ЛЮБОВЕН хороскоп за 22.12.2021-Сряда
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 22.12.2021-Сряда

Любовен хороскоп за всички зодии: Днес късметът в любовните афери ще бъде на страната на тези, които знаят точно какво искат от своя избраник, от живота, от връзките! Хороскопът съветва в този ден да не се срамувате, а да следвате желанията и емоциите си. Слушайте сърцето и интуицията, които ще бъдат точни, не заглушавайте гласа на тялото си – днес вашите мечти и фантазии са готови да се сбъднат, дайте им път! Късметът и възгледите на противоположния пол буквално ще бъдат привлечени от тези, които гледат на света позитивно.

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 22 декември: Понякога дори незначителен аксесоар може значително да промени външния вид, а следователно и душевното състояние, защото вътрешното и външното състояние са взаимно свързани. Не се страхувайте от промените, без значение какви са те – дрехи, нова кола или зелена коса. Всичко това ще бъде забелязано и оценено от представителите на противоположния пол. Според хороскопа, дори малките промени в този ден ще ви направят особено привлекателен и ще ви осигурят заряд за добро настроение.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 22 декември: Това е страхотен ден за любовна атака на Телеца! Днес вие ще можете, да плените сърцето на избраника или избраницата, буквално нахлувайки в неговия (или нейния) живот! Хороскопът препоръчва да изхвърлите страховете и да бъдете на линия, защото в този случай имате шанс, да изпиете едно прекрасно и романтично шампанско. Жената Телец не трябва да се страхува, а да поеме инициативата, а мъжете могат да си позволят някои луди действия.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 22 декември: Много е вероятно Близнаците да искат да бъдат капризна принцеса (принц), изпитвайки търпението на любимия си човек. И ако това е простимо за нежните представители на тази зодия, то мъжът Близнаци в такава роля може да изглежда забавен. Опитайте се да не злоупотребявате с доброто отношение на близките и не изисквайте от тях повече, отколкото могат да ви дадат. Пазете нервите на своите близки, като ги държите далеч от променливото ви настроение, както и от опитите да бъдете капризни.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 22 декември: За вас, Раци, днес ще е страхотен ден! Тези, чиито сърца не са свободни, ще се радват на приказна връзка със своята половинка. Това е ден на взаимни компромиси, тиха романтика и планове за съвместно бъдеще. Ще ви бъде лесно и приятно да фантазирате и мечтаете с любимия човек. Просто, днес ще бъдете по-искрени от всякога. Хороскопът казва, че никакви трудности не могат да ви помрачат радостта в общуването с любимите ви хора тази вечер.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 22 декември: Днес чувствата на Лъва ще бъдат като мехурчета в чаша шампанско: те могат да играят и блестят. Това прекрасно настроение е вдъхновяващо и ще допринесе за късмет във всичко, особено в любовта. Само пожелайте и ще можете, да очаровате всеки. Звездите съветват Лъва да остане позитивен през целия ден и щедро да раздава щастие и на околните. Ако все още не сте решили в кой ден от седмицата да насрочите романтична среща, изберете точно тази вечер. Вие ще бъдете на върха!

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 22 декември: Днес е денят, в който е време да излезете от стаята, за да, както се казва в приказките, „да ви видят хората“. Насочете се накъдето е привлечена душата ви – към претъпкан бар или тих парк. Именно там, Деви, ще можете да намерите необходимото вдъхновение и прилив на енергия, а може би дори да срещне близък човек, с когото да създадете романтична връзка. Има дни, в които само една малка промяна, променя целия ви живот.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 22 декември: Що се отнася до Везните във връзка, вие ще можете да убедите избраника си във всичко, разчитайки не на логика, а само на собствения ви чар. Сладка усмивка и приятен комплимент – и вашият любим човек е готов да се поддаде на всички ваши желания, независимо дали са свързани с романтични планове за вечерта, ремонт на апартамента или пътуване до някъде. Бъдете активни и действайте!

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 22 декември: Днес, Скорпиони, ще трябва да работите усилено, ако искате да намалите напрежението в общуването с любимия човек и да се отървете от пропуските. Звездите от хороскопа съветват днес да обмислите добре думите, действията си и ако е необходимо, да поговорите с избраника си за проблемите, които са назрели в отношенията ви. Ако успеете, да проявите достатъчно дипломатичност, то вие и партньорът ще имате шанса да разплетете целия гордиев възел от проблеми. Мислете, анализирайте и намерете изход дори и от най-трудната ситуация.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 22 декември: Ако дълго сте се колебали да изговорите думи за любов – говорете, ако трябва да изясните отношенията – изяснете ги. Време е за решителни действия и смелост! Звездите ви уверяват, че ако бъдете решителни, днес ще имате голям късмет. Не бива да бягате от несигурни ситуации, не пренасяйте недовършени спорове в бъдещето. Поемете инициативата!

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 22 декември: Хороскопът вещае, че днес ваша съкровена мечта може да се сбъдне. Може би имате в предвид, за изпълнението на стремежите в животът ви или може би ще се сбъдне малка, но затопляща душата прищявка. По един или друг начин, вашият любим човек ще допринесе за реализирането на желанията днес. Всички Козирози днес ще имат шанс да получат подаръци от Съдбата, малки или големи, просто трябва да можете да разпознаете и оцените тяхната стойност.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 22 декември: Днес Водолеите ще се нуждаят от подкрепа от своя любим човек. По-добре е да се откажете от гордостта си, отколкото да таите негодувание. Що се отнася до свободните Водолеи, днес вие ще почувствате особено силно нуждата от близък или любим човек. Не потъвайте в това състояние, разтоварете тъгата си в компанията на добри приятели. Причината не е важна, основното е да излезете от вкъщи, защото ви очаква интересно запознанство.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 22 декември: Днес, Риби, имате шанса да се озовете под обстрела на Купидон: погрижете се за сърцето си, ако то вече е превзето, и свалете бронежилетката си, ако сте готови да се влюбите! Хороскопът уверява, че чувството, възникнало в този ден, може да остане във вас дълги години. Освен това, ще се отличавате с особено специална чувствителност.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе