астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 9 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Помислете кой е най-важният проблем, който трябва да разрешите? Вероятно всеки от нас е чертал някакъв план дълго време, който е чакал подходящия момент, т.е. днес.

Можем ли да променим светът около нас, ако само променим отношението и възприятието си към него?

infomax-logo-50-15-HW Пентагонът обяви още 600 милиона долара военна помощ за Украйна

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Всяко препятствие, което преодолявате е мост по пътя към вашето себеутвърждаване и издигане на по-горно ниво. Оценете препятствието, защото то ще ви даде сили, когато се устремите към успеха, смело да се изправите срещу пречките.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Приливите и отливите са толкова нормални, колкото и възходите и паденията в живота. Важното е да запомните, че колелата на съдбата винаги се въртят и затова всички ваши мечти и желания могат наистина да се сбъднат. Гледайте на разочарованията като на ценен опит.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Естествено имате право да правите това, което искате, но звездите ви съветват да не бързате с решенията. Често в живота се случва така, че е по-добре да се движите по течението, отколкото срещу него. Преценете плюсовете и минусите, преди да поемете по даден път.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Ако имате усещането, че е настъпило време за честни и откровени разговори, значи днешният ден е подходящ, дори за изразяване чрез писмено слово. Може да искате да разкажете история или да запишете най-съкровените си мисли.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Време е да си поставите ясни цели. Не за следващата година, а за няколко години напред. Ако сега сте очаровани от някаква работа или има някакъв интересен проект, отделете му максимално внимание, инвестирайте себе си в него. Може би именно стъпката сега ще бъде решаваща в бъдеще.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Не съмнявайте в силата и потенциала си. Време е да излезете от зоната си на комфорт и да действате. Израстването е възможно само чрез нарушаване на собствените нагласи и импровизация. Не забравяйте, че човек не винаги е в състояние да оцени ситуацията.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: В момента около вас има повече хора, които се опитват да ви кажат, че „домът е важно място“. Вслушайте се в тях, позволете си да приемете цялата любов и нежност, които са нахлули в живота ви. Звездите са убедени, че вие заслужавате най-доброто.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Въпреки, че все още не сте получили това, което искате, то вече е близо. Всичко, което е необходимо сега, е да продължите да работите и да бъдете търпеливи. Но не стойте срещу течението, опитайте се да се съпротивлявате на препятствията възможно най-малко.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Най-доброто нещо, което можете да направите в момента, за да подобрите живота си, е да продължите да живеете и да продължите напред. Ако ви се струва, че трябва да си тръгнете отнякъде – действайте. Звездите ви съветват, че най-доброто предстои.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Научихте се да контролирате себе си, своите чувства, емоции, да управлявате живота си, да превърнете болката в преживяване, а не в трагедия. Звездите ви призовават отново да направите крачка в неизвестното, да напуснете зоната си на комфорт, но с опита зад гърба си.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Дори днес да не е най-доброто време в живота ви, приемете, че така е трябвало да бъде. Така че, спрете да се обвинявате и се отдалечете от това да бъдете жертва. Повярвайте, нито едно изпитание не се дава просто така. Така че, можете да го преминете и да станете по-силни и по-мъдри.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Грижете за себе си, за състоянието на ума и вътрешния баланс, способността да спрете, да направите пауза в живота и да се насладите на днешния ден и това, което се случва в момента. Звездите подсказват, че живота ви е прекрасен и имате за какво да благодарите на Вселената.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 9 септември 2023

на горе