Сбъднат вторник: ОГРОМЕН КЪСМЕТ на 2.07.2024 за три зодии

късмет през януари 2024
Астрология

Сбъднат вторник: ОГРОМЕН КЪСМЕТ на 2.07.2024 за три зодии

Късмет на 2.07.2024 ще имат три зодиакални знака: Вторник, 2 юли 2024 г., доближава три зодиакални знака до това, което бихме могли да наречем наша истинска цел. По време на този ретрограден Нептун имаме и Меркурий в Лъв, два силни аспекта, които може просто да ни дадат момент на „електрическа крушка“.

Когато открием истинската си цел, често ни отнема много време, за да я постигнем. Ние следваме пътища, които не са непременно предназначени за нас, смятайки, че това е, което „трябва“ да правим.

Но преминаването на Меркурий в Лъв на 2 юли ни показва, че има алтернативен път, който трябва да обмислим, тъй като това може много да е пътят, който ни води към радостта и Късмет на 2.07.2024 – за три зодиакални знака това може да е денят, в който откриваме това, което са тук за.

 

Три зодии ще имат Късмет на 2.07.2024:

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

 

Ако нещо ще ви събуди и ще ви позволи да видите, че това, което трябва да правите, е точно тук, точно сега, това е транзитът на Меркурий в Лъв. Той ви носи Късмет на 2.07.2024. Това не е обикновен ден в живота за теб, Лъв. Всъщност ще се забъркате с нещо през този ден, което ще ви тласне по посока на истинската ви цел.

Въпреки че това може да звучи възвишено и мечтателно, кой може да каже, че това не е нещо, на което сте способни? Особено след като напоследък се чувствате неспокойни и имате нужда от насоки. Ето защо Меркурий в Лъв е толкова важен за вас и ви носи Късмет на 2.07.2024, особено когато наближаваме сезона на Лъв, когато вашата сила идва в своята пълнота.

Това, което трябва да правите във вторник, 2 юли, може да ви накара да разберете веднъж завинаги каква е истинската ви цел и има много голям шанс това да има нещо общо с това да правите другите щастливи. Независимо дали сте на сцената или изнасяте лекции по тема, която помага на хората, или може би работите зад кулисите, за да насочвате другите, вашата цел ще бъде съвсем ясна за вас с помощта на Меркурий в Лъв и Огромен Късмет на 2.07.2024.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Винаги сте били объркан относно мястото си тук на Земята, чудейки се защо сте тук. Вие сте жадували за „истинска“ посока и ще откриете, че всичко, което сте очаквали от себе си, всъщност не се основава на вашето собствено автентично желание. Следването на съветите на другите ви е довело до мястото, където сте в момента, и не чувствате, че живеете своя „автентичен“ живот.

Меркурий в Лъв ви носи Късмет на 2.07.2024 и ви отваря очите и ви показва, че има нещо повече от това да следвате съветите на другите. Само вие знаете какво искате и въпреки че може да сте го набрали през годините, Меркурий в Лъв го събужда отново във вас – и този път вие слушате. Това е начинът на Вселената да каже „следвай мечтите си“. 

Ако искате да разберете каква е истинската ви цел, освободете се от очакванията на другите. Само ти познаваш истинския себе си.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Приели сте етикетите на всички лоши неща, с които всъщност не сте свързани, за да се наречете „това, онова или другото нещо“, но никой от тези етикети наистина не ви описва по отношение на живота ви. Може да не сте сигурни каква е истинската ви цел, Водолей, но по време на транзита на Меркурий в Лъв във вторник определено ще имате Късмет на 2.07.2024 и ще разберете, че има нещо повече от това, което сте изпитали.

Били сте обвинявани, че се самоугаждате, но това, което другите не знаят е, че ако нещо от това е вярно, то е защото търсите нещо, с което да се свържете. Може би се самоугаждате, но това е само защото все още не сте намерили мястото си и отчаяно искате да го намерите. Каква е вашата цел? Може би това ще бъде разкрито по време на Меркурий в Лъв с огромен Късмет на 2.07.2024. 

Силата зад транзита се крие в аспекта Лъв. Под това влияние официално сте уморени да се мотаете в очакване на отговор. След този ден ще преследвате горещо своята истина, което ще ви донесе Късмет на 2.07.2024 представа за това каква е истинската ви цел.

Tagged
на горе