Дневен хороскоп за 20.07.2021 вторник
Астрология

Дневен хороскоп за 20.07.2021 вторник

  1. Овен
  2. Днес нетипично за вас, вие ще сте тези, които ще търсите мярката ба нещата. Това ще ограничи дискусиите между приятели, и идеализмът, винаги преувеличен във вашия знак, който ви кара да заемете твърде силни позиции, днес ще бъде укротен. Тема в семейството ще е нещо много конкретно: вашите луди покупки.

Телец

 

Днес приятелите, които винаги са оптимисти, ведро ви окуражават. Меркурий също ви облагодетелства, което ви обещава интересни разработки, печеливши контакти и бързи движения. Промяната на отношението ви към дадено нещо, ще ви направи победител в ситуацията.

 

Близнаци

 

Луната в опозиция по-скоро неприятна за вас, днес предотвратява да не прави твърде много глупости наведнъж. Истинският проблем е, че днес ще получите много, но и ще ви се отнеме много. Може да ви оставят тежестта да управлявате пари независимо от вашите способности.

 

Рак

 

Днес комуникациите ще ви се отдават изключително добре. Това ще ви помогне в работата, в къщата и в разговорите с приятели.

 

Лъв

 

Денят започва обещаващо, вместо това … ви запазва само трохички за накрая … това не е приятно за Лъвовете с благородни навици. Много неизвестни в работата само за няколко часа. Поне с това можете да се оправите.

 

 

Дева

 

Работохоликът у вас днес не прави нищо друго, освен да ви насърчава да работите. Малките семейни кавги нямат силата да ви натоварят психически и да попречат на перфектното разбирателство с партньора. Добри времена с приятели в града или на почивката.

 

Везни

 

Пътувания, интервюта или ангажименти за работа, или социални контакти, всичко ще върви гладко, може би малко по-бавно от очакваното, но както казват: „всичко е добре, когато завършва добре“! Няма какво да се оплаквате от вашата производителност, насърчавани от поредица от събития, които вървят по правилния път. Чрез смелост, осъзнавайки двойно повече, отколкото бихте в нормални времена.

 

Скорпион

 

Основното нещо днес е да знаете как да парирате ударите. Обичайната конкуренция между доброто и лошото у вас; в един момент сте привържениците на космическата хармония, но след това, сякаш се стремите да я унищожите.

 

Стрелец

 

Спокойствие в семейството, макар в противоречие с обичайното, че днес няма да говорите много, от друга страна апетитът ви е много силен … разбира се, ако в кухнята има магьосница или магьосник, той ще бъде задоволен! Напрежение в работата с оглед на значителни промени, но щом направите първата стъпка, ще се с още няколко лева повече в своя джоб в края на месеца.

 

Козирог

 

Може сте раздразнени заради безразсъдните разходи, които сте направили още в началото на седмицата. Бъдете спокойно, защото господарят на комуникацията и на добре казаната дума, е с вас, което може да ви отведе много далеч в работните сделки. Добри в правните и бюрократичните въпроси, но както винаги, организацията няма да бъде вашата сила.

 

Водолей

 

Днес ще бъдете в неутрално настроение, клонящо дори към нулата. Това ще ви помогне, защото и в работата ще има напрежение, и в семейството. По-добре, обаче ще се чувствате на работата си, където ще получите комплименти, които ще повдигнат вашето самочувствие.

 

Риби

Колко е добре с великия Юпитер – звездата на късмета – в знака. Имате шанс да сключите мир както със света, така и със себе си. На всичко отгоре ще се разрешат спорове, ще има добре подбрани ходове, малки победи, невероятни срещи и пътуване, което ще ви направи щастливи.

Tagged ,
на горе