Карта на съдбата и волята: Как да изчислим периодите на спадове и възходи само по датата на раждане

Карта на съдбата и волята
Интересно

Карта на съдбата и волята: Как да изчислим периодите на спадове и възходи само по датата на раждане

Диаграмата на съдбата и волята е нумерологична техника за предсказване на жизнения цикъл. С негова помощ можете да се определят интервалите от време, когато външните сили ще надделеят над вас или, обратно – вътрешната сила и постоянство ще ви помогнат да преодолеете обстоятелствата и да подредите живота си.

Съдбата и волята: Какво е това?

Всеки човек живее в съответствие с общоприетите морални и държавни закони. Но също така, пътят на живота се оформя и от някои външни обстоятелства и фатални сили. Това явление обикновено наричаме Съдба.

Всеки човек обаче е надарен от Бог със своя вътрешна сила, дух и воля, които да му помогнат да преодолее трудностите и превратностите.

Но да не забравяме и за цикличността. Периодите на упорита работа отстъпват време на почивка и съзерцание, когато човек трябва да се доверява повече на висшите сили и да се стреми да бъде в унисон с потока на собствената си Съдба.

Методът „Карта на съдбата и волята“

Този метод се основава на питагорейската система, която е в основата на цялата нумерологична наука. Древногръцките учени са изчислявали графика на живота на човека, в зависимост от датата на неговото раждане.

Графиката на волята и съдбата представлява всъщност координатна система, върху която точките се подреждат от датата на раждане и маркират етапите на възходи и падения в живота.

С негова помощ можете предварително да разберете по кое време трябва да бъдете търпеливи и да положите усилия за преодоляване на външни обстоятелства и кога е по-добре да се отпуснете и да се подчините на енергийните потоци и силата на външните обстоятелства.

Няма никаква мистика

Не бъркайте графиката на волята и съдбата с гадаене или мистично предсказание. Тази техника е изградена върху прецизни математически изчисления и надеждността на резултатите от нея е проверена чрез анализ на жизнения път на стотици хора.

Как да си направим графика на съдбата и волята по дата на раждане?

Графикът на съдбата и волята винаги се изчислява за период от 0 до 72 години. Това не означава, че човек ще доживее само до тази възраст, просто тогава жизненият цикъл ще започне своето отброяване отначало.

Нумеролозите препоръчват да се чертаят диаграмите на волята и съдбата с моливи с контрастни цветове, за да е картината по-ясна и по-разбираема.

Изчисляване на показателите

За да съставите графика на съдбата, трябва да направите следните неща:

На лист хартия напишете датата си на раждане (03/12/1985).

След това вземете месеца и деня на раждане и ги умножете  по годината.

1203×1985 = 2387955

Ако полученото число съдържа „0“, го променете на „1“. В този случай няма „0“, така че броят остава непроменен.

Всяка цифра от получения код съответства на силата на влиянието на съдбата в съответния 12-годишен период от момента на раждането ви.

Сега следва да нарисувате система от две координатни оси, първата от които, хоризонталната, съответства на периодите от живота на човек (0, 12, 24, 36, 48, 60, 72), а вертикалната се състои от 9 дивизии, показващи степента на проявление на висши сили в съдбата.

На вертикалната ос маркирайте последователно всички точки от полученото число: (0; 2), (12; 3), (24; 8), (36; 7), (48; 9), (60; 5) , (72; пет).

Кривите на волята и съдбата чертайте различни цветове. В някои точки диаграмите ще бъдат свързани, някъде едната ще се издига върху другата. Всички тези подробности играят важна роля в дешифрирането на получените резултати.

Карта на съдбата и волята

Как да дешифрирате резултата?

Прогноза за дата на раждане

Ако прекъснатата линия на волята е под линията на съдбата, това означава, че в този период от живота външните обстоятелства и свещените енергии са толкова силни, че човек ще трябва да работи усилено, за да ги преодолее.

Ако разликата между кривите е голяма, тогава нумеролозите препоръчват да се примирите със своята съдба и да продължите с течението на живота, като напълно се доверите на мъдростта на висшите сили. Колкото по-силен е опитът да се върви срещу съдбата, толкова по-тежки ще бъдат нейните уроци.

 

По време на периодите, когато волята се издига над съдбата, човек изпитва невероятен прилив на жизненост и енергия. Това му позволява да постига целите си със собствен труд. Дори ако целият свят е против плановете му, човек пак ще уреди живота в съответствие с желанията си. И даже резултатът ще надмине всякакви очаквания.

Точките на пресичане на линиите на волята и съдбата показват критични моменти, когато е необходимо да се скриете и да не предприемете никакви активни действия. По-добре е да отложите смяна на професията, преместване в нов апартамент или сключване на брак.

Когато волята и съдбата съвпадат и вървят заедно, такива периоди се наричат ​​„Пътят на монаха“. По това време човек разбира, че не бива да се противопоставя на съдбата си и напълно се подчинява на нейната воля. В това състояние той може да изпълнява смели планове, да постига най-амбициозните цели.

Тълкуване на числата на картата на волята и съдбата

0 – Труден жизнен етап

„0“ – това число означава труден жизнен етап, когато човек най-спешно се нуждае от подкрепа от близките си. Апатията, депресията, болестите, изтощението и провалът са много близо. Продължителната поредица от неуспехи поражда песимистични мисли. Нулата е времето за отработване на кармични дългове, прочистване на душата от всичко ненужно и повърхностно. Можете да минимизирате възможните загуби чрез дълбоко осъзнаване на вашите минали действия и дела.

1 – Възстановяване след труден жизнен период

„1“ – тази цифра показва възстановяване след труден жизнен период. По това време човек чувства своята безпомощност, неувереност в себе си, дисбаланс. Той зависи от другите, ядосва се и се дразни дори от най- малките неща. Трябва да се бори за правата си, да работи усилено, за да получи поне надежда за щастие. Хората, чийто символ 1 символизира детството, често израстват в неработещи семейства с един родител, заобиколени от бедност и насилие.

2- Уверено изкачване

Трудно, но уверено изкачване започва с числото „2“. Рецесиите и повишенията на жизнената енергия се заменят взаимно. Въпреки всички перипетии, човек потъва в спокойствие, което му позволява да предсказва и предотвратява всякакви неприятности навреме.

3 – Врата към по-добър живот

„3“ – това число може да се нарече врата към по-добър живот. На този етап човек изпитва вътрешна борба на възгледи и интереси. Най-добрите помощници са гъвкавостта и изобретателността, което ви позволява да поддържате баланс между лично и обществено благо, духовен растеж и материално благополучие. Постепенно човек придобива социални връзки, кръгът на приятелите му се разширява, бизнес активността набира скорост.

4 – Постоянство и стабилност

„4“ е времето на постоянство и стабилност. Навиците, нагласите и поведението вече са установени и човекът не иска никакви промени. Положението му в обществото, семейството и професията е разбираемо и приемливо. В случай, че „четворката“ следва период на по-високи числа, тоест линията намалява, можем да говорим за загуба на вяра в себе си и енергиен спад.

5 – Времето на риска

„5“ – времето на риска, когато всеки избор на човек може да завърши с необуздано щастие или крах на всички надежди. В такива моменти има желание да поставите всичко на линия, за да получите много повече. Ако „петицата“ следва по-малките числа, тоест графикът се повишава, тогава човекът чака подарък на съдбата: печеливша работа или среща със своята сродна душа. Ако, напротив, „петицата“ идва след голям брой, вероятни са разногласия в семейството, развод и загуба на работа.

6 – Период на хармония

„6“ е период на хармония на човека с неговия вътрешен свят, природа и общество. Животът му е модел за подражание. Всяка цел, поставена по това време, е в съответствие с вътрешните етични принципи. Ако „шестицата“ на графиката е повдигащо число, семейното благосъстояние непрекъснато ще расте. Ако „шестицата“ има рецесия, трябва да обърнете повече внимание на финансовата си политика.

7 – Пробуждане на откривателския и изследователския дух

„7“ – на този етап духът на изследовател и откривател се пробужда в човека. Той може да бъде увлечен от духовни практики или научна работа. Ако „7“ на графиката е в спад, препоръчително е да обърнете внимание на отношенията в семейството. Ако след „седмицата“ графиката се покачи, ще засилите социалните си връзки.

8 – Богатство и просперитет

„8“ е период на богатство и просперитет. Бизнесът ще върви нагоре, доходите ще растат и неочакваните разходи ще започнат да се възприемат като ежедневни и напълно в реда на нещата. Човек получава впечатлението, че парите сами падат от небето в джоба му. И това усещане ще нарасне само ако след „осмицата“ настъпи възходът. Ако „осмицата“ в графиката следва „деветката“, трябва да намалите малко пламъка си и да оформите финансова „възглавница“, тъй като съдбата може драстично да промени плановете за вашето материално благосъстояние.

9 – Сбъдване на мечти

„9“ е времето за сбъдване на една мечта. Човек напълно осъзнава своите способности и таланти, постига успех във всяко начинание и е на върха на своето физическо и интелектуално развитие.

По материали от чуждия печат

Tagged , , , ,
на горе