близнаци-хороскоп за месец ноември 2023
Астрология

БЛИЗНАЦИ-хороскоп за юли 2023

Близнаци-хороскоп за юли 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака на Близнаци? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития през касаещи първия летен месец – точна астрологична прогноза. Близнаци-хороскоп за юли включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.

ОВЕН-хороскоп за юли 2023

ТЕЛЕЦ-хороскоп за юли 2023

Близнаци-хороскоп за юли 2023: обща прогноза

близнаци-хороскоп за юли 2023

Близнаци, отложете инициативите и предложенията, не вземайте важни решения, останете в сянка и наблюдавайте, а раждащите се идеи запазете за следващия период. Поддържайте нормални отношения с всички, не обсъждайте никого зад гърба му. Като цяло би било хубаво да си вземете почивка в средата на юли. Най-важното сега е да си осигурите добра почивка, да приведете чувствата в хармония и да изпълните живота с радост. Винаги помнете това, дори и на работа. Тя, както знаете, няма да избяга в гората.

Вашата мотивираща мисъл за месеца: „Животът е прекрасен“!

Близнаци-хороскоп за юли 2023: здравен хороскоп

Близнаци, енергията на звездите ще се отрази положително на здравето ви. Интуитивно ще изразходвате толкова енергия, колкото е необходимо, за да можете да се поддържате в добра физическа форма и емоционален баланс. И все пак се опитайте постоянно да наблюдавате вашето благосъстояние, не прекалявайте с храната, отказвайте се от алкохолни напитки, особено в горещите дни.

Близнаци-хороскоп за юли 2023: любов и взаимоотношения 

месечен хороскоп близнаци

Близнаци, на любовния фронт е време за трансформация. Отношенията с близките ще се стоплят, ще настъпи дългоочакваната хармония. В по-голяма степен това се отнася за семейството и Близнаците, които са определили своите привързаности. Създават се благоприятни условия и за подобряване на дома или ремонт на апартамент. Освен това всички тези събития ще се състоят в атмосфера на любов и радост.

За свободните Близнаци звездите предричат ​​красив романс, който може да започне в средата на юли на почивка или на пътуване. И дори да се окаже краткотрайно, това няма да ви разстрои твърде много, тъй като ще станете по-уверени в своята привлекателност, което ще се отрази положително на личния ви живот в бъдеще.

Близнаци-хороскоп за юли 2023: финансов и работен хороскоп  

Близнаци, не се очертават спешни работи, извънредни задачи, непланирани събития и т.н. Използвайте почивката, за да почистите работното място, да прегледате документите, да завършите задачите, които сте били оставили за по-късно. Не е подходящият момент да си търсите нова работа. Но, ако имате спешна нужда от пари, можете да получите еднократна работа, която ще ви помогне в създалата се ситуация. В краен случай можете да разчитате на благородна помощ от приятели, на които някога също сте помогнали в трудна ситуация. Според всички изчисления в края на юли се очакват добри парични постъпления.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

„Има различни видове очаквания: има отварящи очаквания, но има и потискащи очаквания. В първия случай сърцето чака, но във втория „Азът“, Азът, чака. Сърцето, само то може да бъде изпълнено с очаквания. Само сърцето не крещи: „Чакам!“ Но да очакваш със сърцето, вече означава наистина да очакваш. Има много радост в подобно чувство. Древните са го наричали диригент. Има момент на спокойствие преди пристигането на върховния пратеник.

Таро-прогноза за зодия Близнаци – юли 2023

Вашата юлска карта, Луната, предвещава период на нестабилно настроение и несигурност. За да продължите напред, ще трябва да преодолеете много на подсъзнателно ниво. Ще започнете да забелязвате как вкоренените модели влияят на поведението ви и нещо от миналото се крие зад външната страна на събитията от настоящето. Но това, което преди е било невидимо или тайно, ще стане очевидно. Ще се открият блестящи перспективи за разкриване на таланти в литературата, живописта, актьорството, психологията или психотерапията. Слушайте интуицията, не пренебрегвайте предчувствията, анализирайте сънищата.

Близнаци-хороскоп за юли 2023: астрологичен съвет 

близнаци-хороскоп за юли 2023

Близнаци, според звездите, това е време за общуване, удоволствия и взаимноизгоден обмен. Късметът вече е на път. Не се поддавайте на тъгата и култивирайте добро настроение в себе си. Поддържайте приятелски отношения с хората около вас, не пренебрегвайте съветите на приятели. Внимавайте за речта си, не говорете лошо за никого. Сега е много благоприятен период за всичко свързано с търговията. Не се притеснявайте за това, което не можете да промените и поправите. Бъдете спокойни: щастието е навсякъде около вас, дори и в най-малките неща.

БЛИЗНАЦИ-хороскоп за юли 2023 12 растения в градината според всяка зодия

Tagged , , ,
на горе