде непреклонен и ще може да настоява на своето, демонстрирайки безусловна увереност. Хороскопът предвещава, че дамите от зодия Везни също ще са в състояние да демонстрират характер в този ден, но това ще се изразява предимно в капризи. За да не объркате отношенията си с другите, особено с любимия човек, трябва да изпуснете парата някъде извън дома. Например, разходка в парка. Като цяло, днес Везните ще бъдат нежни, грижовни и привързани към своята сродна душа.

Любовен хороскоп за 28 декември 2022 Скорпион

Любовен хороскоп за 28 декември 2022

Според настоящия любовен хороскоп за 28 декември 2022, има голяма вероятност за Скорпиона, който от дълго време е отказвал някаква покупка за своя любим човек. Днес е подходящ ден за подаръци. Това може да предизвика огромно вълнение в любимия ви човек. Ако напоследък не сте имали взаимно разбирателство с вашия партньор по отношение на финансите, тогава днес вие трябва да осъзнаете, че мълчаливото натрупване на недоволство води до задънена улица. За да избегнете емоционална експлозия през този ден трябва да говорите с любимия човек за емоциите и желанията, които имате.

Любовен хороскоп за 28 декември 2022 Стрелец

Любовен хороскоп за 28 декември 2022

Една романтична вечер ще предизвика желание и взаимно любопитство. Едно отиване до ресторанта, романтична разходка или друго културно събитие ще ви даде възможност да покажете как прекараното време с любимия, ви влияе чудесно. Не можете да пробиете стена с глава, запомнете това, особено днес. Вместо да се опитвате да преодолеете препятствие, което пречи на вашите планове, просто помислете как да го заобиколите. Бъдете креативни.

Любовен хороскоп за 28 декември 2022 Козирог

Любовен хороскоп за 28 декември 2022

Ще проявите постоянство и всеотдайност в постигането на целта си, което ще зарадва онези, които са ви смятали за „сламка”. Никой и нищо не може да ви разубеди от това, което сте решили. Днес ще се чувствате на върха, независимо дали сте във връзка или не. Едно незначително събитие през първата половина на деня, ще ви се отрази на настроението. Може би радикалната промяна е това, от което се нуждаете.

Любовен хороскоп за 28 декември 2022 Водолей

Любовен хороскоп за 28 декември 2022

Добра новина: всяка инициатива на влюбения Водолей днес има големи шансове за успех! Случвало ли ви се е да поканите на кафе човек, който харесвате? Днес е ден за действие. Мечтали ли сте да поканите любимия си на приключение в леглото? Това е вашият ден. Очарованието на Водолея днес е толкова голямо, че половинката му ще е готова за него на почти всичко, но не бива да го използвате твърде безсрамно. Но и не питайте твърде много.

Любовен хороскоп за 28 декември 2022 Риби

Любовен хороскоп за 28 декември 2022

Днес, 28.12.2022, любовния хороскоп за зодия Риби предвещава за някаква досадна пречка. Много е вероятно разочарование от действията на любимия човек или негодувание от думите му. В тази ситуация самите вие може да сте си отчасти виновни или по-скоро текущото ви настроение. За да избегнете влошаване на отношенията, в този ден не бързайте да хвърляте обвинения и язвителни забележки или критики. Помислете два пъти за ситуацията и вашите думи, които са готови да излязат от устата ви.

Фън шуй: от съзнателни решения към подсъзнателно въздействие

Tagged , ,
на горе