Любовен хороскоп за 10.11 2021 сряда
Астрология

Любовен хороскоп за 10.11 2021 сряда

Днес любовният хороскоп гласи: Днешният ден е един от най-хубавите за прекарване с любимия човек! Всяка секунда от свободното време прекарана заедно, ще помогне за укрепване на връзката. Освен това, това е страхотен ден за първа среща, особено ако познавате партньора си от дълго време и най-накрая сте решили да излезете от зоната на приятели към съвсем ново и вълнуващо ниво. Опитите за подновяване на старата връзка с „бившите“ или „настоящите“ също могат да бъдат успешни в този ден.

 

ОВЕН

Днес любовният хороскоп за зодия Овен вещае: Днес Овенът ще получи известие, което ще му напомни за миналото: може да бъде обгърна от спомени по минала любов или старата любов ще му се появи лично, напомняйки му за себе си с обаждане или неочаквано посещение. Не се знае доколко тази ретроспекция ще бъде приятна и полезна за Овена, но хороскопът не съветва да се подвеждате от чувството на носталгия. Гледайте към бъдещето и не забравяйте поговорката – „Не можете да влезете в една и съща река два пъти“.

 

ТЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Телец вещае: Днес Телецът упорито не забелязва любовните сигнали, които някой в ​​беда от несподелена любов му дава. Любовният хороскоп подсказва: огледайте се внимателно, може би някой ви изпраща SOS сигнал – Спешно отвори сърцето си! Понякога, за да намерите сродна душа, не е необходимо да отидете далеч – оказва се, че е много близо, но ние не го забелязваме, надничайки упорито в мъгливата далечина. Ако един Телец е в търсене, той не трябва да отказва привидно приятелски предложения – да пие кафе или да отиде на приятна разходка.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци вещае: В животът получаваме това, в което вярваме, а днес Близнаците трябва да вярват, че в любовта ще открият нещо голямо и безкрайно, като Вселената, щастие! Напоследък, ако нещо се е объркало в личния живот на Близнаците, хороскопът ги уверява: днес е прекрасен момент да започнете отначало! Променете отношението си към себе си, повярвайте, че сте достойни за любов и се пригответе да я дадете в замяна, всичко, без да оставяте малко „в резерв“! Усмихнете се на слънцето и започнете с усмивка новият ден, така ще привлечете щастието на своя страна!

 

РАК

Днес любовният хороскоп за зодия Рак вещае: Днес Ракът може да приеме твърде насериозно един невинен опит за лек флирт или приятелски комплимент. Хороскопът предлага да не градите далечни планове за човек, който просто ви се е усмихнал или ви е помогнал приятелски! Днес на Рака, очевидно, му липсва чувството за хумор, лекотата и затова в очите на околните може да изглежда като пън. Не е най-доброто време за романтични запознанства и срещи, но ако те се случат днес, той трябва да си забрани да бъде прекалено сериозен!

 

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв вещае: Днес Лъвът е склонен да отиде далеч в бъдещето в плановете си, без да се консултира с втората си половинка за тях. По този начин той рискува сам да отиде към мечтата! Не забравяйте да вземете предвид мнението на любимия човек по въпроси, касаещи вас двамата. Като цяло е трудно да се говори днес с Лъва: той изглежда като малко магаре, упорито настоява за своето и отхвърля желанията на другите. Хороскопът предупреждава: можете да се държите така с всеки, но не и с тези, които са ви искрено скъпи на сърцето!

 

ДЕВА

Днес любовният хороскоп за зодия Дева вещае: Възможно е днес Девата да усети повишено внимание от страна на лица от противоположния пол, но ще й бъде трудно да намери общ език с тях. Девата днес е изключително сериозна, не се шегувайте с нея! Тя е готова да приеме дори невинни прояви на флирт почти за сексуален тормоз. Хороскопът предлага да се отпуснете малко и да се включите в предложената игра. Това е добър метод за тонизиране!

 

ВЕЗНИ

Днес любовният хороскоп за зодия Везни вещае: Днес е невъзможно Везните да кажат „не“, тяхната харизма и самочувствие ще подчиняват всеки срещнат. Използвайте това временно състояние за положителни неща. Хороскопът уверява, че сега във Везните се разкриват онези качества, като постоянство, способността да отстояват себе си и затова те със сигурност ще убедят любимия човек в своята гледна точка. Искате ли да го подтикнете да вземе важно решение? Време е. Опитвате ли се да завладеете нечие сърце от дълго време? Днес е вашият ден, струва си да направите още един решителен опит!

 

СКОРПИОН

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион вещае: Ако наскоро Скорпионът не можеше или не искаше да обърне внимание на личния си живот, днес ще се случи събитие, което ще го принуди да го направи. Атмосферата се нагрява, възможна е гръмотевична буря! Другата половина ще притисне Скорпиона към стената, за да получи признание от него или да го принуди да направи стъпка, за която той не се чувства напълно готов. Звездите казват, че днес ще трябва да отговаряте на зададените въпроси.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец вещае: За да впечатли любимия човек, Стрелецът днес трябва да мисли не за външния си вид. Според хороскопа на този ден е важно да се покажете надежден и разбиращ, да накарате сродната си душа да почувства, че може да се скрие от целия свят във вашите прегръдки. Сега Стрелецът не трябва да говори за бъдещето, да прави планове, необходимо е да си починете един на друг, да прекъснете този безкраен кръг на ежедневните проблеми. Насладете се на днешния ден и си спомнете най-добрите моменти от миналото.

 

КОЗИРОГ

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог вещае: В любовта днес Козирогът може да бъде предотвратен от прекомерна предпазливост: веднъж изгорен от млякото, той духа водата. Спомняйки си миналия лош опит, Козирогът се страхува да направи крачка в настоящата си връзка, сякаш е замръзнал на прага. Няма как да бъдете наполовина искрен с този, с когото искате или сте решени, да свържете живота си, не можете да му вярвате само на 50%. Ако сте сигурни, че това е вашият човек, не се страхувайте от нищо! Хороскопът насърчава: влюбете се до уши, но без съмнения и без да поглеждате назад!

 

ВОДОЛЕЙ

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей вещае: Категоризирането не е личностна черта, която помага за изграждането на комфортни отношения с любимия човек. Изглежда, че това е очевиден факт, но Водолеят явно го игнорира днес. Хороскопът предлага да не забравяте за нюансите, които споделят желанието да изразите мнението си с откровена упоритост. Ако решите да покажете негъвкавост и желязна воля, както в спорта или бизнеса, то знайте, че любовта умира без компромис! Днес Водолеят не бива да бъде твърде груб със своята половина, той трябва да е по-мек и пухкав.

 

РИБИ

Днес любовният хороскоп за зодия Риби вещае: Основната задача на Рибите за днешния ден е да създадат момент, в който ще могат да усетят пълно единство с любимия човек. Това може да бъде разходка в парка, вечеря в ресторант или просто гледане на филм заедно, прегърнати под едно одеяло – основното е, че влюбените са тук и не бива да се интересуват от нищо друго! Звездите ви съветват и канят да поглезите себе си и своята сродна душа, дори и да няма конкретна причина за това. Такива моменти са необходими за една хармонична връзка, а днес Рибите ще могат да я създадат сами!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе