ЛЮБОВЕН хороскоп за 26.12.2021-Неделя
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 26.12.2021-Неделя

Любовен хороскоп за всички зодии: Днес чувствителността ще бъде твърде изострена, емоциите буквално могат, да ви разкъсват отвътре. И въпреки че, може да ви бъде доста трудно да решите, дали да ги изразите, хороскопът препоръчва да отворите чувствата си към любимия човек. Днес тялото ви трябва да проговори – освободете натрупаното напрежение, като правите любов, танцувате, ходите на разходка или фитнес.

ДНЕВЕН хороскоп за 26.12.2021-Неделя

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 26 декември: Вашият любовен партньор може да изглежда, че се държи хаотично и объркано, изобщо да не прилича на нормалното му вътрешно аз. Планетарната конфигурация може да ви насърчава, да искате, да се измъкнете сами за известно време. Вместо да се чувствате наранени или разстроени от това, останете за кратко време сами, а вашата половинка ще се завърне още по-влюбена от всякога. Оставете я/го за малко на спокойствие!

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 26 декември: Днешната планетарна конфигурация може да възпламени вашите мисловни процеси, но може да не направи особено много за любовния ви живот. В момента се чувствате много независими и отворени за експерименти, а  мисълта, че трябва да правите компромис или да се съобразявате по някакъв начин, за да поддържате връзката, може да не ви хареса много. Но това може да е само временна фаза, в случай че се притеснявате.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 26 декември: Вие сте по-отворени към неизпитаното и загадъчното, отколкото хората ви признават, а именно в тази нагласа приятелите и любовните заряди може да ви намерят днес. Планетарната конфигурация ви насърчава да се слеете в нови кръгове на познанства, особено ако търсите любов и романтика или дори просто платонично общуване. Бъдете отворени за разговори с хората, към които обикновено не се доближавате.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 26 декември: Днешната планетарна конфигурация създава един вид творческа нагласа във вашия романтичен живот. Въпреки че, най-вероятно сте щастливи във връзката ви, това може да подобри нещата още повече, ако си позволите малко пространство. Ако търсите романтика, не отивайте на някое от обичайните си места – опитайте някъде на съвсем различно място, тъй като това ще ви позволи да срещнете някои много интересни и нови хора.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 26 декември: Въпреки че, обикновено обичате дните ви да протичат с математическа точност и прецизност, може да откриете, че събитията приемат някои неочаквани обрати днес, особено в любовните ви отношения. Подредбата на небесните тела просто не позволява на деня да протече по подреден начин. Може да срещнете някого съвсем неочаквано по обяд и това да промени целият ви план за деня. Кой знае каква изненада ви очаква?

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 26 декември: Може да ви е трудно да устоите на някой, който е изключително прекрасен във вашите очи. Енергията, излъчвана от планетите, ви кара да осъзнаете съвършенството и може да се окажете привлечени от мисълта за това страхотно тяло, за това невероятно излъчване. Но телата не са всичко, както вече сте наясно, така че се опитайте да не бъдете напълно хипнотизирани от това. Не се давайте така лесно на изкушението.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 26 декември: Енергията, излъчвана от планетите, създава перфектната атмосфера за една романтична нощ, особено ако можете да овладеете емоциите си, когато любовният ви интерес, заслепен от вашия чар, завладее разума си над вас. Ще успеете ли да останете хладни и безчувствени, дори и да не искате? Космосът предполага, че може да попаднете във вътрешна битка в този момент. Очаква ви изненада!

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 26 декември: Ако се изкушавате да нарисувате по-идиличен образ на себе си и начина си на живот, за да убедите някого да се среща с вас, може би допускате голяма грешка. Енергията, излъчвана от планетите, може да насърчи тази склонност към преувеличаване, но за съжаление няма да можете да продължите да поддържате заблудата безкрайно; след известно истината сама ще се открие. И все пак, ако някой наистина е привлечен от вас, в такъв случай нещата ще стоят по съвсем благоприятен начин.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 26 декември: Енергията, излъчвана от планетите, може да ви заслепи с очаквания отвъд това, което обикновено смятате за разумно. Въпреки че, обикновено разбирате скрития дневен ред и реалната стойност на всяка връзка, по този повод може да бъдете подмамени да мислите, че това е истинското нещо. Е, може наистина да е истинска любов за няколко часа, но достатъчно скоро реалността ще ви събуди. Бъдете бдителни!

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 26 декември: Понякога се гордеете, че сте твърде цивилизовани, когато сте в компания, за да помислите да се влюбите, а често не разбирате романтичното настроените на останалите. И все пак енергията, излъчвана от планетите днес, може да заслепи очите ви със звезден прах и преди да се усетите, може да бъдете поразени от Купидон. Може да се окажете, че се лутате наоколо със същите онези обожаващи и умоляващи очи, които често не забелязвате!

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 26 декември: Енергията, излъчвана от планетите днес, е особено примамлива. Ако се окажете в ситуация, в която чувствата ви към някой друг надделяват над здравия разум и способността ви да се държите земно и разумно – тогава бъдете внимателни. Но кога някога сте се притеснявали да се придържате към практическата страна на нещата, когато има толкова много забавление? И наистина, кой има право да ви вини за това?

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 26 декември: Днес във въздуха има много звездни мечти. Енергията, излъчвана от планетите, придава много сюрреалистично усещане към всичко. Ако в момента преминавате през някаква дилема във връзката си, това може да не е най-добрият ден да го разрешите. Може да откриете, че губите време за някакво погрешно разбиране и не виждате проблемите в реалната им светлина.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе