9 начина как да привлечете изобилие в живота си

9 начина как да привлечете изобилие в живота си
Психология

9 начина как да привлечете изобилие в живота си

Чудили ли сте как да привлечете изобилие в живота си? Вероятно сте забелязали, че някои хора, които познавате, изглежда имат повече позитивизъм в живота си от други. Преливат от доброта и изобилие. Гледайки ги, се чудите: „Каква е тяхната тайна? Те имат толкова страхотен живот. Искам и моят живот да бъде по-добър.“

Може би си мислите, че хората, които изглежда имат толкова много духовно, физически и емоционално, са просто късметлии. Хубавите неща просто им се случват. Въпреки това, страхотни неща могат да се случат и на вас и има конкретни действия, които можете да предприемете, за да привлечете положителност и да поканите повече просперитет в живота си!

Опитайте тези стратегии, за да въведете по-голямо изобилие в живота си :Искате да преминете от нагласата за липса към по-изобилно мислене? Ето няколко мощни ежедневни практики, които ще ви помогнат да култивирате мислене за просперитет и да привлечете богатство в живота си.

Ето няколко стъпки как да привлечете изобилие в живота си:

1.Живей чрез пример

изобилие
9 начина как да привлечете изобилие в живота си снимка: pixabay

Изобилие не е нещо, което можете да натрапите на някого. Това е нещо, което трябва да откриете.

Като се има предвид това, един от най-добрите начини да покажете на този свят, че сте готови за най-големия си просперитет, е просто да започнете да живеете като вас. Позволете си да откриете красотата на изобилието и след това живейте според него. Не карайте света да ви го натрапва.

И след като го направите, помогнете на другите да направят същото. Запомнете: Само защото сега знаете за по-висока форма на изобилие и поток, не означава, че всички останали ще го получат. Така че най-добрият начин да помогнете на другите да споделят изобилието, което сте открили, е просто да дадете пример.

Станете магнит за позитивност и благодарност. Внесете вяра и доверие в ежедневните си взаимодействия. Водете с любов и благодат, знаейки, че винаги ще бъдете добре. Покажете на другите как изглежда да вярвате, че на този свят има достатъчно за всички.

Подравнете начина, по който мислите, действате и се появявате в този свят с вяра в просперитета – защото тогава можете да станете истински щастливи и свободни.

2.Инвестирайте в други

изобилие
9 начина как да привлечете изобилие в живота си снимка: pixabay

Друг начин да живеете чрез пример е като инвестирате в другите. Потокът на изобилие е цикличен; колкото повече даваш, толкова повече получаваш. Като показвате на другите, че са ценни – и си заслужават вашата инвестиция на време, любов или пари – вие помагате да се отвори капацитетът им за просперитет. Този вид вяра и принос ще се върнат при вас.

Всъщност можете дори да правите неща, за да покажете на Вселената, че допринасяте за потока на изобилието. Например, дайте бонус на вашия екип и след това дайте един и на себе си. Вие давате пример и инвестирате в другите. Вие правите нещо, което символизира вашата колективна стойност.

Твърдо вярваме в това да оставим парите да текат и да ги използваме, за да инвестираме в себе си, семейството си, екипа си и общността си. Инвестирайте в хора, които не могат да направят сами. Живейте с просперираща нагласа и позволете на това да ви води към благославяне на другите. Така каните истинското изобилие в живота си, за добро.

3.Развивайте истинска благодарност

изобилие
9 начина как да привлечете изобилие в живота си снимка: pixabay

Има причина всички да говорят за магията на ежедневната практика на благодарност. Вибрационно, това ви подравнява отново с усещането, че имате достатъчно. Поставя ви в пространство, където мислите за това, което вече имате, което от своя страна ви отваря да имате повече. Така че нека се задълбочим в практиките на благодарност.

Да, започването на деня с изброяване на 3-5 неща, за които сте благодарни, е чудесен начин да влезете в проспериращо мислене. За много хора обаче това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Когато опитате това упражнение за първи път или дори първите 100 пъти, може да се почувствате добре в началото и след това бързо да загубите блясъка си.

Номерът е значението, което влагате зад него. Трябва да го мислиш дълбоко всеки път. Не можете просто да преминете през движенията с този. За да ни помогне да направим това, добавяме малка стъпка към типичния списък с благодарности. След всеки елемент се запитайте защо сте благодарни. След това напишете причината. Това ви помага да се свържете с красотата в живота си, вместо просто да я броите, сякаш правите инвентаризация на благодарността. Това ще ви помогне да внесете изобилие в живота ви.

4.Променете начина си на мислене.

изобилие
9 начина как да привлечете изобилие в живота си снимка: pixabay

Реализираните хора живеят в свят на изобилие. Други живеят в свят на ограничения.

Някои хора смятат, че в света няма достатъчно неща за обикаляне. Те идват от мислене, основано на страх . Техните отговори са „или/или“, но никога „и двете“. В мисленето на този човек те търсят сигурността над любовта, безопасността преди себеизразяването и защитата над възможностите.

Но можете да се научите да разбирате, че с малко креативност, желание да бъдете нетрадиционни и отворен ум, те могат да имат и двете. Когато изградите живота си върху „И двете!“ манталитет, ще видите възможности , за които някога сте били слепи.

5.Изградете овластяваща реалност.

изобилие
9 начина как да привлечете изобилие в живота си снимка: pixabay

Вие създавате своята реалност точно сега. Но има вероятност да не сте много умишлени относно реалността, която създавате. Реалността е субективна; ако осъзнаете, че това е конструкция, ако осъзнаете, че избирате да вярвате в нещо, тогава можете да изберете да вярвате, че можете да направите нещо по въпроса.

Запишете вярванията, които имате за себе си. От едната страна избройте нещата, които ви дават сила и ви движат напред. Нещата, които те правят по-уверен, които ти дават смелост и дързост да продължиш напред. От другата страна избройте нещата, които ви демотивират или унижават и ви отдалечават от целите ви.

Можете да изберете да вярвате в неща, които ви дават сила , и можете да изберете да игнорирате нещата, които ви движат назад. Всичко е конструкция. Изградете своята реалност, за да внесете изобилие в живота си.

6.Осъзнайте своя потенциал.

изобилие
9 начина как да привлечете изобилие в живота си снимка: pixabay

Прекрасното нещо на потенциала е, че той може да надгражда върху себе си. Ако можете просто да накарате снежната топка да се търкаля, енергията на движението ще поеме.

Помислете за момент за хората, които уважавате. Защо им се възхищавате? Вероятно сте привлечени от тях, защото са пълни с реализиран потенциал . Когато видим хора, упражняващи този вид енергия, това ни принуждава да се приближим до тях и да станем част от това, което правят.

Така че днес имате избор. Ще седите ли на върха на хълма и просто съзерцавате възможностите си? Или ще се бутнете малко и ще се спуснете по този хълм, преобръщайки препятствията, които стоят на пътя ви? Осъзнайте своя потенциал, за да внесете изобилие в живота си.

7. Ангажирайте се да живеете мечтите си.

След като се ангажирате да живеете мечтите си, клепачите, които заслепяват очите ви, ще се вдигнат. Един напълно нов свят ще се отвори пред вашия поглед. Ще внесете изобилие в живота си.

Ще забележите възможности, които са били в обсега ви през цялото време, такива, на които вашето съзнание просто не е обърнало внимание. Фундаменталната промяна, която се случва, е вашата самоличност . Това е точката, от която няма връщане. След като тази промяна се случи, целият ви свят се променя.

Нищо не става невъзможно за вас.
Единствените ви ограничения са вашето съзнание, което бързо се разширява.
Каквото пожелаеш, бързо става твое, защото виждаш това, което повечето хора не виждат.
Сега, когато можете да го видите навсякъде, вие спринтирате.

8.Спрете безсмислените покупки.

изобилие
9 начина как да привлечете изобилие в живота си снимка: pixabay

Дайте си обет да избягвате натрапчивото купуване на следващата нова джаджа. Ако винаги искате най-новия артикул на пазара, погледнете в себе си и вижте за какво става дума. Освен това си припомнете всички „неща“, които сте натрупали и които не използвате. В крайна сметка те бяха едно време следващото ново нещо.

* Отделете малко време, за да разберете как се чувствате, когато искате да купите нов артикул. Признайте, че ще попречите на усилията си да поканите изобилие в живота си, ако продължавате да харчите пари лекомислено за произволни неща.

9.Запитайте се от какво имате нужда в живота си в момента.

Научете се да правите разлика между „желания“ и „нужди“. Ако го направите, ще откриете, че всъщност е нужно много малко, за да живеете добър живот с цел и изобилие. Когато се научите да определяте кога наистина се нуждаете от нещо, ще изпитате повече увереност в собствените си способности да донесете изобилие.

Може да се изненадате да научите, че за да поканите изобилието в живота си, можете да следвате някои доста прости стъпки. Няма магическа тайна за щастието. Всеки може да го култивира.

Когато започнете истински да цените притежанията си и да се грижите за дома си, ще откриете, че обичате своя свят и обстоятелствата си повече от всякога. Умът ви ще бъде в хармония с изобилието и ще привлече повече от същото. Ще започнете да живеете живота в изобилие, за който винаги сте мечтали!

Следвайте тези стъпки, за да внесете изобилие в живота си ! Вдъхновение за вашия успех!

Tagged , , ,
на горе