ЛЮБОВЕН хороскоп за 24.12.2021-Петък
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 24.12.2021-Петък

Любовен хороскоп за всички зодии: В момента има нещо уникално и магично в любовта и романтиката. Планетарната енергия ви помага да оцените вашите романтични връзки с оглед на това как те могат да помогнат или попречат на напредъка ви към определени цели. Разбира се, вие също сте готови да помогнете на любовния си интерес да получи това, което иска! И така, стига да сте доволни от тази подредба, ще се разбирате добре.

ДНЕВЕН хороскоп за 24.12.2021-Петък

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 24 декември: Има нещо наистина добродушно и сърдечно във вашите взаимоотношения. Астралната енергия днес улеснява отварянето към сродната душа, доверието и добротата. Ако напоследък сте се притеснявали от ниско самочувствие, днес ще се почувствате много по-добре. Ако има някого, когото искате да срещнете, ще можете да намерите смелостта да го направите. Дайте си шанс!

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 24 декември: Астралната енергия на деня извежда на по-горно ниво, част от по-добрите качества във вашата връзка. Това е страхотен ден да направите нещо интелектуално стимулиращо заедно или може би да организирате обяд/вечеря и да поканите добри приятели. Разговорът и доброто настроение ще ви помогнат да се сближите още-повече. Смехът има уникално лечебно качество, което смекчава всякакви защитни нагласи и насърчава сътрудничеството.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 24 декември: Може би причината да изпитвате известна празнота в романтичните чувства е, че в момента в животът ви има прекалено малко място за връзката, която бихте искали да имате или която търсите. Астралната енергия на деня ви дава вяра в себе си и в способността ви да привлечете точният човек. Но най-важното нещо, което можете да направите в момента, е да пренаредите графика си и да отделите време за себе си.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 24 декември: Днешната астрална енергия създава много подходяща атмосфера за романтично общуване с половинката. Това е положително време за всякакви поводи, особено ако се срещате с някого за първи път. Вероятно и самото качеството на разговора особено ви интересува. Ще изглежда така, сякаш споделяте едни и същи мисли, идеи и мнения, но също така може да се разминавате по приятелски начин.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 24 декември: Изглежда, че любовта е много интелектуална афера, особено като се има предвид астралната енергия на деня. Ако посещавате някакво събиране или друг вид академично събитие, не се изненадвайте, ако си останете с повече от щастливи спомени. Някой ще бъде впечатлен от начина, по който мислите и от начина, по който можете да проведете сериозен интелектуален разговор. Наистина сте много впечатлителни!

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 24 декември: Любовта е просто перфектна днес. Небесното влияние насърчава най-доброто, което романтиката може да предложи. Ако вие и вашият партньор (настоящ или бъдещ) сте работили усилено и не сте прекарвали много време заедно напоследък, това би било чудесен повод да направите нещо прекрасно, което връща чувството за истинско приятелство. Вечеря на свещи или кратка почивка заедно може наистина да направи чудо!

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 24 декември: Небесното влияние може да ви накара да се почувствате склонни да фантазирате повече от обикновено. Въпреки че, няма абсолютно нищо лошо в това да мечтаете, трябва да се пазите от това да не бъдете нереалистични в очакванията си към другите. Ако изглежда, че любовният ви интерес не отговаря на очакванията ви, вместо да се чудите защо не, би било полезно да споделите какво точно искате и очаквате.

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 24 декември: Любовта е толкова нереалистична, неземна в момента. Не е, както обикновеното обичайно практическо разнообразие, така че ако излизате на среща за първи път, може да е по-скоро романтична и духовна афера, поне за начало. Качеството на разговора, а не нещо друго, ще направи вечерта успешна.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 24 декември: Днешното небесно влияние прави чудеса с любовният ви живот. Не само установявате, че и двамата споделяте един и същи вид фантазии, но и взаимно откривате, че се радвате на чудесно и приятно общуване, чувство за единство, което ви позволява да знаете какво мисли другият, без да се налага да питате. Използвайте този миг, за да отпразнувате връзката си и благодарността си, че сте един с друг.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 24 декември: Днешното небесно влияние прави любовта като вълшебна приказка. Това е време, в което може да откриете, че копнеете за тази перфектна връзка, тази, която ви изпълва на всякакво ниво. Ако е възможно да излезете на среща, човекът може да изглежда като отговор на най-сърдечните ви мечти, но имайте в предвид, че все пак би било нереалистично да очаквате това да се задържи завинаги, ще има и различни моменти.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 24 декември: Влиянието на небесните тела може да укрепи и задълбочи връзката между вас и вашия любовен интерес. Вие винаги сте много интуитивни, но точно сега тази интуиция е засилена и сякаш сте обединени в някакво мистично единство. Това състояние може да не продължи вечно, но ще бъде дълбоко удовлетворяващо, докато съществува. Повече от всякога можете, да разберете повече един за друг.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 24 декември: Ако се чувствате в настроение да дадете някакви романтични обещания днес или ако последната ви любов изглежда е на ръба да обяви неумиращата си любов към вас, то това може да не е най-добрият момент да вземете нито себе си, нито това твърде сериозно. Небесното влияние означава, че можете да използвате сладки думи на нежност и грижа, без да приемате нищо от това присърце. Съсредоточете се върху това да се наслаждавате на настоящия момент, вместо да планирате неясно бъдеще.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе