една среща е успешна
Любов и партньорство

Как да разберете, че една първа среща е успешна

За да сте сигурни, че една среща е успешна, то трябва да сте усетили някои специални моменти по време на комуникацията с човека срещу вас. Първата среща може да ви се стори доста дълга, защото има много подводни камъни, които да провалят всички ваши опити да опознаете човека, с който сте излезли. Когато първата среща е успешна, със сигурност ще има втора. Това може да бъде сигурен знак за развоя на прекараното време с въпросния човек, който може би виждате за първи път.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Какво ни носи невиждана мощ в Китайската Нова година на Дървения дракон?

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

За повече подсказки можете да погледнете следващите фактори, за да знаете, че срещата ви е успешна.

Следване един друг в социалните медии

В днешно време е много разпространено да следвате близките си в социалните мрежи. Ако срещата ви не мине добре, той няма да иска да сте в социалния му кръг, което означава, че няма да бъдете добавени към приятелите му в социалните мрежи. Ако обаче той започне да ви следва в своите социални медии и вие също го направите, това означава, че и двамата сте заинтересовани да поддържате връзка помежду си и срещата е успешна. С прости думи, това означава, че срещата ви е минала доста добре.

Без оправдания за бъдещи срещи

Един от признаците, че това е била добра първа среща, е, че на никой от вас не се е налагало да търси извинение, за да отложи срещата. Много пъти, когато на хората не им се налага да се наслаждават на срещата си, те си намират оправдания от рода на „Зает съм следващата седмица“ или „Не търся нищо сериозно в момента“. Ако случаят с вас двамата не е бил такъв, това означава, че и двамата сте прекарали страхотно времето си заедно и срещата е успешна.

втора среща, е успешна
Как да разберете, че една първа среща е успешна

Искряща химия

Един от важните признаци, че първата среща е минала добре, е, че между вас двамата е имало нечувана химия. Не е необходимо да се налага да ставате интимни в края на срещата, защото химията проличава и в начина, по който седите и разговаряте помежду си. Може би е имало интензивен поглед в очите или потупване по раменете. Ако е имало химия, това означава, че срещата ви е успешна.

Говорихте за специалните хора в живота си

Една щастлива двойка се познава отвътре. Ако на първата ви среща сте разказали за приятелите, семейството и социалния си кръг, това може да означава, че и двамата се чувствате много добре един с друг. Говоренето за специалните хора в живота може да е знак, че те ви искат в живота си и виждат красиво бъдеще с вас.

Водите дълги и задълбочени разговори

Може би вашата половинка е говорила за спомените си от детството или за мечтите и стремежите си. Не всички обичат да се впускат в дълбоки разговори на първа среща, но ако го правят, това може да означава, че са готови да споделят уязвимата си страна с вас. Това е знак, че срещата ви е успешна и можете отново да имате такава.

Приятелите ви са ви вдигнали палци

Много пъти сме заслепени от любовта дотолкова, че не можем да отворим очите си и да видим добрите и лошите неща в партньора си. В такива случаи близките ни хора могат да ни помогнат много с мнение дали срещата е успешна. След като срещата приключи, можете да обсъдите всичко с най-добрите си приятели и да видите как ще реагират. Ако ви дадат палец нагоре, това е добър знак. При това човек трябва да приема всичко, което приятелите му казват, с малко съмнение. В края на краищата, на срещата сте били вие, така че се вслушайте в съветите на приятелите си, но следвайте това, което ви казва сърцето.

И двамата изглеждахте заинтересовани да опознаете хобитата на другия

На този свят няма двама души, които да са еднакви. Няма нищо лошо, ако имате различни хобита, симпатии и антипатии. Важното тук е колко много сте искали да научите за различията помежду си и да ги накарате да работят. Ако половинката ви е искала да научи повече за вас и ви е разказвала за себе си, това може да е признак, че срещата е успешна.

дали една среща е успешна
Как да разберете, че една първа среща е успешна

Направихте много снимки заедно

Ако и двамата сте щракнали много снимки по време на вашата среща, това е знак, че сте били спокойни и сте се чувствали комфортно един с друг. Това също така означава, че сте искали да запечатате красивия момент и може да е показател за още много снимки, които ще се появят.

Вижте още:

5 начина да съчетаем червено в облеклото

Малките тайни на идеалните двойки

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Какви плодове пасват най-добре на зодията ви

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Tagged ,
на горе