Дневен хороскоп за 2.10.2021 събота
Астрология

Дневен хороскоп за 2.10.2021 събота

 

Овен

Продължете да бъдете супер любим зодиакален знак. Макар да има хора, които ще се възпротивят на тази идея, този уикенд ще бъдете в такова настроението, че ще го покажете и на тях.

 

Телец

Небето се променя и вие го осъзнавате все повече и повече, ден след ден. Трябва да запазите спокойствие дори да видите искри на хоризонта.

Близнаци

Съботата ще ви донесе красива развръзка на проблем, който е бил налице много дълго време и завиден дух на общителност. Ще знаете как да го приложите и на практика.

Рак

Определено хармоничен график на планетарните транзити на този ден, както на активно, така и на емоционално и възприемащо ниво. Това ще ви донесе възможност за спокойни събота и неделя, с много добра почивка.

Лъв

Благодарение на Марс в дълъг и упорит транзит в приятелския знак Везни, вие се озовавате в отлично психофизическо състояние, с което ще започнете голяма промяна в настоящето си.

Дева

Почти всички планети за вас днес са добре разположени. Това ще ви донесе много емоционални преживявания с добра развръзка. Внимавайте обаче, съботата и неделята са и за почивка.

Везни

Вашата психофизична форма е ослепителна, благодарение на Венера във вашия зодиакален съсед. Въпреки тежките моменти през изминалата седмица, съботата и неделята са на ваше разположение за любимите ви неща.

Скорпион

Планирайте действията си в дългосрочен план, но не се паникьосвайте. Естествената ви склонност да се наслаждавате на това, което животът предлага, ще достигне значителни нива днес.

Стрелец

Астрален небосвод, който ви носи в съвършена физическа форма и в жива умствена и духовна форма.  Ще откриете неочаквани страни на хората около нас. Това е ден на изненади. Умът ви е изпълнен с нови идеи.

 

Козирог

Може да имате известно намаление на вниманието днес, но вие сте много добре в състояние да управлявате неочакваното с несравнима твърдост.

Водолей

Днес ще ви е трудно да останете сериозни и рискувате да говорите твърде бързо. По-голямата част от енергията ви ще бъде използвана в дискусии с хората около вас. Това ще ви помогне да си възвърнете подкрепата.

Риби

Определено положителен отговор на планетарните транзити, който ви позволява да се чувствате в състояние на психофизическо благополучие, което не сте изпитвали дълго време. Това идеално състояние ще ви позволи да бъдете много умели да премахнете всички проблеми от вас.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе